-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 06 16

Spalvų horoskopas, dėl kurio alpo Paryžiaus damos

Šį spalvų horoskopą vieno žymaus Paryžiaus salono šeimininkės užsakymu sukūrė prancūzų astronomas ir filosofas C. Flammarionas. Prieš daugiau kaip šimtą metų aukštuomenės damos dėl šio horoskopo tiesiog kraustėsi iš proto. Šiandien, kai esame persisotinę visokiausiais horoskopais ir kitokia informacija, tokio didžiulio įspūdžio jis gal ir nepadarys, bet galbūt apie jūsų asmenybę pasakys kažką nauja ar supažindins su kai kuriomis dar negirdėtomis spalvomis. Smagaus pasiskaitymo!
Siluetai
Siluetai / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Horoskopai
Umbros spalva
Umbros spalva

 

Umbros (rusvai raudona) spalva
(Rugpjūčio 19–28 d.)

Tai sudėtingo charakterio asmenybės – pretenzingos ir ambicingos. Kartais vaikiškai užsispyrusios, kartais neryžtingos. Dievina pinigų šlamesį ir prabangų gyvenimą. Moka sukurti gerą įvaizdį. Dėl nenuoseklumo ir ne itin didelės meilės darbui retai pasiekia karjeros aukštumas. Jų stichija – kelionės, naujos pažintys ir aplinkinių dėmesys.
Šiuo laikotarpiu gimė rašytojas J.W. Goethe, politikas A. Paulauskas, manekenė C. Schiffer.
Oranžinė
Oranžinė

 

Oranžinė spalva
(Rugpjūčio 29– rugsėjo 7 d.)

Sumanios ir apdairios personos, tikras stropumo ir atsakingumo simbolis. Ištvermės ir filosofinės ramybės jiems galima tik pavydėti. Neretai it motina Teresė gelbsti į bėdą patekusius draugus ir artimuosius. Užtat meilės fronte ne kažin kas. Tai vis dėl perdėto racionalumo ir baimės atsiduoti spontaniškiems jausmams.
Šiuo laikotarpiu gimė aktoriai K. Reevesas, S. Hayek, dainininkas M. Jacksonas.
Rusva spalva
Rusva spalva

 

Rusva spalva
(Rugsėjo 8–17 d.)

Darbštūs ir sąžiningi, gamtos apdovanoti įvairiais gabumais, kuriuos dėl entuziazmo stokos kartais  iššvaisto vėjais. Nors iš šalies atrodo nevaržomi, sielos gelmėse „rusvieji“ dažniausiai būna gana drovūs ir įtarūs – svetimų neprisileidžia arčiau kaip per šūvio atstumą. Iš prigimties jie – vėžiai atsiskyrėliai, mėgstantys lindėti savo kiaute.
Šiuo laikotarpiu gimė aktorius H. Grantas, režisierius B. De Palma, detektyvų rašytoja A. Christie.
Indigo
Indigo

 

Indigo (tamsiai mėlyna)
(Rugsėjo 18–27 d.)

Aplinkiniams atrodo keistoki ir išsiblaškę, bet jiems patiems viskas „dzin“. Asmeninė saviraiška ir laisvė visų svarbiausia. Domisi daugybe dalykų, žavisi naujovėmis, mėgsta būti dėmesio ir įvykių centre. Užtat vargiai pakenčia konkurentus – žmones, nepripažįstančius jų išskirtinumo, daug nesisielodami braukia iš draugų sąrašo. 
Šiuo laikotarpiu gimė aktoriai J. Gandolfini ir C. Zeta-Jones, kompozitorius M. K. Čiurlionis.
Lazūrito spalva (ryakiai mėlyna)
Lazūrito spalva (ryškiai mėlyna)

 

Lazūrito spalva (ryškiai mėlyna)
(Rugsėjo 28–spalio 8 d.)

Jie – kompanijos siela, apdovanoti puikia iškalba ir diplomatiniais sugebėjimais. Net velniop sugeba pasiųsti taip, kad nekantraudami lauksite kelionės. Dažniausiai tai humanitarinės pakraipos žmonės, dievinantys meną ir kultūrą. Ne itin pastovūs, todėl jų gyvenime ir darbe apstu permainų. Baisiausias dalykas jiems yra senatvė.
Šiuo laikotarpiu gimė Rusijos politikas V. Putinas, dainininkė T. Braxton, aktorė S. Sarandon.
Paryžietiaka žydruma
Paryžietiška žydruma

 

Paryžietiška žydruma
(Spalio 9–18)

Ištvermingi it kupranugariai, pastovūs it kalnai. Paprastai pasitikintys savimi, tikslo siekiantys tiesiu taikymu. Sukurti dirbti vadovaujamą darbą. Tik, bėda, iš to begalinio racionalumo kartais tampa smulkmeniškais pedantais. Žmoną ir draugus renkasi panašiai kaip tas kurmis – viską gerai apsvarstę ir apskaičiavę. Linkę į melancholišką vienatvę.
Šiuo laikotarpiu gimė „bitlas“ J. Lenonas, dirigentas S. Sondeckis, reperis Eminemas.
Karmino spalva
Karmino spalva

 

Karmino spalva (ryškiai raudona)
(Spalio 19–28 d.)

Individualistai ir radikalai iki plaukų šaknų. Atsparūs bet kokiam auklėjimui ar kritikai. Užtat patys kitus kritikuoja net susiriesdami. Meilėje tikri diktatoriai: daugiau reikalauja negu duoda. Siekdami tikslo, be proto ryžtingi ir atkaklūs, gali bet ką „statyti ant kortos“. Kūrybingumo ir veržlumo jiems į valias.
Šiuo laikotarpiu gimė dailininkas P. Picasso, aktorė J. Roberts, multimilijonierius B. Gates’as.
Purpuro spalva
Purpuro spalva

 

Purpuro spalva
(Spalio 29–lapkričio 7 d.)

Apsigimę lyderiai, gebantys priimti logiškus ir racionalius sprendimus. Iš kitų išsiskiria itin stipria valia ir atkaklumu. Puikūs strategai, lyg aiškiaregiai numato būsimų įvykių eigą. Negodūs, mąsto visuomeniškai, linkę spręsti globalias problemas. Asmenybės žavesiu traukia aplinkinius, todėl jiems nestinga bendraminčių ir gerbėjų.
Šiuo laikotarpiu gimė prezidentas V. Adamkus, futbolininkas D. Maradona, dainininkas B. Adamsas.
Burgundo spalva
Burgundo spalva

 

Burgundo spalva (sodri bordo)
(Lapkričio 8–17 d.)

Ši spalva globoja permainingo būdo ir lakios fantazijos žmones. Jie – prisiekę optimistai, stiprios  asmenybės. Visada tolerantiški, turi gerą humoro jausmą. Mėgsta keliauti, „kolekcionuoti“ naujus išgyvenimus. Labiausiai sekasi, kur reikia originalaus mąstymo ir kūrybos. Kruopštus monotoniškas triūsas jiems kelia stresą.
Šiuo laikotarpiu gimė rašytoja J. Ivanauskaitė, aktorė D. Moore, Anglijos princas Charlesas.
Cinoberio spalva
Cinoberio spalva

 

Cinoberio spalva (vaiskiai raudona)
(Lapkričio 18–27 d.)

Šie žmonės itin gyvybingi, it feniksai atgimsta po sunkiausių bėdų. Visgi jie greitai nukabina nosį ir yra linkę į savigraužą. Geriausiai jaučiasi ir atkakliausiai dirba tada, kai turi konkretų tikslą. Dėl idėjos galėtų ir numirti. Meilėje didelės iniciatyvos rodyti nelinkę, bet priešingos lyties asmenis traukia įgimtas jų seksualumas.
Šiuo laikotarpiu gimė režisierius E. Nekrošius, dainininkė T. Turner, aktorė J. Foster.
Bordo spalva
Bordo spalva

 

Bordo spalva
(Lapkričio 28–gruodžio 7 d.)

Gimę tam, kad laimėtų. Apdovanoti tiesiog mistiška sėkme. Jų nesuviliosi tuščiais pažadais – blaivus ir praktiškas protas tuoj demaskuoja klastą. Nemėgsta užjausti ir guosti – mano, jog kiekvienas gauna to, ko nusipelnęs. Savo gyvenimo ir darbo problemas sprendžia greitai ir sumaniai. Panorėję karjeros laiptais kyla it ant mielių.
Šiuo laikotarpiu gimė operos solistė M. Calas, dainininkė B. Spears, režisierius W. Allenas.
Amarantas
Amarantas

 

Amarantas (rožinė su violetiniu atspalviu)
(gruodžio 8–17 d.)

Spalvingos asmenybės, tikri įžvalgos ir improvizacijų virtuozai. Mėgsta filosofuoti, „atrasti nežinomas žemes“. Dėl aistringo įgeidžio ar tikslo galėtų visą pasaulį apversti. Kasdienė buitis ir šeimos pareigos jiems – sunki našta. Mieliau klaidžioja po dvasios gelmes ir ieško gyvenimo prasmės. Jiems itin sekasi meilėje.
Šiuo laikotarpiu gimė didysis astrologas Nostradamus, diktatorius J. Stalinas, dizainerė S. Straukaitė.
Violetinė spalva
Violetinė spalva

 

Violetinė spalva
(Gruodžio 18–27 d.)

Stoiškos asmenybės – ramūs, pastovūs ir patikimi. Su jais nebaisu keliauti kad ir į pasaulio kraštą. Tik geriau laikyti liežuvį už dantų, nes nemėgsta būti mokomi, visada vadovaujasi savo protu. Rūpestingai renkasi aprangą ir visus kitus asmeninius daiktus – ne dėl noro pasipuikuoti, o iš įgimto siekio viską daryti nepriekaištingai. Draugystėje ir meilėje ištikimi ir pareigingi.
Šiuo laikotarpiu gimė dainininkas R. Martinas, režisierius ir poetas J. Mekas, aktorius B. Pittas.
Vyskupo violetinė
Vyskupo violetinė
Vyskupo violetinė (sodriai violetinė)
(Gruodžio 28–sausio 8 d.)

Metų sandūroje gimę žmonės – ne dovanėlė. Dažniausiai būna prieštaringi individualistai, nepripažįstantys autoritetų ir aplinkinių klaidų. Labiausiai mėgsta vadovauti paradui ir rėžti pamokslus. Kad aplinkiniai negožtų jų didybės, į draugus dažniausiai renkasi gerokai silpnesnius už save.
Šiuo laikotarpiu gimė rašytojai K. Donelaitis ir V. Mykolaitis-Putinas, aktorius M. Gibsonas.
Juoda spalva
Juoda spalva
Juoda spalva
(Sausio 7–16 d.)

Savotiški donkichotai, gėrio ir teisybės ieškotojai. Dažniausiai protingi ir santūrūs. Tiek darbe, tiek šeimoje linkę rūpintis kitais, beveik niekada nepraranda sveiko proto ir savitvardos. Jei nekreipsime dėmesio į uždaroką būdą, rūstoką išorę ir vėsoką elgesį, jie absoliučiai teigiami žmogeliukai, su visais gyvenantys draugiškai.
Šiuo laikotarpiu gimė rašytojas J. Londonas, aktorius N. Cage’as, rokenrolo karalius E. Presley.
Ruda spalva
Ruda spalva
Ruda spalva
(Sausio 17–26 d.)

„Rudieji“  - tikri energijos užtaisai. Tik viena bėda – jiems sunku susitelkti ties vienu tikslu. Bėga ten, puola šen, o rezultatų kaip, nėra taip nėra. Dėl pernelyg didelio jautrumo kartais tampa pačių įsikalbėtų kompleksų vergais. Tačiau aplinkinius žavi jų smalsumas, retas talentas kalbėti kokia tik nori tema ir, svarbiausia, gebėjimas su visais sutarti.
Šiuo laikotarpiu gimė poetas G. Byronas, aktoriai J. Carey ir K. Costneris.
Viržių spalva
Viržių spalva
Viržių spalva (gelsvai rusva)
(Sausio 27 d.–vasario 5 d.)

Padebesiais skrajojančios personos. Į realybę ir buitį žvelgia iš tam tikro atstumo – ji nekelia nei džiaugsmo, nei ypatingų rūpesčių. Estetai ir fantazuotojai, turi puikų skonį ir humoro pojūtį. Ne itin domisi materialiais dalykais, darbu ar karjera. Labiau linkę gyventi savo malonumui ir atsidėti pomėgiams. Likimas dažniausiai juos myli.
Šiuo laikotarpiu gimė W. A. Mocartas, Rusijos prezidentas B.Jelcinas, režisierius D. Lynchas.
Perlų spalva
Perlų spalva
Perlų spalva
(Vasario 6–15 d.)

Gimę kurti didingus planus, kuriuos visą gyvenimą bando įgyvendinti. Aplinkinius stulbina netradiciniu mąstymu ir idėjomis. Bet… neretai didiesiems novatoriams koją pakiša per didelės ambicijos ir noras viską padaryti vienu ypu. Meilės fronte jiems irgi sekasi: gerbėjų nestinga. Šeimoje laimingi būna tada, kai partneris nevaržo laisvės ir vertina jo originalumą.
Šiuo laikotarpiu gimė aktorė J. Anniston, rašytojas J. Verne’as, JAV prezidentas R. Reaganas.
Ciklameno spalva
Ciklameno spalva
Ciklameno spalva
(Vasario 16–25 d.)

Gana lankstūs tipai: moka paguosti, išklausyti. Tiesa, patys labai tvirtu charakteriu pasigirti negalėtų. Jei jiems ir pavyksta padaryti karjerą, tai tik dėl palankių aplinkybių ar kitų pagalbos. Kai kas nepasiseka, linkę kaltinti visą pasaulį. Jų stiprioji savybė - savo silpnybes tiesiog stebuklingai moka paversti privalumais, ir dar taip, kad kiti mielai padeda.
Šiuo laikotarpiu gimė aktoriai D. Barrymore, J. Travolta, buvęs NBA krepšininkas M. Jordanas.
Naalaičių spalva
Našlaičių spalva
Našlaičių spalva (švelniai violetinė)
(Vasario 26–kovo 7 d.)

Šiuos žmones vienareikšmiškai apibūdinti sunku. Daug priklauso nuo to, kokiomis sąlygomis jie augo. Tarkim, tapęs šventiku, bus pamaldžiausias iš pamaldžiausių, tapęs nusikaltėliu – vienas iš geriausių. Dažniausiai jie būna lakios vaizduotės ekscentrikai, kurių žmonės nesupranta, bet gerbia. Visą gyvenimą jaučiasi lyg nepripažinti genijai.
Šiuo laikotarpiu gimė aktorė E. Tylor, rašytojas J. Erlickas, politikė K. Prunskienė.
Alyvų spalva
Alyvų spalva
Alyvų spalva
(Kovo 8–17 d.)

Realistai iš prigimties. Kadangi moka blaiviai vertinti savo gabumus, pasiekia tai, ko nori, nepatirdami didesnių nusivylimų. Labiau nei karjerą vertina jaukų šeimos židinį, mielai auklėja vaikus, puoselėja namus, pasineria į kulinarijos malonumus. Gimines vertina labiau nei, gimines, todėl turi mažai draugų, bet dėl to nesisieloja.
Šiuo laikotarpiu gimė didysis fizikas A. Einstainas, italų režisierius B. Bertolucci, aktorė Sh. Stone.
Rožinė spalva
Rožinė spalva
Rožinė spalva
(Kovo 18–27 d.)

Itin stipraus charakterio, nepriklausomos ir energingos asmenybės. Dėl maištingumo neretai įsivelia į ginčus ir nemalonumus. Labai smalsūs, viską nori išmėginti savo kailiu ir vadovaujasi posakiu „Kas nerizikuoja, negeria šampano“. Šeimoje mėgsta būti vienvaldžiai viešpačiai, todėl geriausiai sutaria su nuolankaus būdo partneriais.
Šiuo laikotarpiu gimė aktoriai S. J.Parker, B. Willis’as, kompozitorius J. S. Bachas.
Ugnies spalva
Ugnies spalva
Ugnies spalva
(Kovo 28 d.–balandžio 6 d.)

Jie gali ne tik „šildyti“, bet ir „deginti“. Nuo gimimo judrūs, triukšmingi, įnoringi. Mėgsta būti lyderiai ir valdyti (nesvarbu, kur ir ką). Lemtis juos dažnai apdovanoja gera atmintimi, įvairiais gabumais ir talentais. Jie vertina materialines gėrybes, stengiasi praturtėti, todėl kartais gali būti taupūs iki šykštumo.
Šiuo laikotarpiu gimė pasakininkas H. Ch. Andersenas, aktoriai M. Brando ir E. McGregoras.
Opalo spalva
Opalo spalva
Opalo spalva (chameleoniška)
(Balandžio 7–9 d.)

Drąsūs, savimi pasitikintys žmonės. Nesiblaško, žengia per gyvenimą ir žeriasi viską, ką nori. Jų supratimu, tikslas pateisina priemones. Sunkiai pakelia vienatvę. Jei ką nors pamilsta, gali atiduoti viską iki paskutinio siūlo. Būna nepriekaištingi tėvai ir globėjai. Labai prisiriša prie darbo ir gyvenimo būdo. Pastovumas jiems – didelė vertybė.
Šiuo laikotarpiu gimė aktorius R. Crowe’as, kovų meistras J. Chanas, režisierius F. F. Coppola.
Tamsiai raudona spalva
Tamsiai raudona spalva
Tamsiai raudona spalva
(Balandžio 10–19 d.)

Tai tikrų tikriausi nutrūktgalviai karštakošiai. Jiems įdomu tik tai, ką reikia užkariauti. Nugalėjo, ir jau nerūpi. Turi tiek energijos, kad galėtų tapti beveik dievai, bet kliudo blogi įpročiai ir noras bet kokia kaina imponuoti. Energingi, spontaniški. Kaip partneriai jie įdomūs, bet kaip sutuoktiniai – ne pyrago gabalas. Karštas jų būdas šeimoje kelia daug audrų.
Šiuo laikotarpiu gimė dailininkas L. da Vinci, didysis komikas Ch. Chaplinas, aktorius S. Seagalas.
Žydra spalva
Žydra spalva
Žydra spalva
(Balandžio 20–30 d.)

Pareiga ir atsakomybė jiems yra šventa. Visada pasitempę ir padorūs šie žmonės aplinkiniams kelia pagarbą. Įgimtas taktiškumas ir nekonfliktiškumas gelbsti juos net kebliausiomis aplinkybėmis. Jie nėra materialistai, bet mėgsta komfortą ir gražius daiktus. Idealistiškai tiki, jog gali pasaulį padaryti gražesnį ir geresnį. Noriai užsiima labdara.
Šiuo laikotarpiu gimė aktoriai P. Cruz, Al Pacino, Anglijos karalienė Elizabeth II.
Mėlyna spalva
Mėlyna spalva
Mėlyna spalva
(Gegužės 1–10 d.)

Saikingi optimistai. Nemėgsta galvos skausmą keliančių problemų. Labiau už viską vertina patogų gyvenimą gražioje, malonioje aplinkoje. Jei nesugeba to susikurti patys, mielai prisiglaudžia po stipresnio asmens sparneliu ir ramiai teka pasroviui.
Šiuo laikotarpiu gimė aktoriai A. Hepburn, G. Clooney, legendinis britų politikas W. Churchillis.
Granato spalva
Granato spalva
Granato spalva
(Gegužės 11–20 d.)

Šiuo laiku gimusieji būna aukštos kultūros, orūs ir ambicingi. Gana dažnai nepataisomi darbomanai. Jų galvoje nuolat kirba didingi sumanymai, „aukštojo pilotažo“ planai. Daugelį jų gana nesunkiai paverčia realybe. Geriausiai jaučiasi tada, kai gali kam nors patarti, pagelbėti. Į rūpimus dalykus linkę gilintis iki smulkmenų.
Šiuo laikotarpiu gimė krepšininkas R. Kurtinaitis, politikas Č. Juršėnas, manekenė L. Casta.
Pieno baltumo spalva
Pieno baltumo spalva
Pieno baltumo spalva
(Gegužės 21–30 d.)

Tai smalsumo ir judrumo įkūnijimas. Šie žmonės turi įgimtą bendravimo dovaną, daug pažįstamų, mėgsta būti įvykių centre. Atrakcingumu ir sąmojingumu jie lengvai pelno kitų simpatijas. Ypač priešingos lyties. Deja, neretai jiems ne itin sekasi šeimyniniame gyvenime, nes iš partnerio linkę labai daug reikalauti.
Šiuo laikotarpiu gimė šokėja A. Dunkan, rašytojas V. Petkevičius, dainininkas L. Kravitzas.
Dramblio kaulo spalva
Dramblio kaulo spalva
Dramblio kaulo spalva
(Gegužės 31d.–birželio 9 d.)

Nepataisomi altruistai, linksmi ir nenuobodūs. Moka išklausyti, taikyti susivaidijusius. Darbe ir buityje stebina aplinkinius neįtikėtina tolerancija. Nepasipūtę, sugeba pripažinti savo klaidas. Yra dosnūs, mėgsta dalyti dovanas, kviestis svečių. Dievina meną ir grožį. Gyvenime retai nusivilia, nes bet kokiomis sąlygomis geba išlikti optimistai.
Šiuo laikotarpiu gimė aktoriai M. Monroe, A. Jolie, J. Deppas.
Sniego baltumo spalva
Sniego baltumo spalva
Sniego baltumo spalva
(Birželio 10–19 d.)

Stulbinamo nepastovumo ir permainingo būdo žmonės. Visada turi begalę stambaus masto sumanymų, bet vos pradėję juos įgyvendinti randa vis naujų. Ir taip be paliovos. Tačiau laikinumo pojūtis ilgainiui juos paverčia skeptikais. Jie dažnai keičia nuomonę, pažiūras, veiklos sritį, netgi meilės objektus.
Šiuo laikotarpiu gimė: „eksbitlas“ P. McCartney, aktorė H. Hunt.
Sidabro spalva
Sidabro spalva
Sidabro spalva
(Birželio 20–29 d.)

Tolerantiškos ir švelnios asmenybės. Labai vertina šeimos tradicijas ir protėvių genealogiją – kartais netgi šiek tiek snobiškai. Mėgsta puoselėti namus, gražinti buitį, dievina komfortą. Pasitaikius progai, nevengia pasipuikuoti savo laimėjimais ir tiesiog sąla, kai kiti žarsto liaupses ir komplimentus. Kartais gali būti nepakenčiami garbėtroškos.
Šiuo laikotarpiu gimė aktorės N. Kidman, G. Balandytė, dainininkas G. Michaelas.
Salotinė spalva
Salotinė spalva
Salotinė spalva
(Birželio 30–liepos 9 d.)

Ramybės ir giedros nuotaikos pranašai. Nemėgsta greitų sprendimų ir skubotumo. Triukšmingi sambūriai, greita įvykių kaita jiems kelia įtampą. Geriausiai jaučiasi tarp artimų mylinčių žmonių. Nelinkę kovoti dėl geresnių sąlygų – pasitenkina minimumu. Meilėje švelnūs ir nuoširdūs. Itin išlavintos intuicijos.
Šiuo laikotarpiu gimė aktoriai P. Anderson ir T. Cruise’as, Tibeto dvasininkas Dalai Lama.
Žalia spalva
Žalia spalva
Žalia spalva
(Liepos 10–19 d.)

Netradicinės asmenybės tiek gerąja, tiek blogąja prasme. Labiausiai vertina savo nuomonę, todėl kartais atrodo truputį stoiški ir nelankstūs. Dažnai jaučiasi nesuprasti. Retai randa laimę šeimoje, nes partneriui sunku perkąsti jų „originalų“ būdą. Puikiai sekasi finansiniai reikalai. 
Šiuo laikotarpiu gimė dailininkas O. Renuaras, dainininkė G. Karaliūnaitė, aktorius H. Fordas.
Aukso spalva
Aukso spalva
Aukso spalva
(Liepos 20–29 d.)

Na… pastovumu šie žmonės pasigirti negalėtų. Greitai priima sprendimus, bet taip pat greitai jų ir atsisako. Sieloje jie – altruistai, svajojantys pakeisti pasaulį, bet tik svajonėse. Veiklumas – ne pats stipriausias jų būdo bruožas. Artimiesiems su jais nenuobodu – kas dieną vis naujiena. „Auksiniai“ žmonės yra laisvi ir pasitikintys savimi.
Šiuo laikotarpiu gimė diktatorius B. Musolinis, rašytojas E.Hemingway.
Geltona spalva
Geltona spalva
Geltona spalva
(Liepos 30–rugpjūčio 8 d.)

Tiesūs, sąžiningi ir atviri. Ką galvoja, tą ir sako. Retai keičia savo įsitikinimus – nebent viską gerai apsvarstę. Paniškai nemėgsta melo ir nesąžiningumo. Dievina gyvenimo įvairovę, gražius daiktus ir drabužius. Aplinkinius žavi elegancija ir oria laikysena. Šeimoje stengiasi išsaugoti laisvę ir nevaržomą polėkį.
Šiuo laikotarpiu gimė prancūzų rašytojas A. Dumas, dizaineris Y. St. Laurent’as.
Ochros spalva
Ochros spalva
Ochros spalva (gelsva)
(rugpjūčio 9–18 d.)

Kieti riešutėliai! Stipraus charakterio, drąsios ir savimi pasitikinčios asmenybės. Moka tvarkyti savo gyvenimą, o palankiomis aplinkybėmis pasinaudoja bet kokia kaina. Visgi dėl šlovės ir gerovės nepameta galvos, sugeba išsaugoti gerą vardą ir orumą. Užkulisiniai žaidimai ir intrigos – ne jų braižas. Draugus ir sutuoktinius renkasi pagal savo ambicijas ir lūkesčius.
Šiuo laikotarpiu gimė didysis karvedys Napoleonas, prezidentas A. Smetona, aktorius B. Affleckas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius