Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 13

Horoskopas penktadieniui – gruodžio 14 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Karjeros aukštumos gali būti ranka pasiekiamos, jei žinote, ko norite, ir turite pasiruošę tikslų ir išsamų veiksmų planą. Priešingu atveju, luktelėkite, kol pasiruošite naujoms pergalėms. Nepulkite į paniką, jei atsiras nenumatytų aplinkybių. Atminkite, kad net ir tokiomis sąlygomis privalote veikti apgalvotai ir nuosekliai.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Žinių įvertinimas, kuriam šiandien ruošiatės, gali praeiti sklandžiai, jei esate gerai pasiruošę ir neketinate rizikuoti. Spontaniškų veiksmų pasekmes jausite ilgai ir išgyvensite skaudžiai. Tas pat tinka ir vykstantiesiems į kelionę. Diena gali atnešti tiek laimėjimo džiaugsmą, tiek nusivylimo kartėlį – viskas priklausys nuo to, kaip pasiruošite kelionei.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Sėkmė lydės tuos, kurie pasiryžę įveikti savo baimes ir ruošiasi atlikti tai, kam seniai nesiryžo. Jei atrodys, kad jūsų pasiryžimas ne kuria, o griauna, tuomet nesustokite pusiaukelėje. Pagalvokite, gal vis dėlto per stipriai laikotės įsikibę jums nereikalingų dalykų. Nepervertinkite savo jėgų ten, kur įžvelgsite realų pavojų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Pasinaudokite palankiomis dienos galimybėmis santykiams stabilizuoti. Tai laikas, kai galima įsipareigoti, pasirašyti sutartis, įsitikinti, kad susitarimas bus ilgalaikis ir stabilus. Nepraleiskite pro ausis naudingo vyresnio amžiaus žmogaus patarimo. Vis dėlto visam tam pakišti koją gali nepasitikėjimas, kuris iš tiesų bus tik jūsų vaizduotės rezultatas.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Ta jūsų gyvenimo sritis, kuriai šiandien skirsite visą savo dėmesį, ilgainiui jus džiugins tvarka, nuoseklumu ir patikimumu. Tokią reputaciją galite pelnyti ir patys, jei neabejodami imsitės atsakomybės. Tačiau per didelis darbo krūvis ir bandymai ignoruoti savo pagrindinius poreikius gali turėti neigiamos įtakos jūsų sveikatos būklei.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei kurį laiką jautėte, kad jūsų jausmuose ir santykiuose su artimu žmogumi trūksta tvarkos ir nuoseklumo, pagalvokite, kaip tvarkingai viską sudėlioti į vietas. Tai laikas, kai galima ryžtis didesniems įsipareigojimams ir nebijoti dėl galimų pasekmių. Dėl traumų tikimybės rekomenduojama pasisaugoti patiems ir pasaugoti savo vaikus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Viską atliksite pagal instrukcijas, todėl nerizikuokite elgtis spontaniškai ar neapgalvotai. Galiausiai vis tiek suprasite, kad nieko nėra geriau už patikimus ir patikrintus dalykus. Ir, žinoma, iš to jums bus nemažai naudos. Jos neduos tik jūsų nuolatiniai bandymai sukontroliuoti šeimos narius ir nurodyti jiems skirtą vietą. Nenustebkite, jei patys tapsite kieno nors plano dalimi.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Diena bus turininga tiems, kurie ketina gauti ir teikti informaciją, tvarkyti dokumentus. Viskas turi būti konkretu, patikima ir vykti pagal iš anksto numatytą planą. Tačiau planingai ir sklandžiai veiklai gali trukdyti pernelyg didelis jūsų kritiškumas. Būkite atsargūs kelyje ir nepasitikėkite aklai savo brolių, seserų ar kitų artimų giminaičių patarimais.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Būsite ramiai ir tvarkingai nuleisti ant žemės, bet nesibaiminkite, nes iš to bus daug naudos. Per daug nenusiminkite, kad šiandien ne ta diena, kai iš dangaus byrės gėrybės, kai iš gyvenimo galėsite pasiimti tai, ko reikia. Patarimas: eikite kryptingai į priekį ir neužstrikite dėl savo baimių, pavyzdžiui, dėl to, kad visko turite per mažai.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Gerai suplanuoti darbai tirpte tirps jūsų rankose. Nesiblaškydami galėsite įveikti tai, kas nepavyko ankščiau. Nors atsakomybę visi bus linkę užkrauti ant jūsų pečių, tai neliūdins ir neslėgs jūsų, priešingai – jausitės gana stiprūs ir ištvermingi, kad galėtumėte įveikti sudėtingas užduotis. Viena, ko reikia, atsisakyti, tai įtarumo ir negatyvių minčių.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Būtų nuostabu, jei galėtumėte atsiriboti nuo kasdienių einamųjų darbų ir atlikti tai, kas susikaupė per ilgą laiką ir dabar prašyte prašo jūsų dėmesio. Turėdami galimybę į tai susitelkti, nusikratysite sunkios pareigų naštos ir netrukus jausitės lengvesni ir laisvesni. Pasirinkę tokią dienos kryptį, galite pasijusti esantys nuošalyje nuo jums svarbių dalykų. Bet ar iš tiesų jums tai svarbu?

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Padedami draugų, atliksite kur kas daugiau nei vieni išsiruošę į žygį. Net jei bendravimas jums dvelks šalčiu, nemanykite, kad tai yra jūsų problema. Žiūrėkite į susiklosčiusias aplinkybes kaip į neišvengiamą plano dalį. Viskas, ko siekiate, yra įmanoma, jei iš tiesų žinote, ko norite, ir neketinate sustoti pusiaukelėje dėl akimirkai subjurusios nuotaikos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius