-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 04

Antradienio horoskopas – rugpjūčio 5 d.

Kokias prognozes išgirsime dar vieną karštą dieną?
Moteris su skėčiu
Moteris su skėčiu / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Maži nesusipratimai nepajėgs šios dienos nuspalvinti tamsiomis spalvomis. Jei nevengsite nedidelių permainų, kurioms iki šiol nesiryžote, sugebėsite į viską, kas liūdina, pažvelgti pro pirštus. Popietę link jūsų priartės optimizmo banga, kurioje dar geriau pasijusite, pasidalinę savo džiaugsmu su vaikais ar mylimu žmogumi. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien nukreipę dėmesį nuo savęs į savo partnerį, nustebsite, kaip sparčiai ir lengvai link jūsų atskuba pagalba. Deja, šiam žingsniui ryšitės  vangiai, su vargu peržengdami per savo AŠ, ir kitas ilgai statytas sienas. Vakare savo dosnumu priversite išsižioti namiškius ir trumpam (o gal ilgam?) pakeisti jų nuomonę apie jus. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Iki pietų dirbsite taip uoliai, lyg pusryčiams būtumėte suvalgę pačią didžiausią ryžto ir darbštumo porciją. Šių savybių, kurios džiugina jūsų kolegas ir vadovus, atsiras dar daugiau, jei prakaitą liesite ne tik savo pačių labui. Vėliau turbūt išgersite optimizmo kokteilį, kuriuo vaišinsite kiekvieną popietės metu pasipainiojusį jūsų kelyje.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ryte užsiėmę sau patogiausią poziciją iš jos nesitrauksite iki pietų. Atostogaujantys mėgausis mylimo žmogaus ar vaikų dėmesiu, o dirbantys – galimybe save kūrybiškai realizuoti. Jei vis dėlto popietę visus kitus gerus pojūčius viršys nuobodulys, pabandykite darbą paversti pramoga už kurią dar ir moka pinigus.  

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Namuose likti bus gera, bet jei privalėsite elgtis priešingai, pasaulis dėl to suktis nenustos. Na ir kas, kad būdami darbe ar kitoje vietoje vis tiek galvojate apie namus. Pasilikite savo mintis sau ir po pietų suprasite, kad link jūsų atsėlina tikras palengvėjimas: galite nevaržomi daryti įspūdį, skleisti aplink akinamą šviesą ir dosnumą. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Skubėsite vytis reikalus, kuriuos privalėsite per dieną atlikti, bet vis kur nors pavėluosite. Todėl būkite kantrūs ir tiems, kurie vėluos, klys ar nevykdys pažadų. Tokiu būdu nepajusite, kaip prabėga didžioji dienos dalis. O paskui ją, dėkodamas už jūsų kantrybę ir pasiaukojimą, link jūsų atskuba ir nematomas dovanas teikia jūsų angelas sargas. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jei pirmąjį  pusdienį galvoje suksis begalė minčių apie tai, ką įsigyti, išlošite atsispyrę šiai pagundai. Verčiau užsiimkite pinigų uždirbimu ir kaupimu, o ne jų švaistymu. Liaukitės tikėję, kad daiktai ar žmonės, kuriuos geidžiate turėti, jums būtini. Vakare suprasite, kas ir už ką jums yra labiausiai dėkingas, ir toks žmogus turbūt atsiras tarp draugų. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Iki pietų savo žavesiu skinsitės sau kelią į priekį, o negavę tinkamo atgarsio ar nesulaukę palaikymo – dar intensyviau skleisite aplink savo kerus, ieškodami įvairiausių saviraiškos būdų. Vakare tikėsite, jog nereikia nieko daryti, kad jus pastebėtų. Ir jūs būsite teisūs: vartai į viršūnes jums trumpam atsivers. Deja, ir pavyduolių gretos sutirštės. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Iki pietų nepešite nieko, kaišiodami galvą iš užkulisių. Laikinas atsiskyrimas nuo išorinių žvilgsnių jums bus kaip tik. Išlikdami nematomais nebūsite smerkiami ar teisiami ir už mažas klaideles. Žinoma, jei patys nedarysite tos klaidos ir leisite klysti kitiems. Kelias jums bus atviras vakare, o galvoje viena po kitos gims svajonės. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Iki pietų jums bus suteikta pakankamai reikalingų priemonių, pavyzdžiui, tokių, kaip jus palaikanti kolektyvo dvasia. Kai draugai ar kolegos tikės jumis, ir jūs tikėkite jais, neleisdami, kad nelauktai pro šalį prabėgusi juoda katė, sudrumstų jūsų kasdienybę. Vakare jūsų šilumos, optimizmo ir, be abejo, dosnumo, reikės jūsų partneriams. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Darbe norėsite lipti aukštyn karjeros kopėčiomis, o atostogų metu – atkreipti į save poilsiautojų dėmesį. Kad ir ką ketinate iškrėsti, įsitikinkite, kad nerizikuojate tuo, ką iki šiol įgijote. Nepametę galvos iki pietų, vakare ją ant pečių išsaugosite draugų pagalba. Kelios sėkmingos partnerystės taisyklės atvers jums langą į sėkmingus santykius.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ir gėris, ir blogis šiandien atskubės jūsų nekviesti. Todėl džiaukitės bet kuo: ramybės puokšte, dėkingumo dovana ar kokiu kitu nelauktu ar netikėtu prizu. Tačiau labai neįsijauskite, manydami, kad pasaulis jau priklauso vien jums. Dalinkitės. Ir padarykite ką nors konkretaus dėl kitų, surinkę į vieną vietą visas savo stiprybes. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius