-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 19

Ketvirtadienio horoskopas – kovo 20 d.

Ketvirtadienio žvaigždžių prognozės specialiai jums!
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nustumkite į šalį visas baimes būti savimi ir nusiimkite kaukes, kurias naudojote tam, kad nuo pasaulio paslėptumėte tikrąjį savo veidą. Saulė, šiandien įeinanti į jūsų ženklą, leis jums atskleisti jūsų tikrąjį „aš“ ir sustiprins jūsų asmenybę. Aktyviai siekite savo tikslų ir su didele jėga atskleiskite stipriąsias savo savybes.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Saulė nuo šios dienos yra gretimame Avino ženkle, todėl prasideda mėnuo, kurio metu dažniau nugrimsite į vidinį pasaulį. Tai – paslapčių ir atsitraukimo mėnuo. Privalėsite praleisti ne vieną valandą vienui vieni, kad suprastumėte, kas jums reikalinga, o kas ne. Tačiau tai ne priežastis likti pamirštiems. Raskite neakivaizdžių būdų parodyti savo privalumus.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Gerai jaustis kolektyve, būti pripažintiems draugų ar tapti grupės siela šiuo metu jums nebus sunku. Saulė Avine išryškins jumyse tikro draugo ir komandos nario savybes, kuris ne tik geba prisitaikyti, bet ir, uždegęs savo idėjomis, sutelkia sutrikusius. Nelabai svarbu, ką kalbėsite ir kaip elgsitės. Svarbu, kiek ryžto ir energijos bus visuose jūsų poelgiuose. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Saulė Avino ženkle paskatins jus stiprinti savo autoritetą, į pagalbą pasitelkiant profesinius laimėjimus. Šiuo metu būtų tikra nuodėmė nedirbti arba dirbti tik dėl išlikimo. Daugiausia, ką galite padaryti dėl savo dabarties ir ateities, būti tikriems dėl to, ką darote: neatsigręžti atgal, nesigilinti į aplinkybes ir ignoruoti kitų žmonių nuomonę.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Taisyklės danguje ir ant žemės keičiasi jūsų naudai. Saulė ugnies ženkle bus tinkamas kuras jūsų temperamentui. Tai suteiks galimybių ir noro pasižvalgyti po platesnes apylinkes, galbūt net nublokš jus ten, kur niekada nebuvote. Tai puikus laikas, siekiantiems kuo daugiau pamatyti, išmokti, sužinoti ar suprasti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Saulė, judanti Avino ženklu, leis suprasti, kas jus sieja su kitais. Išvados gali būti skausmingos, tačiau aktyvumas praplės asmenines jūsų ribas ir sutelks jus. Jei manysite, kad kažką prarandate staiga, neskubėkite įsitverti į tai, kas jums galbūt nereikalinga. Greitai galėsite pasidžiaugti lengvumo jausmu ir rasite kuo užpildyti tuštumą. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Saulė, įsikūrusi priešingame Avino ženkle, išbus jame visą mėnesį. Šuo laikotarpiu save geriausiai suprasite žvelgdami ne į veidrodį, o žiūrėdami į savo partnerius. Jūsų poreikis harmoningai spręsti problemas išnyks su paskutiniuoju sniegu. Liaukitės protestavę prieš jums svetimus elgesio modelius, stiprinkite silpnąsias savo vietas – tai jus praturtins.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Dirbkite nesvarstydami apie darbo tikslus, eigą, nesklandumus ar galimas pasekmes. Saulė, kuri nuo šios dienos juda Avino žvaigždynu, nepakęs skrupulų, gilių apmąstymų ar bandymų gilintis į nereikšmingas smulkmenas. Viskas privalo įvykti greitai. Beje, neverta pereikvoti savęs. Šiuo metu  sveikata turite pasirūpinti labiausiai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Saulė Avine pakvies jus visais įmanomais būdais atskleisti savo kūrybiškumą. Tam turite visą mėnesį, kurio metu būtų tikra nuodėmė pasyviai mėgautis gyvenimo teikiamais malonumais. Deja, dalis jūsų būtent to labiausiai norės. Tiesa, išsiilgusiems romantikos ar svajojantiems apie naujus meilės gaisrus širdyje yra dėl ko pasistengti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Kol Saulė viešės ugningame Avino ženkle, būsite priversti truputėlį pasistiebti arba, priešingai, tapti mažesniais. Kils pagundų pasislėpti namuose, bet ir čia jūsų nuomonės niekas neklaus. Jei prieštarausite, atsiras daugiau kliūčių, savo žemiškais argumentais užgesinsite ugnį, kuri šiuo metu paskatintų jus nuversti kalnus.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Saulei viešint Avino ženkle, privalėsite spręsti problemas, kurios iškyla čia ir dabar. Bendravimas su žmonėmis, kuriuos kasdien sutinkate realioje ar virtualioje erdvėje, bus pagrindinė jūsų saviraiškos priemonė. Nesnauskite, kol atsiras proga daugiau pamatyti, sužinoti, praplėsti pažįstamų žmonių ratą, būti aktyviems ir ryžtingiems.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Saulė, palikdama jūsų ženklą, leis iš naujo įvertinti save ir sulaukti pripažinimo iš aplinkinių. Nesusitelkite tik į materialius turtus, nes tikroji jūsų stiprybė gali slėptis kur kas giliau. Išryškinkite savo talentus, kuriuos galbūt ikiek per stipriai slėpėte nuo išorinio pasaulio. Nesivaržydami parodykite visiems, ko esate verti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius