-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 24

Penktadienio horoskopas – balandžio 25 d.

Kokią darbo savaitės baigtį jums nulems žvaigždės? Gal šį penktadienį kalendoriuje norėsite pasižymėti kaip ypatingiausią gyvenimo dieną?
Gėlės ir drugeliai
Gėlės ir drugeliai / Shutterstock nuotr.

Avinas Avinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Didžiausius darbus atliksite ne tada, kai visomis išgalėmis didinsite jų krūvį, o kai susitelksite į vidinę savo patirtį. Todėl, užuot veržęsi į dienos šviesą, ieškokite atokios vietelės, leidžiančios atrasti ryšį su tikruoju „aš“. Geriau pažinę save, labiau suprasite kitus ir rasite priemonių, leidžiančių eiti pasirinktu keliu.  

Jautis Jautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kai ryte prieš jūsų akis atsiras aukso puodas, žinokite, kad jis skirtas ne jums vieniems. Todėl gautomis dovanomis pasidalykite su darbo kolektyvu, bendramoksliais ar bičiuliais. Neišnykę grupėje, subursite komandą. Ji daugiau svajos, daugiau reaguos į kitus dirgiklius nei kurs realius planus. Tačiau, reikalui esant, ne tik jums padės išbristi sausiems iš vandens.

Dvyniai Dvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ryte sutelkite visas jėgas į darbą, nes būsite matomi iš toli. Tiesa, savo triūso vaisiais džiaugsitės tik tada, jei nebandysite iššokti aukščiau savo galvos ir rūpinsitės ne tik  asmeninėmis užgaidomis. Net imdamiesi eilinių užduočių, atminkite, kad kiekvienas jūsų veiksmas mažais žingsneliais keičia – trikdo ar harmonizuoja – jus  supantį pasaulį.  

Vėžys Vėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šį rytą, nepaisant kažkur toli siaučiančių prieštaravimų audrų, patirsite jausmą, kad pasaulis yra tobulas. Ir nesvarbu, jog diena pamažu atplukdys ir šiltesnių, ir šaltesnių srovių. Turėsite galimybę išsaugoti savyje nemažai optimizmo, kurį tikslingai ar nevalingai spinduliuosite. Visa tai tikra, o jums telieka tuo patiems patikėti.

Liūtas Liūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Vidumi jausite, kaip ir kas turi būti, ir, jei paklusite pirmiesiems impulsams, būsite teisūs. Antraip užvirs klausimų lavina ir įkrisite į klampų abejonių liūną. Tikėkite, kad įvykių srovė jus neša ten, kur planavote būti. O jums tereikia vieno – ne priešintis, bet padėti jai. Kai vakare namiškiai jums įteiks didžiulį pareigų glėbį, išdrįskite juo pasidžiaugti.

Mergelė Mergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nors dalį atsakomybės galite perleisti partneriams, visiškai nenuleiskite rankų. Ryte nebus nieko svarbiau už galimybę pasirūpinti draugu ar sukurti tinkamas sąlygas kolektyvo veiklai. Įkvėpkite žmonėms optimizmo ir pasisiūlykite padėti, o dar geriau – išklausykite juos. Vakare žaiskite sąžiningus žaidimus ir pasikliaukite ne savo, bet antrosios pusės nuomone.

Svarstyklės Svarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nuolat bandydami patobulinti netobulą pasaulį, nematysite dienos šviesos. O gal išdrįsite pasielgti priešingai? Ieškodami perliukų, pamatysite žmones, kuriems šiandien jūsų patarimas ar pagalba reikalingi kaip vanduo. Todėl, išsiruošę į dienos žygius ketindami savo darbais praturtinti kieno nors gyvenimą, būsite dosniai apdovanoti.   

Skorpionas Skorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Ryte atsibusite kupini optimizmo ir vilties, kad diena pasiruošusi jums įteikti įvairiausių dovanų. Ir neklysite. Kai problemos ištirps, jūsų akys spindės dar ryškiau. Maži džiaugsmai, galimybė kažką paguosti ar paskatinti leis nepasiduoti atklydusioms audroms, o mėgautis jausmu, kad esate ant bangos.

Šaulys Šaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kažin ar kas nors įtikins jus, kad iš dienos gėrybių galite išsirinkti ką nors sau. Būsite linkę ne pasyviai jomis mėgautis, o patys kurti. Šis kelias jus ir mobilizuos, ir trikdys. Neatsiskirkite nuo tų, kurie jums brangūs. O pajutę iš pirmo žvilgsnio nepakeliamą naštą, padėkokite už ją, nes tai suteiks jums vidinės stiprybės ir sutelks jūsų šeimą.

Ožiaragis Ožiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Ar plauksite pasroviui, ar bandysite bristi, jums nestigs palaikymo. Tačiau nepalikite visko savieigai. Jūsų pasiruošimas aktyviai dalyvauti yra būtina dienos sąlyga. Visų pirma išklausykite antrosios pusės nuomonę, paskui išsakykite savąsias mintis. O jei reikės, atsisakykite dalies savo interesų, kad vykdytumėte grupės reikalavimus.

Vandenis Vandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Dėl vyraujančios vandens stichijos šią dieną jausitės taip, lyg ne ta koja išlipę iš lovos. Tačiau tik iš pirmo žvilgsnio viskas atrodys nepatogu ir nestabilu. Nors mažiausiai norėsis susilieti su supančia aplinka, alternatyvų rinktis nestigs. Atraskite ribas, kurios leistų  rasti jus praturtinančių, o ne skurdinančių dalykų. 

Žuvys Žuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Galėsite nardyti savo pačių susikurtame pasaulyje. Geroji žinia – dalis aplinkinių mielai žais jūsų pasiūlytus žaidimus, o blogoji – ne visada žinosite, ko norite, ir tai gali netinkamais būdais užtvindyti jūsų darniai tekančią upę. Liaukitės baiminęsi dėl to, kas gali įvykti, antraip neparagausite tikrojo gyvenimo skonio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius