-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meilę žudantys priekaištai

„Tu visiškai nemoki bendrauti su žmonėmis!“, „Tu netinkamai elgiesi!“, „Kaip čia apsirengei?“, „Tau amžinai viskas nesiseka!“, „Dirbi ir dirbi, o pinigų nesimato!“... Žinomi priekaištai? Tikriausiai…
Jis ir Ji
Jis ir Ji / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Jausmai

Jei manote, kad jūsų partneris niekam tikęs, ir tik jūs žinote, ką ir kaip reikia daryti, abu įsisukate į ydingą ratą: kuo dažniau pjausite vyrą, tuo prasčiau jis save vertins ir jam iš tikrųjų pradės nesisekti. Kai vyras nėra patenkintas savimi, meilė partnerei taip pat išblėsta. Galima sakyti, nuolatiniai priekaištai – pats greičiausias ir patikimiausias būdas sunaikinti aistrą, meilę ir paversti vyrą visišku nevykėliu. Turėkite galvoje, kad mylintys žmonės vienas kitą palaiko bet kokioje situacijoje. Šie patarimai skirti visoms, kurios negali nė dienos ištverti nekritikavusios partnerio.

♦ Jei ir toliau gyvenate su savo vyru, vadinasi, jis vis dėlto kažkuo jums geras. Sutelkite dėmesį į geriausias jo savybes, įdėmiai pagalvokite, dėl ko labiausiai vertinate jį. Pamatysite, jei nuoširdžiai pagalvosite, gerųjų savybių pradės stebuklingai daugėti…

♦ Nors vyrai paprastai ne itin mėgsta, kai mylimoji jiems lenda „į dūšią“, bent retkarčiais būtinai ištaikykite progą pasikalbėti apie savo santykius, tikslus, svajones – tai labai suartina, įkvepia, pakylėja virš kasdienybės.

♦ Jei rūpinatės savo žmogaus sėkme, „sergate“ už jį, kritinių pastabų, žinoma, neišvengsite. Tačiau partneris turi girdėti jų daug mažiau nei komplimentų. Svarbu rasti pusiausvyrą tarp kritikos ir pagyrimų ir daryti tai iš visos širdies.

♦ Kritikuoti reikia elgesį, o ne patį žmogų. Jei iš tiesų norite įkvėpti vyrą svarbiems darbams ar poelgiams, tuomet kalbėkite tik apie tai, ką įmanoma keisti. Turėkite galvoje: pozityvios nuostatos įkvepia, nihilistiška kritika žlugdo.

♦ Ir svarbiausias momentas: su vyru elkitės taip, kaip norėtumėte, kad jis elgtųsi su jumis. Ar jums patinka, kai jis jus kritikuoja? Greičiausiai ne. Ar jums malonu, kai jis pastebi jumyse ar jūsų veikloje kažką gera ir pasako komplimentą? Turbūt taip... Kokia iš to seka išvada? Kokia dar išvada! Viskas ir taip aišku kaip ant delno.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius