Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti
2012 10 10

Muzikalios sesutės tapo dar viena interneto sensacija

Mielų mergaičiukių trylikametės Lennon ir šešiametės Maisy Stellos, nuoširdžiai traukiančių žymios dainininkės Robyn dainą „Call Your Girlfriend“, vaizdo įrašas sulaukė ne vieno milijono peržiūrų, tiksliau netgi 8,5. Faktas, kad šiandien "YouTube" yra vienas veiksmingiausių ir paprasčiausių būdų tapti žvaigžde, nenuginčijamas. Juk, pavyzdžiui, Justino Bieberio ir ne tik jo karjera prasidėjo būtent šiame tinklalapyje.
Sesutės Lennon ir Maisy Stella
Sesutės Lennon ir Maisy Stellos

Tačiau šių mergaičių sėkmės negalima priskirti vien tik populiariajam tinklapiui, kadangi tai ne vienintelis jų pasiekimas – sesės greitai pasirodys naujame seriale „Nashville“, kuris startuos jau artimiausiu metu. Jos jau buvo nusifilmavusios pirmuosiuose epizoduose, kai po visą pasaulį it koks virusas paplito jų perdainuota daina.

Vis dėlto, kaip teigia prodiuseriai, nebuvo neįmanoma pastebėti mergaičių talento. Harmoninga perkusija paprasčiausiais sviesto indeliais ir puikūs balsai... Ko gero, tik vaikams viskas pavyksta taip lengvai ir įtaigiai.

Pasirodo, netgi scenarijus serialui „Nashville“ buvo specialiai perrašytas tam, kad mielosios sesutės galėtų vaidinti kartu. Labiausiai šios mergaitės išsiskiria savo unikaliais balso tembrais, galimybe atlikti bet kokio žanro kūrinius bei puikiu muzikiniu skoniu. Jos nuo mažų dienų mokosi groti gitara ir skambina pianinu.

O štai ir minėtasis jų kūrinėlis. Tikimės, kažką jis sušildys šią nešiltą dieną nuoširdumu ir uždegančiu ritmu.

VIDEO: Lennon & Maisy // "Call Your Girlfriend" // Robyn & Erato


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius