-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 27

Penktadienio horoskopas – kovo 28 d.

Pažiūrėkime, kokią dieną žada paskutinis šio mėnesio penktadienis.
Zodiako ženklai
Zodiako ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Pusę dienos būsite giliai panirę į apmąstymus, o kai norėsite ištrūkti iš jų, pasijusite nesaugūs ir vėl grįšite į saugią užuovėją. Plaukdami pasroviui, o ne prieš srovę, pajusite daugiau harmonijos su pasauliu. Vakare namie pakvips gėrybėmis, kurių jums negailės artimieji. Gal net akimirką pasijusite itin populiarūs...

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Gerai jausitės tarp žmonių. Jus sies noras vienas kitą išklausyti, suprasti, padėti. Spinduliuosite pasitikėjimą ir sulauksite abipusio supratimo. Vakare stebinsite  artimuosius trykštančiu optimizmu. Ar gali būti kas geriau už visus pokalbio dalyvius šildantį ir džiuginantį bendravimą?

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Didelės viltys, kurias šią dieną sutelksite į darbus, vakare atneš dosnų atlygį. Tačiau pirmiausia turite savo lūkesčiais nenuklysti nuo pagrindinių dienos užduočių ir jokiu būdu neleisti sau skųstis nepatogia padėtimi. Jūsų nepasitenkinimas ir kuklumo stoka gali  sutrukdyti įvertinti gautas dovanas.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nuo jums pavestų užduočių norėsite pasislėpti svajonių pasaulyje, spoksodami pro langą ar naršydami internete. Iš tiesų norai ištrūkti į egzotišką šalį gali užvaldyti ir paskatinti pamiršti niūrią realybę. Jei per toli nenuklysite, o savo įžvalgas nukreipsite į darbą, vakare suprasite, kad jūsų pastangos pradžiuginti kitus daro stebuklus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Pasislėpę po liūdesio ar rimtumo kauke, galite nuveikti ką nors naudinga arba iššvaistyti jums skirtas dienos valandas veltui. Džiaukitės mažomis pergalėmis ir suvienykite savo jėgas su kitų žmonių pajėgomis, nes būtent tai leis išvysti šviesą tunelio gale. O jeigu, nepaisydami vidinių ir išorinių barjerų, kažkam ištiesite pagalbos ranką – rezultatais džiaugsitės patys.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Viską, kas lengva ir sunku, krausite antrajai pusei ar partneriams darbe. Taip gali nutikti dėl dviejų priežasčių: pernelyg pasitikėsite jais arba visiškai nepasitikėsite savimi. Bet kuriuo atveju įsiklausykite į jų rekomendacijas ir pasiūlymus, o vakare pasikalbėkite apie savo tikslus su bendraminčiais ar draugais.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Norėsite viską suspėti laiku, tačiau įvykiai klostysis priešingai, nei norėsite. Darbe sklandys per didelio pasitikėjimo ar visiško nepasitikėjimo dvasia, kuri trukdys priimti teisingus sprendimus. Neužkibkite ant šio kabliuko. Susitelkite į darbą. Spręsdami problemas kūrybiškai, pastebėsite, kad vakare, per dieną išlieję ne vieną prakaito lašą, galėsite džiaugtis pasiekimais.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nors turėsite viską, ko geidžia jūsų širdelė, norų vis tiek bus daugiau. Nevaržykite savęs svajodami, tačiau turėkite galvoje, kad jūsų viltys gali neišsipildyti. O jeigu užuot svajoję  susiruošite ką nors realaus nuveikti, pasikliaukite įkvėpimu ir intuicija. Džiaugtis atlygiu ir galimybe įkvėpti gaivaus oro galėsite vakare.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Namuose ne viskas bus taip gražu, kaip jums atrodo. Tačiau su tuo jausmu išsiruošę patirti dienos nuotykių jausitės puikiai. Tiesa, dienai įsibėgėjus, jus apniks abejonės. Neleidę joms įsikeroti, retkarčiais pamiršę save ir padarę ką nors reikšminga dėl kitų, suprasite, kad nėra jėgos, kuri priverstų jus pasijusti nevertingiems. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Bendravimui teiksite daug reikšmės, gal net per daug. Turbūt dėl šios priežasties susikalbėti ir vieniems kitus suprasti  bus sunku. Pasikliaukite ne tik tuo, ką girdite savo ausimis: daug informacijos išgirsite atidžiai klausydamiesi širdimi. Vakare jūsų gyvenimo draugas ar draugė jums įrodys, kad pasaulis beveik tobulas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jūsų dosnumas peržengs visas ribas, o gal jų net nebus. Kam ką pažadėsite, iš karto pamiršite. Koks tikslas galvoti apie tai, ko jau neturite? Kita vertus, įgysite tikrai daug ir galbūt pasijusite labiau susieti su jus supančiu pasauliu. Ramybę ir atokvėpį jums vakare teiks kasdienybė su savo mažais ar dideliais rūpesčiais. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Žinosite ne tik tiesioginius kelius į aplinkinių žmonių širdis, bet ir aplinkkelius. Tikėdami savimi, spinduliuosite visą jumyse esantį gėrį. Deja, bus labai menka riba tarp jo ir rizikos skleisti liūdesį ar nepasitenkinimą. Vakarą praskaidrins buvimas su artimiausiais ir brangiausiais žmonėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius