-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 28

Horoskopas ketvirtadieniui – lapkričio 29 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jei dėmesio centre atsidurs finansiniai ar dalykiniai klausimai, neskubėkite jų spręsti, ypač jei būsite privesti daryti skubotus ir neįprastus sprendimus. Palikite vietos asmeniniam gyvenimui, kuris nusipelno lygiai tokio pat statuso, kaip ir kitos gyvenimo sritys. Pastebėkite viliojančius žvilgsnius ir, jei esate vieniši, nebijokite patikėti tuo, ką matote ir girdite.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Daug dėmesio teks skirti asmeniniams santykiams. Tačiau šį kartą jums bus malonu suprasti, kad dėl kitų neprivalote atsisakyti savęs, priešingai – jie kokiais nors būdais praturtins jus, parodys daugiau galimybių. Be to, kas iki šiol vyko įprastu greičiu, šiandien ims judėti nepaprastai greitai. Nestabdykite šio magiškai žavaus judėjimo pirmyn.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Mintys, kurios visą dieną suksis galvoje, tikrai nebus apie darbą ir jo teikiamus džiaugsmus. Jų rasite ten, kur jiems ir vieta – jausmų pasaulyje. O jei jausmai, nieko neklausę, įsiverš į jūsų dienotvarkę ir trukdys susikaupti, liaukitės kovoti! Jausmas, kad dėl to privalote iš esmės kažką keisti savo gyvenime, neturėtų jūsų gąsdinti. Viskas bus tik į gera.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šios dienos ryškiausios akimirkos toli gražu nebus susijusios su darbo reikalais. Net ir jais užsiimdami, nuolat galvosite apie tai, kas šiuo metu jums šimtus kartų svarbiau – apie meilę. Jei kurį laiką delsiate svarstydami, ar dabartiniai jūsų santykiai pasiekė apogėjų, šiandien ryšitės žengti keletą žingsnelių į priekį, kad šoktelėtumėte dar aukščiau. Jums pavyks!

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Namai ar biuras bus tinkamiausios vietos jausmams skleistis. Puoselėkite juos ir negailėkite gražių žodžių, kurie liesis upeliais. Tokiomis aplinkybėmis kolegiški santykiai greitai virsta asmeniniais ir nebeįmanoma šio proceso suvaldyti. O ir nereikia! Nebent toji vieta jau užimta ir jaučiatės geriau šildydamiesi prie savo šeimos židinio.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Daugiausia, ką šiandien galite padaryti dėl savęs ir kitų – tai neužsiimti nauja ir įtempta veikla. Jei jus vargins kokios nors mintys, toli gražu tai bus ne dalykinės problemos. Jas išstums poreikis atsiverti širdies reikalams. Priešingos lyties atstovai trauks lyg magnetas, žadės kalnus saldžių ir kvapių gėrybių.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Būna dienų, kai reikia atidėti darbus į nuošalesnę vietą ir pasirūpinti asmeniniu gyvenimu. Neabejokite, kad tokiu būdu išlošite didesnį aukso puodą, užuot nuolankiai atlikdami įsipareigojimus. Užuoskite ore tvyrantį kvapą, užpildantį šią dieną poreikiu eiti tolyn ir gilyn į jau pažįstamą, bet stipriai traukiantį jausmų pasaulį.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Sunkiai seksis būti nematomiems. O ir nereikia! Patikėkite, kad galite, atsiriboję nuo rūpesčių ir niekad nesibaigiančių darbų, skirti daugiau laiko sau. Mažytės dovanėlės kiekvieną niūrią šios dienos akimirką padės paversti džiugia. Viliosite pamiršdami viską pasaulyje ir jausite, kaip į jus, lyg į ryškią šviesą, atsigręžia žmonės.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Norėsite nors slaptai atskleisti savo šiltus jausmus ar palankumą priešingai lyčiai. Didelė tikimybė, kad tam negailėsite pinigų. Darbo santykius gerinsite mažomis dovanėlėmis, teigdami, kad jos stiprina draugystę. Vis dėlto dažniau jus aplankančios mintys bus apie jausmus, o ne darbą. Tai šiek tiek maišys jūsų dienotvarkei.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jūsų aktyvumas pažadins net tuos, kurie jau ruošėsi artėjančios žiemos poilsiui. Nepamirškite, kad jausmams nubusti netrukdo nei šaltis, nei krituliai, o vėsų lapkričio vakarą juk ypač reikia žmogiškos šilumos. Nevenkite bet kurio jums pasiūlyto vaidmens, nes už kiekvieną būsite apdovanoti jums reikalingomis dovanomis.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Tiems, kurių mintys, nepaisant visko, bus užimtos darbo reikalais, vis dėlto daug kas atrodys truputį kitaip. Norėsite, kad darbo vaisiai būtų ne tik saldūs, bet ir skanūs, o susitarimai ar pristatymai – ne sausi ir dalykiški, bet jautrūs ir šilti. Jei darbe pakvips tikrais jausmais, įsitikinkite, ar neturite jų nuo ko nors slėpti. Visa kita – įmanoma.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Draugiškas ryšys rizikuoja virsti daugiau nei draugyste. Gal tai ankstesnių įvykių tęsinys? Viskas vyks taip greitai, kad busite priversti nedelsiant lipti į jums skirtą traukinį ir važiuoti reikalinga kryptimi. Nėra laiko svarstymams, jei reikalai iš tiesų susiję tik su jausmais. Tuo atveju, kai jausite spaudimą priimti dalykinius sprendimus, sustokite ir pasverkite visus „už“ ir „prieš“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius