-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keistenybės, kurios labiausiai gundo vyrus

Žinoma, kad jie visada (na, beveik visada) įvertins, jeigu savo grakštų kūną aptempsite nėriniuotais apatiniais, tačiau juos gundo ne tik patraukli kūno „pakuotė“. Yra dalykų, kurie kur kas labiau žadina, įkvepia ir sušildo.
Seksuali moteris
Seksuali moteris / Fotolia nuotr.

Moliūgų pyrago kvapas

Ne patys naujausi ir brangiausi kvepalai jaudrina vyrų uoslę ir kaitina kraują. Pasirodo, moliūgų pyrago skleidžiami aromatai it kokie feromonai mūsų galiūnus priverčia jaustis seksualiais, patraukliais, o svarbiausia atsipalaidavusiais. Ir jeigu dar šiek tiek užbarstysite romiosios levandos... Rezultatas bus tobulas visomis prasmėmis. 

Fotolia nuotr./Moliūgų pyragas
Fotolia nuotr./Moliūgų pyragas

Baimė

Keista, tačiau baimė turi visokių spalvų ir jos nebūtinai yra gąsdinančios. Štai Britų Kolumbijos universiteto mokslininkų atliktame tyrime paaiškėjo, kad vyrai, jaučiantys grėsmę, ją sieja su susijaudinimu, o tai skatina atsiverti savo damai. Ir kas galėjo pagalvoti, kad baimė galėtų būti tokia puiki įžanga meilės žaidimams? 

Raudona spalva

Gal susigundysite kitą pasimatymą pasipuošti raudona suknele? Tyrime, publikuotame Journal of Personality and Social Psychology, atskleidžiama, kad vyrai geriausiai įvertino damas, pasipuošusias purpurinės, tamsiai raudonos, avietinės spalvos drabužiais.

Gali būti, kad raudona mus veikia ne tik kultūriškai, bet ir biologiškai – ovuliacijos metu moterų veidas atrodo rausvesnis, o tai itin patrauklu vyriškajai giminei. 

Fotolia nuotr./Seksuali moteris
Fotolia nuotr./Seksuali moteris

Dailios, ilgos, stangrios rankos

Galbūt sporto klube daugiau dėmesio reikėtų skirti ne užpakaliukui? Mokslininkai iš Australijos tyrimo dalyviams rodė nuotraukas, kuriose buvo užfiksuotos damos. Daugiausiai dėmesio sulaukė tos, kurios buvo dailiomis, stangriomis rankomis. O tos, kurių kojos siekė dangų, kažkodėl net nepateko į sąrašą! Pasirodo, ilgos rankos traukia akis ne tik dėl būsimų apkabinimų, bet ir dėl to, kad moterys atrodo lieknesnės, sportiškesnės. 

Taip pat skaitykite: 7 nesenstančių moterų taisyklės

Suderinti apatiniai

Vyrams gal ir nė motais spalvos ar audiniai, tačiau juos užveda mintis, kad moterys skiria dėmesį savo apatiniam trikotažui, kurį matyti gali tik vienas vienintelis išrinktasis. Taigi, mielos damos, ar ne puiku pavasarį pasipuošti kokiu ryškiai raudonu dailutėliu komplektėliu? 

Apvalūs klubai ir šlaunys

Štai dar viena priežastis save mylėti labiau. Dažnai pernelyg išaukštinamas lieso kūno kultas tikrai nėra tai, kuo vertėtų sekti ar „sirgti“. Netgi mokslininkai pamini tokį iškalbingą faktą, jog daugumai vyrukų žadą atima apvalios formos dėl labai paprastos priežasties – tai susiję su giminės pratęsimu. Teigiama, kad moterys apvaliais klubais ir šlaunimis dažniau pagimdo sveikus ir protingus vaikus. 

Fotolia nuotr./Dailus užpakaliukas
Fotolia nuotr./Dailus užpakaliukas

Moterys, panašios į juos pačius

Nekalbame apie tai, kad moteris turi būti vyriška, toli gražu. Šiuo atveju dėmesys krypsta į veido bruožus, simetriškumą. Dažnai sutuoktiniai supanašėja bėgant metams, ar ne? Taip ir šiuo atveju, vyrus ir moteris traukia vienas prie kito ir tada, kai jų išvaizdoje pastebimi tam tikri bendrumai, panašumai. 

Taip pat skaitykite: Mankštos horoskopas pagal Zodiako ženklą: kiek esate ištvermingi sporto salėje?

Juokas

Šypsena, juokas, kvatojimas – tegu šito niekada netrūksta jūsų gyvenime. Netikėta, tačiau pasak profesoriaus asistentės Marios Sophocles iš Šveicarijos Bazelio universiteto, juokas kai kuriems vyras asocijuojasi su sekso garsais. O tai, natūralu, traukia ir kaitina. Štai ir priežastis rasti vyrą jūsų gyvenime, su kuriuo netrūktų juoko! 

Fotolia nuotr./Pora miegamajame.
Fotolia nuotr./Pora miegamajame.

Šalia jų besisukančios damos

Taigi, moterys, gal neverta savo medžioklės plotų išplėsti daugiau nei aprėpsite? Santykių specialistai sako, kad vyrai dažniausiai atkreipia dėmesį į moteris, kurios būna šalia jų, pavyzdžiui, vyrai gali siekti savo kolegių, su kuriomis lankosi vis tose pačiose vietose. Ir nors jie gali sakyti, kad trokšta pokyčių, tačiau dar labiau vertins ir pirmenybę teiks stabilumui. 

Sekso žaisliukai

Moterys mano, kad naudotis sekso žaisliukais vyro akivaizdoje nederėtų – neva tai gali įžeisti mylimąjį. Tačiau, pasak įvairių santykių specialistų, tokie dalykai stipriosios lyties atstovams nuotaikos tikrai negadina. Vyrams svarbus vaizdas, jie seksą vizualizuoja savaip, o įvairūs sekso žaisliukai ar savo moters stebėjimas jiems tik dar labiau kaitina kraują. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius