Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Santykių suderinamumo indeksas santuokoje

Šis suderinamumo indeksas (SI) pasufleruoja, kiek sėkminga gali būti jūsų santuoka. Kad sužinotumėte suderinamumo koeficientą, sudėkite savo ir partnerio gimimo dienos skaičius.
Pora
Pora / Shutterstock nuotr.

Pavyzdžiui, jei gimėte 17 mėnesio dieną, vadinasi, reikia sudėti 1 ir 7 skaičius. Gaunate 8. Tai – jūsų skaičius. Tą patį padarykite su partnerio gimimo data. Tarkime, gaunate skaičių 7. Sudėjus abiejų jūsų gimimo dienos datas, yra 15 (t. y. 8 + 7 = 15). Sumą tol dėkite tarpusavyje, kol liks vienaženklis skaičius (nuo 1 iki 9). Taigi jūsų santykių suderinamumo indeksas santuokoje – 6 (t. y. 1 + 5 = 6).

 

SI = 1

Esate nuostabi pora, tačiau jūsų norai dažnai skiriasi. Kiekvienas iš jūsų degate noru realizuoti save ir nesate įpratę nusileisti nepakovoję už savo teises ir tiesą. Tačiau jei abu būtumėte šiek tiek atlaidesni, kiek atsainiau žvelgtumėte į vienas kito fantazijas, galėtumėte sukurti išties harmoningą ir darnią šeimą.

 

SI = 2

Jus vienija abipusė romantikos trauka ir jausmų suderinamumas, tad geriausia, jei vienas į kitą visąlaik žvelgtumėte kaip į meilužį. Tik taip jūsų šeimyninė laimė nesubyrės į šipulius, kai atsitrenks į buitinio gyvenimo ir rutinos akmenis. Būtų šaunu, jei iki santuokos pavyktų apsirūpinti reikalingiausiais materialiais dalykais, pavyzdžiui, būstu, daiktais, be kurių neišsivertumėte buityje. Tuomet net ir po kelių bendro gyvenimo dešimtmečių jūsų santykiai dvelks gaivumu, ir galėsite pretenduoti net į idealios poros titulą.

 

SI = 3

Jus abu valdo aistra. Akivaizdu, kad jūsų santykiuose dominuoja seksualinė pusė. Maža to, esate taip paveikti to erotinio žavesio, kad visais kitais klausimais jūsų žinios apie vienas kitą greičiausiai yra gana paviršutiniškos. Todėl būkite atviri ir dėmesingi vienas kitam ir kitose gyvenimo (ne tik intymaus!) srityse, nes tik tokiu atveju jūsų santykiai bus laimingi, tvirti ir ilgalaikiai.

 

SI = 4

Jūsų santykiai – tai tvirta draugystė, o ne stipri meilė. Kad ir toliau tęstųsi ši artima draugystė, jums net nebūtina tuoktis. O jei vis dėlto nusprendėte žengti ar jau žengėte šį svarbų gyvenimo žingsnį, atminkite, jog jūsų sėkmės pamatas turėtų būti absoliutus supratingumas.

 

SI = 5

Kiekvienas iš jūsų esate be galo užsiėmę savimi. Iš partnerio tikitės perdėm racionalaus mąstymo ir nemažai iš jo reikalaujate. Žaisti į skirtingus vartus – štai kaip galima apibūdinti jūsų santykius. Keisčiausia, kad būtent dėl to jūsų partnerystė ir gana patraukli, ir kartu palyginti nestabili. Jums vertėtų pamąstyti, kaip kūrybiškai būtų galima suderinti jūsų charakterius, ketinimus ir ambicijas – tik tokiu atveju bendrame jūsų gyvenime įsiviešpataus pusiausvyra ir santarvė.

 

SI = 6

Jūs tarsi ištirpę vienas kitame ir visa esybe trokštate, kad ši būsena tęstųsi amžinai. Žvelgiant į jus iš šono, to tiesiog neįmanoma nepastebėti. Jūsų tarpusavio supratimas – beveik tobulas. Viskas paprasta ir nuostabu: skirtingai nei daugeliui porų, kurios stengiasi sujungti du skirtingus pasaulius, jums abiem egzistuoja tik vienas pasaulis.

 

SI = 7

Įdedate pernelyg daug pastangų, kad ateityje būtumėte užtikrinti savo laime ir gerove. Pirmiausia pabandykite patikėti savimi ir nebereikės jaudintis dėl santykių nestabilumo. Ir dar – jums būtina branginti tarpusavio supratimą, kuriuo galite didžiuotis, ir nemėginkite tikrinti savo laimės abejotinais metodais. Neleiskite nesusipratimui išskirti jus visam laikui.

 

SI = 8

Kartu jūs neįveikiami, ir jums nebaisūs jokie priešai. Deja, jūsų sąjungos viduje kunkuliuoja prieštaringi jausmai. Abu bet kokia kaina trokštate būti lyderiais. Tačiau jūsų santykiams tai nekelia didelės grėsmės. Partnerio troškimas vadovauti kaip tik yra tai, kas judu traukia vienas prie kito. Tačiau jei kuriam iš jūsų visa tai pabos, įkyrės – konfliktai neišvengiami.  Arba... kažkuriam teks leistis į kompromisus.

 

SI = 9

Kartu esate tik dėl stiprios abipusės traukos. To pakanka nuostabiam romanui, tačiau pretenduoti į darnią santuoką iki gyvenimo pabaigos tokiu pagrindu sukurti santykiai vargu ar gali. Šiuo atveju galimos dvi santykių projekcijos. Arba turėsite vienas kitame išmokti pamatyti unikalią asmenybę, ne tik žavingą aistros objektą, ir priimti bei pamilti ją be jokių reikalavimų, kompromisų. Arba, išblėsus aistrai (o vieną dieną greičiausiai taip ir nutiks) suprasite, kad neturite daugiau vienas kitam ką pasakyti, esate visiškai svetimi žmonės. Na, o tada scenarijus nesunkiai prognozuojamas: nusivylimas, konfliktai ir, galimas daiktas, naujo traukos objekto paieškos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius