-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Japonių gundymo meno paslaptys: kaip apžavėti vyrą?

Moteris mįslė, paslaptingoji gundytoja – būtent tokios buvo Japonijos geišos. Apie jas sukurta dešimtys kino filmų, joms dedikuota tūkstančiai eilėraščių. Ką tokio ypatingo žinojo šios gundymo meistrės, kad vyrai dėl jų pamesdavo galvas?
Geiša
Geiša / Fotolia nuotr.

Gundymo paslaptys: kaip atkreipti vyro dėmesį?

Kokių tik laurų neskiriama japonėms geišoms ir kokių tik epitetų joms nėra dedikuota. Paslaptingos, subtilios, seksualios, artistiškos – reta moteris lepinama tokia komplimentų gija. Galima pagalvoti, kad geišos – lyg ne šios Žemės gyventojos – juk negali paprastas žmogus būti toks nepriekaištingas daugelyje sričių. Greičiausiai nustebsite sužinojusios, kad išorinis patrauklumas toli gražu nevaidina lemiamo vaidmens, kai kalbama apie vyro viliojimą. Geišų nepaprasto patrauklumo paslaptis glūdi visiškai kituose dalykuose – meilės psichologijos subtilybėse.

„Šviesos skleidimas“: grožis gyvena mūsų viduje

Japonių viliojimo meno esmių esmė – grožis, sklindantis lyg šviesa iš moters vidaus. Šypsena, puiki nuotaika, gebėjimas visur įžvelgti gėrį, pozityvumą gali jus paversti nepakartojama gražuole – būtent tokiomis akimis į jus žvelgs priešingos lyties atstovai. Japonės puikiai žinojo, kad vien tik įstabios išvaizdos nepakanka, todėl visą laiką jos troško pasiekti išorinės ir vidinės harmonijos. Ši moteriška išmintis padės jums, šiuolaikinėms moterims, tapti populiarioms, geidžiamoms, tad verta bent jau pasistengti. Nuo šiandien pamėginkite kasdieniuose dalykuose įžvelgti kažką gražaus ir gero. Pavyzdžiui, eidamos į parduotuvę, pakelkite savo gražias akis į dangų ir prisiminkite ką nors malonaus, subtiliai jaudinančio arba paprasčiausiai pasiklausykite jums patinkančios muzikos, nuoširdžiai nusišypsokite atsitiktiniam praeiviui, užleiskite kam nors vietą eilėje. Jūsų geraširdiškumas ir neblėstanti šypsena nuginkluos kiekvieną stipriosios lyties atstovą! Pamenate frazę „Ji tiesiog švyti iš vidaus!“? Gal taip netrukus kalbės apie jus?

Shutterstock nuotr./Geiša
Shutterstock nuotr. / Geiša

„Žvilgsnio magija“: iš proto varančios akys

Turbūt jau milijoną kartų esate girdėjusios, kad akys – tai sielos veidrodis. Nesijuokite, nes tai nėra tušti, beverčiai žodžiai. Net psichologai tvirtina, kad būtent žvilgsnis daro milžinišką poveikį pašnekovui. O kartais pasitaiko atvejų, kai moteriai neprireikia ištarti nė žodelio, jog vyras būtų pakerėtas visam laikui. Jūsų akys, jūsų žvilgsnis – fantastiškas ginklas stipriajai lyčiai parklupdyti. Aišku, tokiai „žudančiai“ meistrystei įvaldyti reikia nemenkos patirties, tačiau iš pradžių galima išmėginti visai paprastą japonių geišų techniką – „akių žaidimą“. Jo esmė labai paprasta: pažvelkite vyrui į akis ir trumpam užlaikykite žvilgsnį. Pasistenkite, kad jis būtų svajingas, tarsi apsalęs. Tarkime, pamėginkite įsivaizduoti, kaip reaguotų jūsų kūnas, jei pabučiuotumėte jį. Tik neperlenkite lazdos! Svajingas žvilgsnis būna kupinas paslapties, jis lyg neaiški užuomina, bet tai nėra atviras ir gašlus kvietimas patirti sekso malonumų čia ir dabar.

Štai dar viena gudrybė, kuri jūsų žvilgsniui nepagailės ypatingumo, – mintyse sakykite vyrui komplimentus. Jei jie bus nuoširdūs, tai akimirksniu atsispindės jūsų akyse. Vadinasi, tai išvys ir gana aiškiai pajus vyras.

Shutterstock nuotr./Sėdinti ant žemės geiša
Shutterstock nuotr. / Sėdinti ant žemės geiša

„Eisena – lyg skrydis“: gracinga laikysena ir eisena

Nieko nedelsdamos išsitieskite. Nustokite pagaliau kūprintis! Būtent gracinga laikysena pavers jus karališkai didingomis. Nepamirškite to nė minutei! Kai tik atlošite pečius, ramiai įkvėpkite, jūsų judesiai, lyg pamojus burtų lazdele, turi būti grakštūs, subtilūs ir sklandūs. O jeigu dar pavyktų lengvai, jaudinančiai judinti klubus į ėjimo ritmą, tuomet drąsiai galite džiūgauti – jūsų viliojimo arsenale atsirado dar vienas slaptas ginklas.

Beje, jūsų kūnas būtų plastiškesnis, o eisena elegantiškesnė, jei užsiimtumėte gimnastika, pilatesu ar joga. Bėgant laikui, pastabėsite magišką poveikį paprasčiausių fizinių pratimų – pagaliau jumyse nubus ilgai snaudęs tikrasis moteriškumas. Turbūt nė neverta aušinti burnos, kokį poveikį jis daro vyrams. Tai puikiai nutuokiate ir pačios.

Shutterstock nuotr./Apnuoginta geišos nugara
Shutterstock nuotr. / Apnuoginta geišos nugara

„Lakštingalos trelė“: balsas – tarsi melodija

Jums be galo pasisekė, jei iš prigimties esate apdovanota aksominiu, švelniu balsu, besiliejančiu lyg sraunus upelis. Tačiau ne visos moterys gali tuo pasidžiaugti. Nors daugelis mūsų priverstos tenkintis gerokai nuo idealo nutolusiu balsu, išeitį visgi galima rasti. Ko imtis? Įrašykite savo balsą (pakanka kelių frazių) ir pasiklausykite įrašo. Atkreipkite dėmesį į tuos momentus, kurie nemalonūs jūsų ausiai. Būtent juos reikėtų pašlifuoti. Pamėginkite tas pačias frazes ištarti greičiau arba lėčiau, garsiau arba tyliau... Praktikuodamosi galiausiai rasite aukso vidurį, ir jūsų balsas skambės viliojamai. Nepatingėkite, nes rezultatas tikrai vertas jūsų pastangų!

Iki: moters seksualumo viršūnė

Nepriekaištingai įsisavinus mūsų aptartus elgesio ir manierų niuansus, galite pasiekti iki lygmenį, kai jūsų moteriškumas tiesiog ves vyrus iš proto. Bet tai nėra taip paprasta... Kartais Japonijos geišos, puikiai perpratusios viliojimo meno subtilybes, visą gyvenimą taip ir nepasiekdavo iki. Paslaptis, jaudinantis susidomėjimas, žavesys, elegancija, nepaaiškinama trauka – štai kas be didelio vargo atkreiptų jus sudominusio vyro dėmesį. Pažinkite save ir savyje kibirkščiuojančią energiją, kurią padovanojo Motina Gamta, ir jums atsivers visiškai kitoks sąmonės lygmuo. Lygmuo, padovanotas žavesio, su niekuo nesulyginamas ir kuriam niekas nebepajėgia atsispirti...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius