-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saugus mentalinis seksas

Seksas, seksas, seksas – ar jums neatrodo, kad ši gyvenimo sritis plečiasi ir įvairėja? Na, taip galvoja optimistai alfa patinai, skaičiuojantys savo pergales, ar žaviosios pumos, svajojančios apie naują grobį. Tačiau darbų užguiti pesimistai tik liūdnai šypteli – ai, palikit tą seksą ramybėje...
Vyro kūnas.
Vyro kūnas. / Scanpix/Panthermedia nuotr.
Temos: 1 Seksas

Paradoksas – pasak sociologų, daugiau apie seksą galvoja tie, kurie jau seniai turėjo intymių santykių, arba tie, kurių seksas netenkina. Na, aišku, dar šviežiai įsimylėję ir šio bei to dar neišbandę. Na, ir pačios temperamentingiausios būtybės.

Taigi, mentalinis seksas – tai ne fizinė, o protinė veikla, mūsų svajos apie tai, ko dažniausiai nepatiriame realybėje: vienus apninka romantiškai aistringos mintys, antrus – geidulingai nuodėmingos, neįprastos ar tokios, apie kurias niekam nepapasakosi, kas visuomenėje priskiriama tabu.

Žmogui būdinga kurti elgesio schemas ir modelius, planuoti savo gyvenimą su įvairiausiomis variacijomis, tarp kurių visada yra vietos ir seksualiniams išgyvenimams. Kai kuriuos mentalinis seksas netgi gelbsti nuo neištikimybės – fantazuok, kiek nori apie seksą, tarkim, su boso žmona, niekas nenukentės...

Taip pat skaitykite: Ar vienišų žmonių seksas geresnis nei susituokusių porų?

Važiuodami į darbą, stovėdami didcentrio eilėje ar pusiau gulomis išsidrėbę odontologo kėdėje, mes kartais nevalingai duodame signalą savo fantazijai kurti įmantrius scenarijus, iš kurių turbūt nė vieno neįgyvendintume realybėje. Ten, savo fantazijų pasaulyje, galime „mylėtis“ su kino žvaigždėmis ar draugių vyrais, susikurti tinkamas dekoracijas „veiksmui“, be to, tai jokia nuodėmė, ar ne? 

Mentalinis seksas – tai ne fizinė, o protinė veikla, mūsų svajos apie tai, ko dažniausiai nepatiriame realybėje.

Tokie žaidimai mūsų galvoje laaabai retai virsta tikrais įvykiais. Per daug sudėtinga ir per daug rizikinga.

Tad neverta savęs kaltinti, kad vėl užplaukė mintys apie TAI – juk esate sveika ir psichiškai stabili moteris, kuri nepuls garbaus amžiaus vedusiam kolegai dėstyti, kad: „Vakar vėl užsisvajojau, jog mes abu, darbe, ant darbo stalo...“. Net jei išdrįstumėte po kelių vyno taurių darbo vakarėlyje tai išpyškinti, nėra jokių garantijų, kad sulauktumėte jums patinkančios reakcijos...

Nesakome, kad kartais mentalinis seksas nesibaigia realiu, tačiau ne taip dažnai, kaip mums kartais norisi. Verčiau pasinaudokite savo fantazijomis, kurios padės jums atšviežinti esamus santykius. 

Taip pat skaitykite: 20 būdų, kurie sustiprins ir pagyvins poros ryšį

Tereikia šiek tiek drąsos atskleisti fantazijas savo partneriui: ne tik techninę jų pusę, bet ir emocingąją, su visomis jūsų sumąstytomis detalėmis, kaip ką tik su juo mylėjotės mintyse. Na, pabandykite viską perkelti į realybę – su dekoracijomis, emocijomis ir erotika alsuojančia atmosfera. O gal ji su dar aštresniais prieskoniais?

Na, o vienišėms niekas netrukdo pafantazuoti apie seksą Amazonės džiunglėse ar Indonezijos salose su Javieru Bardemu, Jasonu Stathamu ar Ryanu Goslingu – argi gaila mintyse jiems leisti išdarinėti viską, ko jūs ir jie norite?

Sužinokite daugiau, sekdami naujienas „Facebooke“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius