-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyrams nereikia tobulų gražuolių?

Kur tik pažiūrėsi – iš žurnalų, televizorių ekranų, reklamų – šypsosi tobulos moterys. Regis, jų nevargina celiulitas, jos niekada nesiraukšlėja, nestorėja, rytais nepabunda susivėlusiais plaukais ir užtinusiais paakiais. Kokia gi dailiosios lyties atstovė netrokštų atrodyti taip tobulai? Tik kyla klausimas, kam visa tai – dėl savęs ar dėl vyrų?..
Mergina
Savybės, kurioms moterys teikia daugiausiai dėmesio, nėra tai, ko širdies gilumoje labiausiai geidžia vyrai! / Fotolia nuotr.

Tarpusavio santykių ir sekso ekspertė britė Tracey Cox sakė padariusi stulbinamą atradimą. Ji teigia, kad glamūrinės, lieknos ilgakojės gražuolės gali būti įveiktos ne tokių švytinčių moterų, t. y. vyrai ne taip jau vaikosi tobulo grožio moterų. Tiksliau kalbant, moterų trūkumai vyrams, pajutusiems dvasinį artumą, nė kiek nemaišo.

„Vyrams patinka vidutinės, mielos, šiltos ir paprastos moterys“, – teigė santykių ekspertė. Iš pradžų juos gal ir sužavi fizinis grožis ir mėgsta juo gėrėtis iš tolo ar trumpam, tačiau vėliau santykiuose tobulas grožis stipriosios lyties atstovams tampa nebesvarbus.

Journal of Personality and Social Psychology atskleidė, kad „greitų pasimatymų“ eksperimente, kuriame dalyvavo 163 respondentai, vyrai labiausiai vertino emocinį artumą. Beje, jiems visai nesinorėjo, kad jų gražuoles valgytų akimis, nužiūrinėtų ir geistų kiti vyrai. „Noriu jausti, kad mane myli, o ne nuolat nerimauti, kad bet kuris vaikinas gali ją iš manęs atimti“, – neslėpė eksperimento dalyviai.  

Išvada: savybės, kurioms moterys teikia daugiausia dėmesio (t. y. puiki išvaizda, amžina jaunystė, graži figūra), nėra tai, ko širdies gilumoje labiausiai geidžia vyrai! Žinoma, šie dalykai nemaišo, jei tik dera su tokiomis svarbiomis savybėmis, kaip nuoširdumas, meilumas, paprastumas, tolerancija, gebėjimas išklausyti ir įvertinti. Štai ko trokšta vyrai, užmegzdami ilgalaikius santykius!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius