Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 12 26

Horoskopas ketvirtadieniui – gruodžio 27 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Daug bendravimo ir judesio, bet mažai rezultato – taip būtų galima apibūdinti šią dieną. Nėra jokio pagrindo veržtis pirmyn, skubėti, siekti ar ką nors pradėti. Svarbu, kad įveiktumėte smalsumą ir nespręstumėte svetimų problemų. Būkite atsargūs pasirašydami sutartis ar tvarkydami dokumentus, nes rizikuojate įvelti nemažai klaidų, nepastebėti svarbių dalykų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Neverta dėti daug pastangų į naujus šios dienos projektus, nes jiems įgyvendinti išeikvosite visas jėgas ir nepasieksite trokštamų rezultatų. Todėl nieko neturėtų stebinti ar erzinti iš vidaus kylantis poreikis vangiai imtis naujų ir atsakingų darbų. Nerizikuokite, nesiveržkite pirmyn, o mėgaukitės tuo, ką jums pasiūlys ši diena.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Išloš tie, kurie ilsėsis, ir tie, kurie tęs įprastą veiklą nepradėdami naujos ar rizikingos veiklos. Nuolat judėdami ir bendraudami, retkarčiais prarasite ryšį su savimi ir tuo, ką darote. Taip jau nutinka tomis dienomis, kai Mėnulis, palikdamas ženklą, nesutinka jokios planetos. Todėl labai nesistebėkite, jei jūsų pastangos staiga nueitų vėjais.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Pabandykite atsitraukti ir į viską pažvelgti iš šono kaip į filmą, kuriame nevaidinate arba atliekate tik epizodinį vaidmenį. Nesistenkite tapti svarbiu jame. Kodėl? Pirma – sukaupkite jėgų ir nusiteikite ateities darbams, antra – nors diena ir judri, bet nepatikima, nes žmonės linkę klysti ir nuvilti vieni kitus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Darbas grupėje bus smagus ir džiaugsmingas. Bendravimas, juokas, linksmybės kels ūpą ir vienys, bet nepadės įgyvendinti svarbių sumanymų, trukdys ir atitrauks nuo to, kas atrodys svarbu. Tačiau kas iš tikrųjų jums svarbu, šiandien nebus paprasta nuspręsti. Rytoj viskas gali atrodyti kitaip.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Kodėl manote, kad įveiksite kalną darbų? Esate tikri, kad užteks jėgų? Net jei viskas eisis sklandžiai, rizika ką nors supainioti, pamiršti, praleisti pro akis yra labai didelė. Šį gruodžio ketvirtadienį žvaigždės pataria nepradėti įgyvendinti naujų sumanymų, nes dėl niekam nežinomų priežasčių patirsite pralaimėjimą.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Įkvėpti šventinės nuotaikos norėsite nuversti kalnus ir pasiekti nepasiekiamų dalykų. Deja, kažkas jus stabdys ir reikalaus, kad sustotumėte. Antrasis dienos scenarijus bus palankesnis, net jei iš pirmo žvilgsnio atrodys priešingai. Galite pasikalbėti apie savo planus, rasti informacijos, kuri vėliau padės pasiekti trokštamų dalykų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jei nenorite išbarstyti džiugių akimirkų, kurios jūsų atmintin įstrigo po švenčių, – skubėkite lėtai. Viską gerai pasverkite, pamatuokite ir tik tada nuspręskite. Jei galite atidėti sprendimą, tuomet taip ir padarykite. Apsaugosite save ir kitus, jei tyliai ir kantriai darysite tik tai, kas būtina. Iniciatyvai dar rasite laiko!

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Susiruošusiems tarpušvenčiu pradėti įgyvendinti seniai sumanytą projektą, žvaigždės pataria lukterėti ir bent jau šiandien nepradėti jo: gali nutikti nenumatytų dalykų, kurie sugriaus jūsų planus. O jei iš pradžių atrodys, kad viskas vyksta taip, kaip norėjote, galiausiai suprasite, kad rezultatas nedžiugina jūsų. Be to, daug kas priklausys, ne nuo jūsų, o kitų žmonių nuomonės.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Rizikuojate pasiklysti sumaištyje, kuri įsivyraus po Kalėdų. Tuščias skubėjimas ir bereikalingos kalbos gadins nuotaiką ir muš norą produktyviai dirbti. Iš tiesų būtų gerai, jei šią dieną pasyviai atliktumėte įprastus darbus. Nepradėkite naujų darbų ar nepriimkite atsakingų sprendimų. Verčiau pasirūpinkite savo sveikata.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Daugiau dėmesio sulauks jūsų vaikai ir mylimieji, o svajojantiems nerti į naujus kūrybinius projektus vėjas visiškai nepalankus. Nesitikėkite nieko ypatingo ir iš pažadų, kuriuos šiandien visi barstys, bet neskubės vykdyti. Ne dėl to, kad sąmoningai norės jus apgauti, – tiesiog nepavyks visko daryti taip, kaip planuota ir kaip norisi.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jums sunku bus kelti koją iš namų. Palikę juos visai dienai, galvosite, kaip kuo greičiau sugrįžti ir tingiai įsirangyti ant sofutės. Jūsų noras natūralus ir pateisinamas. Taigi, jei galite sau leisti taip elgtis, net neabejokite. Retkarčiais viena kita tingi diena gali būti didesnis lobis nei skubėjimas tuo metu, kai laikas tam netinkamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius