-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 06

Horoskopas ketvirtadieniui – vasario 7 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Bus dalykų, kurie, jūsų nuomone, žlugdys jus, tačiau neieškokite kaltų ir neužsisklęskite savo nesėkmių kiaute. Ši diena slepia ne vieną nuostabią dovaną, kurią galima paimti ir išpakuoti arba praeiti pro šalį nė nepastebėjus. Viena didžiausių staigmenų – bendravimas grupėje, kurioje jausitės taip, lyg viskas būtų įmanoma. Tai – ne iliuzija, o tikrovė. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kūrybiška ir draugiška atmosfera darbe ne tik nuteiks teigiamai, bet ir bus puiki erdvė kurti, organizuoti, siekti pripažinimo ir atverti duris į naujus horizontus. Tikėjimas grožio jėga ir visapusis atvirumas padės kiekvienam norinčiajam, kad diena neprabėgtų veltui. Dosniems ir geranoriškiems atsivers netikėčiausi keliai. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Neturite pasirinkimo! Privalote tapti optimistais, tikėti savimi ir nė akimirkai nesuabejoti tuo, ką darote. Visa kita eisis lyg sviestu patepta. Žinoma, dabar ne laikas persivalgyti, bet turbūt tam nerasite laiko bėgant šiai džiugiai dienai. Jei vis dėlto kur nors paslysite, tikėkite, kad tai ne bloga lemiantis ženklas, o svarbi pamoka ir neįtikėtina galimybė. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nebrukite per prievartą savo nuomonės mylimiesiems. Dabar jie patys geriau žino savo klaidas ir daro teisingus pasirinkimus. Susitelkite į bendrų jėgų kaupimą, kad pasiektumėte gerovės visi kartu ir tuo pačiu visi atskirai. Turėsite visą palaikymo komandą, bet nesirinkite joje vado pareigų. Nebent tik įžvalgaus patarėjo. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jūsų buvimas tarp draugų, partnerių, klientų ir kitų jums svarbių žmonių bus tikra dovana. Nenutylančios kalbos ir klegesys padės praleisti dieną nusiteikus pakiliai ir džiaugsmingai. Jei sugebėsite nukreipti tinkamus ryšius ir žmones jums naudinga kryptimi, dienos sėkmę semsite didžiausiu auksiniu šaukštu. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Perlenksite lazdą bandydami išspausti naudos iš to, kuo reikėtų pasidžiaugti. Įklimpę į rūpestėlius, klaidingai galvosite, kad jie yra tam, jog eitumėte pareigas ir apie juos galvotumėte. Iš tiesų kiekviena užduotis, kiekvienas darbelis slepia savyje neišsenkantį gėrį, pajėgų praskaidrinti tiek jūsų, tiek kitų gyvenimus. Tačiau tam suprasti ir įvertinti reikia drąsos. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ginkite šalin nepasitenkinimą, nes jis pajėgus aptemdyti net ryškiausias šios dienos spalvas. Optimizmas gydys visas žaizdas ir bus nuostabiausias balzamas jūsų džiaugsmo ir linksmybių ištroškusiai sielai. Leiskitės į nuotykių, azarto ir neįprastų potyrių pasaulį. Kurkite, bendraukite su tais, kurie yra toli nuo jūsų, ir mokykitės vertinti tai, kas šiandien jums siunčiama. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Būkite atlaidesni sau ir kitiems. Šiandien tai bus pagrindinė kliūtis, kurią įveikę atrasite daug gerų dalykų. O jei nuspręsite nieko nedaryti – suksitės lyg voverė uždarame rate. Anapus griežtų ribų jūsų laukia sėkmingi atradimai, galintys įvairiais būdais praturtinti jūsų šeimos gyvenimą. Bendrumo jausmas, jungiantis jus su artimais žmonėmis, yra pagrindinė sėkmės sąlyga. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei nepatiklumas ir siekis išsaugoti tai, ką turite, neuždarys jūsų tarp keturių namų sienų, vadinasi, diena nenueis veltui. Besimokantiems pavyks įrodyti savo sugebėjimus ir praplėsti įtakos sferas. Bus akivaizdu, kad kiekvienas mažas žingsnelis, nauja pažintis ar žinia jums atveria vis naujas duris, už kurių jūsų laukia fantastiškos galimybės. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jūs neįkainojami! Net neabejokite, kad gali būti kitaip. Ypač tai aktualu tiems, kurių darbas susijęs su grožiu, menu, visuomeniniais reikalais, švietimu, leidyba ar tarptautine veikla. Diena atneš finansinės naudos ir atvers didelių perspektyvų. Todėl privalote parodyti savo gerąsias savybes, būti atviri ir geranoriški jus supantiems asmenims. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Ne visos aplinkybės leis pasijusti dienos valdovais, bet akimirkomis būsite tikri, kad jais esate. Profesinius reikalavimus, kuriuos sau keliate ar jums kelia kiti, įvykdysite be priekaištų, jei būsite įžvalgūs ir nesileisite į pavojingų minčių labirintus. Iš dienos pasiimkite tai, kas geriausia, savo žavesiu patraukite kitų dėmesį ir veskite juos paskui save.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Padėti tiems, kuriems reikalinga jūsų pagalba, – tokia jūsų šios dienos misija. Tegul jų skausmas netampa jūsų skausmu, bet jūsų geri ketinimai įžiebia jiems vilties ir galimybę išgyventi. Jei imsitės tokio vaidmens, netikėtai pajusite, kad esate saugomi, lydimi ir vedami pačių šviesiausių ir stipriausių jėgų. Įsiklausykite į nuojautą ir šianden nė sykio nesuabejokite ja. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius