-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 27

44-asis žurnalo „Ji“ numeris!

22 kulinarinės gudrybės, gintaro gydomosios galios, apie vairavimą šaltuoju metų laiku – naujajame savaitraščio „Ji“ numeryje!
Naujas savaitraščio „Ji“ numeris!
Naujas savaitraščio „Ji“ numeris! / Žurnalo „Ji“ archyvo nuotr.

Šios savaitės pabaigoje minėsime Visų šventųjų dieną ir Vėlines. Prisiminsime mums brangius, tačiau iš šio pasaulio jau išėjusius žmones. Apie senovės lietuvių ir šių dienų kapų priežiūrą, puošimą kalbamės su etnologu Libertu Klimka, dalininke ir rašytoja Dalia Kirkutiene bei floristu Sigitu Kaminsku.

Toms, kurioms prie širdies vakarietiškos tradicijos, siūlome idėjų Helovino vakarėliui. Patiekalai iš moliūgų, originalios dekoracijos.

Kulinarė Elžbieta Monkevič specialiai jums, mielosios skaitytojos, parengė naudingą atmintinę. Joje patarimą ras tiek norinčios sužinoti, kaip išsirinkti skanias bulves. Tiek tos, kurios trokšta gaminti gardžius troškinius.

Automobilių ekspertas Ramūnas Fetingis pataria, kaip paruošti automobilį žiemai ir saugiai juo važinėti. O gintaro savybių specialistas Paulius Zabielskas darganotą oru siūlo puoštis gintarais ar bent jau vieną gabalėlį laikyti matomoje vietoje. Anot specialisto, saulės akmuo ne tik praskaidrins nuotaiką, bet ir pagydys. „Lakiosios gintaro rūgštys dabar įeina į maždaug 10 tūkst. vaistų sudėtį“, – įsitikinęs P. Zabielskas.

 

Ramios savaitės!

„Ji“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius