Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 01 24

Horoskopas penktadieniui – sausio 25 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Netikrus draugus bus sunku atskirti nuo tikrų, todėl pasitikėkite tik tais, su kuriais jau esate perėję ir ugnį, ir vandenį. O tiems, kurie šiandien teisinsis dėl nebūtų dalykų, pasitaikiusių jų kelyje, suteikite galimybę pasisakyti.  Išgirsite pačių netikėčiausių istorijų ir, jei jums pavyks į tai pažvelgti su šypsena lūpose, suprasite – diena nenuėjo veltui.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Žvaigždės pataria nepersidirbti. Bet jūs manysite, kad dirbate tiek, kiek reikia, t. y. nei daugiau, nei mažiau. Be to, įvairios išorinės priežastys patvirtins jūsų įsitikinimą, kad privalote stengtis iš visų jėgų. Skubėkite lėtai, nes tik taip išvengsite nesklandumų. O jei dėl subjektyvių priežasčių neįvyks svarbus susitikimas, paklauskite savęs, gal taip net geriau?

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jūsų pečius užgrius informacija, kuri atrodys kaip nepakeliama našta. „Gal pavyktų nuo jos pasislėpti ar pabėgti?“ – taip mąstysite. Deja, jums nepasiseks, nes informacijos srautas jus ras bet kokioje pasaulio vietoje. Jei vakare teks spręsti problemas, nepamirškite, kad didžiausios kliūtys visada slypi žmogaus viduje, kurias pamatyti būna sunkiausia.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nelengvai rasite bendrą kalbą kolektyve, todėl naiviai tikėsite, kad, būdami vieni, jausitės geriau. Iš tiesų net ir vienumoje rasite su kuo susikivirčyti. Svarbiausia nežadėti netgi to, ką galėsite padaryti. Šiuo metu ne viskas priklauso nuo jūsų pastangų, tad būkite atsargūs. Nors tai nebus sunkiai įgyvendinama užduotis, nepasitikėkite aklai kitais žmonėmis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nenusiminkite išgirdę nemalonių žodžių iš antrosios pusės lūpų. Greičiausiai tai tik slogios dienos nuotaikos, verčiančios eiti klystkeliais. Net ir jums retkarčiais nepavyks išlaikyti liežuvio už dantų: pro juos praslys tokie žodžiai, dėl kurių labai gailėsitės ateityje. Taip gali ir nenutikti – rinktis reikia jums.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nuo svarbiausių dienos darbų nuolat kas nors atitrauks: neplanuoti skambučiai, kolegų prašymai, vadovų reikalavimai ir įtartinos aplink sklandančios kalbos. Naujienos nebus iš tų, kurios džiugins jus. Derybas, svarbius susitikimus ir keliones darbo reikalais žvaigždės rekomenduoja atidėti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Griebsitės daugybės darbų, bet nė vieno nepavyks pabaigti. Blaškysitės tarp noro daryti daug ir nieko neveikti, tarp skubėjimo ir įstrigimo tuo metu, kai kas nors lauks jūsų. Taigi būti, atvykti, laiku ir vietoje ką nors atlikti bus didžiausias šios dienos siekis. Ir tegul lengvas šaltukas nesustingdo jūsų santykių su brangiausiais žmonėmis.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Vyresni šeimos nariai trokš matyti dideles jūsų pastangas ir reikalaus visiško jūsų atsidavimo. O diena lyg tyčia bus tokia, kai norėsis, kad ji kuo greičiau baigtųsi. Galite apie tai pasvajoti, bet jei pavyks įgyvendinti – būsite tikri laimės kūdikiai. Pasistenkite, kad nors vakare jūsų santykiai su pasauliu ir pačiu savimi būtų harmoningi.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Atsidursite chaose, kuriame desperatiškai ieškosite tvarkos ir galbūt ją rasite. Tačiau lengva nebus. Geriems norams trukdys įvairios priežastys: nuo vėlavimo, kuris nepriklausys nuo jūsų valios, iki klaidų, kurių negalėsite paaiškinti ir dėl jų pasiteisinti. Kad diena praeitų be neigiamų pasekmių, ribokite bendravimą ir mažiau keliaukite.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šios dienos rezultatai nesutaps su jūsų pastangomis, kurias įdėsite į darbą. Turbūt grupinė veikla bus didžiausias stabdys kelyje trokštamiems rezultatams pasiekti. Todėl nėra prasmės verstis per galvą, siekti  įrodyti, kad galite daugiau. Be to, slėgs pareigų gausa. Tad, siekdami išvengti klaidų, sąmoningai sulėtinkite tempą.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Norėsite tikrai daugiau, nei pasaulis bus pasiruošęs jums duoti, o tai, be abejo, pats tiesiausias kelias į konfliktą – su savimi ir su kitais. Ir nieko keista, jei tie kiti bus jūsų kolegos ir aukštesnes pareigas einantys žmonės. Susidūrę su informacijos vėlavimu ar išgirdę nemalonių naujienų, būsite linkę kaltinti kitus ar įsižeisti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Užsisklęsite savyje ir neįsileisite net tų, kurie bus geranoriškai nusiteikę jūsų atžvilgiu. Gal jūs ir tiesūs, nes šiandien sunkiai seksis atskirti pelus nuo grūdų. Šiuo metu jums mažiausiai reikia įsigyti priešų, apie kuriuos iki šiol nieko nežinojote. Net jei tas priešas bus ne žmogus. Todėl pasaugokite savo sveikatą ir viską, kas jums brangu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius