Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 01 22

Horoskopas trečiadieniui – sausio 23 d.

Susipažinkite su šios dienos astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Rinkitės: ar išeikvoti energiją kalboms, ar pasinaudoti jėgų antplūdžiu nuveikti ką nors prasminga. Jei pasirinksite antrąjį variantą, pasistenkite naujų darbų imtis iki popietės. O didžiulį poreikį pasikalbėti su draugais, pasidalyti savo mintimis, norais ir idėjomis atidėkite vėlesniam paros metui.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Pirmąjį pusdienį sklandžiai sieksite geidžiamo rezultato darbe ir dar turėsite iš to naudos. Būtų nuodėmė šiandien sakyti, kad turite daug darbo. Pažvelkite į save: nežinote, kur išlieti energiją! Ypač seksis užsiimantiems intelektualia veikla ir uždirbantiems iš gebėjimo įtikinamai kalbėti. Po pietų tęskite, kas pradėta, nesidairydami naujovių.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nustumsite į šoną pašalinius rūpesčius ir visas pastangas skirsite sau. Tegul kas nors pabando įrodyti, kad šiandien yra svarbesnių už jus! Idealu būtų apsilankyti grožio salone ar sporto klube, tačiau energijos perteklių iššvaistysite tuščioms kalboms, o ne norams realizuoti. Per popietę užsiimti kažkuo nauju trukdys ne tik vidinis stabdys, bet ir susidariusios nepalankios aplinkybės.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Bus be galo svarbu žinoti, kad veikiate slaptai. Ir jums pavyks išsaugoti taip trokštamą slaptumą. Nepalikite vietos dalykams, kurie nuliūdintų ar nuviltų jus, net jei atrodys, kad tai neišvengiama. Būsite linkę per stipriai sutirštinti spalvas dėl baimės visa tai išsakyti ir atskleisti kitiems.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Atminkite, kad nesate vieni. Pasitikėdami kitais ir aktyviai dalyvaudami grupinėje veikloje, neprarasite savo galių, priešingai – jos dar labiau sustiprės bendroje veikloje. Svarbiausius darbus suskubkite atlikti iki pietų. Vėliau jūsų pastabumas suprastės, įsivels keistų klaidų, o energijos užteks tik tęsti ryte pradėtiems darbams.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Dirbti, dirbti ir dar kartą dirbti. Tai – ne nuosprendis, bet pasiūlymas, kuris jums būtinas kaip oras, kaip vanduo ir kaip saulė. Tačiau tai ne patarimas persidirbti, o nuoroda, kad lengvai gausite tai, ko siekiate, net jei siekiate labai daug. Šiandien užteks įdėti mažiau pastangų, kad rezultatas būtų geras, o pasistengus dar labiau, jis bus tobulas.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Svarstote, kad jūsų gyvenimas būtų kur kas gražesnis, jei būtumėte kur nors kitur? Atminkite, kad turite tiek, kiek jums reikia, ir esate ten, kur privalote būti. Įžvelgę tame stiprybės ir energijos šaltinį, būsite nepavejami ir viską atliksite ne tik šauniai, bet ir su pakilia nuotaika. Argi nemalonu, kai sekasi?

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Daryti, perdaryti, nepavykus vėl daryti. Tokia gali būti šios dienos darbų seka. Būsite užsispyrę ir energingi, nesuklupantys ties pirma kliūtimi. Dėl susidariusių palankių aplinkybių galėsite atskleisti save ir aktyviai veikti. Po pietų nešvaistykite jėgų rizikuodami ar bandydami ką nors pradėti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Vyrai pasinaudos bent menkiausia galimybe savo pusėn patraukti dailiosios lyties atstovių dėmesį. Tačiau tuo nepasibaigs dienos pergalės: iš šios dienos „pasiimsite“ kur kas daugiau nei flirtą. Tai sėkmingų ryšių užmezgimo diena, lengvai įgysite rimtų partnerių pasitikėjimą. Paskubėkite tai įgyvendinti iki pietų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jeigu slėgs rūpesčiai ir darbai, o jūs bandysite nuo jų išsisukti, dieną prabėgs veltui. Kadangi Mėnulis keliauja Dvynių ženklu, labai norėsis pakalbėti. Žinoma, lengvas pokalbis su kolega per pertraukėlę neatneš nuostolių, tačiau likusį laiką, ypač pirmąsias darbo dienos valandas, išnaudokite prasmingai.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nejaugi niekas nemato, kokie šiandien esate nepakartojami? Ilgai nelaukite dėmesio, nes tai ne pasyvių laimėjimų diena, bent iki pietų. Šiandien puikiai seksis perteikti savo mintis, todėl tiems, kurie jums svarbūs, praneškite apie save ir savo laimėjimus. Sėkmingai tai pradėję, pajudinsite visą grandinę, padėsiančią pasinaudoti dienos gėrybėmis.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Užstrigę namų reikalai susitvarkys paprastai, lengvai ir be kliūčių. Nesuprasite, kodėl staiga pavyko tai, kas anksčiau buvo neįveikiama. Beje, nė nemanykite, kad jums nereikės pajudinti nė piršto. Jūsų aktyvus dalyvavimas būtinas. Padarę viską, kas nuo jūsų priklauso, padėkokite sėkmei už jos apsilankymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius