-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 11

Savaitgalio horoskopas – balandžio 12–13 d.

Smalsu sužinoti, kokį savaitgalį jums žada dangaus žvaigždės? Kupiną nuotykių ar ramų, be ypatingų nutikimų? Mylimo žmogaus glėbyje ar linksmai sukantis bičiulių būryje? Tad nieko nedelsdami skubėkite skaityti astrologinių prognozių kiekvienam Zodiako ženklui.
Katinas ant stogo
Katinas ant stogo / Shutterstock nuotr.

Avinas Avinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šeštadienį nerasite sau vietos, jei atramos ir atgaivos ieškosite išoriniame pasaulyje. Jis bus klaidinantis ir abejojantis, vers ką nors daryti dėl kitų, nors būsite tikri, kad viską darote dėl savęs. Stiprybės eliksyras slypi jūsų viduje, tad atraskite jį. Sekmadienį išlikite ramūs net tais atvejais, kai kažkas svarbaus slys iš rankų, o jūs privalėsite atlikti dalykus, kurie ne jūsų jėgoms.

Jautis Jautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitgalį netgi jums, žemės ženklui, bus sunku išlaikyti ryšį su realybe. Šeštadienį patiklumas įgaus didžiulį pagreitį. Nauji pažįstamieji žadės aukso kalnus ar išsigelbėjimą nuo rūpesčių, o jūs jais beveik patikėsite. Sekmadienį tapsite harmonijos nešėjais, jei pajusite pulsą, kuriuo alsuoja gamta. Prisiminkite visas priemones, leidžiančias ne tik ja pasidžiaugti, bet ir padėti.

Dvyniai Dvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šeštadienį vyks tokie dalykai, kurių negalėsite suvokti. Jus suprasti taip pat nebus lengva. Nerasite žodžių paaiškinti artimiesiems, kodėl iškraipėte faktus ar kažką pagražinote. Matykite aplink save tai, ką matote, o ne tai, ką norite matyti. Sekmadienį raskite paprastų, bet patikimų priemonių, kurios padėtų dieną paversti mažyte švente visiems, kuriuos labiausiai mylite.

Vėžys Vėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šeštadienį mielai pasirinktumėte vaidmenį kokioje nors stebuklingoje pasakoje. Tačiau vaizduotoje ar realybėje tapę jos herojais, rinkitės vaidmenį ne tų, kuriuos reikia gelbėti, o tų, kurie išgelbėja kitus. Sekmadienį jūsų  namuose dominuos harmonija, jei dalį laiko skirsite jų grožiui puoselėti arba pakviesite neeilinių pietų namiškius ar draugus.

Liūtas Liūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šeštadienį nejučiomis iš adatos priskaldysite vežimą. Tačiau greitai suprasite, kad visos jūsų baimės, abejonės, netikrumas, nuojautos yra tik jūsų vaizduotės vaisiai. Gal žinote patikimų būdų suvaldyti juos? Šeštadienį neprašausite pro šalį, jei rečiau galvosite ne apie save, o apie kitus. Tereikės nedaug jūsų pastangų, kad nutiestumėte tiltus į tas širdis, kurios jums svarbios.

Mergelė Mergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šeštadienį, žvelgdami į mylimą žmogų, būsite linkę tikėti tuo, ko nėra. Jei turite gerą vaizduotę, turbūt priskaldysite kalnus įtarimų arba, priešingai, skęsite iliuzijų ir pažadų jūroje, į kurią jis ar ji be vargo įvilios jus. Sekmadienį norėsite pasaldinti dieną. Vieniems užteks gražių pirkinių, kiti ieškos priemonių, padedančių perkelti santykius vienu laipteliu aukštyn.

Svarstyklės Svarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šeštadienį viskas bus ne taip, kaip atrodo. Todėl, kai jus vadins aukseliu, lai neapsisuka galva. Kai liksite antrajame plane – pasidžiaukite. Iš ten pamatysite dalykų, kurie jums plačiai atvers akis. Sekmadienį leisite smagiai, jei vadovausitės šiuo šūkiu: „Žmoguje viskas tūri būti gražu.“ Jums bus visos sąlygos atsiskleisti ir priminti pasauliui, kuo žavūs ir turtingi esate.

Skorpionas Skorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šeštadienis vilios netikrais meilės pažadais, tačiau įspėjimas tikėti tuo, kas tikra, nevertas nieko, nes tikėsite tik tuo, kuo tikėti norėsite. O ir patys nevalingai tarsite žodžius, kurių prasmė vėliau net jums sukels abejonių. Sekmadienį galite daug nuveikti dėl kitų, bet įvertinimo nelaukite. O ieškodami kelio į artimųjų palankumą, įsigykite patikimą bilietą, tiklsiau – gėlių ir nuoširdžią šypseną.

Šaulys Šaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šeštadienį ką nors apgausite arba patys liksite apgauti, bet tai ne priežastis varžytis dėl kokios nors vietos. Kai bus beldžiamasi į jūsų namų duris, patikrinkite, kas tie nekviesti svečiai ir iš kokio molio drėbti. Leisdami sekmadienį tarp bičiulių, jausite, kaip vėjas neša jus pirmyn. Todėl tobula dienos atomazga – smagus vakaras su artimais draugais.

Ožiaragis Ožiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šeštadienį norėsite su pasauliu pasidalyti svajonėmis. Turbūt taip ir padarysite, tik nevengsite į viską žiūrėti pro rožinius akinius. Sekmadienį pastebėsite, kaip užsidaro vienerios durys, tad nepatingėkite paieškoti kitų. Net jei jums ne viskas patiks, bus ženklų, padėsiančių suprasti, ko privalote išmokti, kad nuo pečių nusiristų kalnai rūpesčių.

Vandenis Vandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šeštadienis nusimato prieštaringas. Lyg iš dangaus gali nukristi neregėtas laimikis. Juo pernelyg nesidžiaukite. Gal tai spąstai, dėl kurių kaltės, užuot pasipildę kišenes, jas ištuštinsite? Sekmadienį, leisdami laiką su artimais žmonėmis, atidžiau klausykitės ir dažniau šypsokitės. Taip ne tik užmegsite gilesnius ryšius, bet ir teisingai atskleisite savo ketinimus.

Žuvys Žuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šeštadienį jūsų nuotaikos kis ir niekas nesupras, dėl ko iš tiesų nerimaujate. Pirmiausia pabandykite suprasti save, nes, paskendę savo pačių liūdesyje, prarasite galimybę padėti tiems, kuriems reikalinga jūsų pagalba. Sekmadienį ieškosite problemų ten, kur jų nėra. O pastebėję, kad viskas vyksta ne pagal jūsų paruoštą scenarijų, perrašykite jo pradžią arba pabaigą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius