-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 06

Antradienio horoskopas – gruodžio 6 d.

Ką žada nauja diena? Kokiems darbams palankios žvaigždės?
Žiemiškos uogos
Žiemiškos uogos / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien jūsų idėjos įkvėps jūsų kolektyvą ar sužavės draugus, tačiau jūs patys per dieną nebūsite itin aktyvūs ar kovingai nusiteikę. Regis, nenoriai dalinsitės tuo, kas jūsų galvoje, nebent reiktų atsakyti į vadovų klausimus ar gauti informacijos reikalingam tikslui pasiekti. Vakare norėsite kuo anksčiau patekti į sapnų pasaulį.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien išradingai naudosite praeities patirtis, inicijuodami savo profesinius sumanymus. Popietę nepraleiskite progos komandos narius įtikinti ar ko nors juos išmokyti, kadangi jie neliks abejingi jūsų teikiamoms žinioms ir pamokymams. Vakare draugai savo prašymais tegul neatima iš jūsų keleto svarbių jūsų poilsio akimirkų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien atsižvelkite į draugų ar kolegų pasiūlymus, nes iš jų išties galima šio to svarbaus išmokti. Popietę sėkmingai savo darbe naudosite jums patikėtas paslaptis, žinias ar kitokio pobūdžio resursus, link kurių kitu metu buvo sunku prisikasti. Dieną baigsite svajodami apie didelius tikslus, dėl kurių tektų nemažai paaukoti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien reikės noro koreguoti savo tikslus tam, kad kiti jus priimtų, jumis patikėtų ir galbūt prie jūsų ketinimų prisijungtų. Pokalbis su partneriais popietę taip pat gali paskatinti šio to imtis, ypač, jei tai susiję su pažinimu ar kelionėmis. Vakare jums bus nesunku patikėti, kad gyvenimas nuostabus ir kitus dėl to įtikinti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien gavę ar pateikę originalių žinių, paskatinsite savo partnerius imtis veiksmų arba suaktyvinsite savo socialinį gyvenimą. Popietę netrūks konstruktyvių pokalbių, kurių metu galima gauti reikšmingos informacijos. Vakare tapę pernelyg patiklūs ir norintys kitiems įtikti, sutiksite su visomis jų siūlomomis sąlygomis.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien atsiras padedančių neįprastais būdais susidoroti su kasdienėmis užduotimis ar negalavimais. Dieną gali būti visai smagu rimtai pasikalbėti apie nerimtus dalykus su savo partneriais ar sudalyvauti kokioje nors pramogoje. Vakare net nesusimąstydami apie tikruosius savo poreikius, vykdysite antrosios pusės prašymus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien jūsų bendražygis ar antroji pusė gali jums pasiūlyti neįprastų prieskonių, kurie tikrai paįvairins jūsų laisvalaikį, kūrybines veiklas ar suteiks naujų idėjų auginantiems vaikus. Popietės darbams labiau padės jūsų asmeninė patirtis ar požiūris. Vakare būkite atidūs tam, ką dedate į burną ar kaip bandote pagerinti savijautą.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien reikės ryžtingai imtis permainų ar keisti savo įprastą dienotvarkę, jei turite kokių nors neįgyvendintų svarbių šeimyninių planų. Popietės susitikimai padės jums gauti reikiamą informaciją ar šio to jums reikšmingo išmokti. Vakare būsite kūrybiški, tačiau jums sunkiai sekis nustatyti ribas savo atžaloms.

TAIP PAT SKAITYKITE: Didžiausios grožio klaidos žiemą: ko dabar reikia jūsų odai ir plaukams?

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien nesiliausite bendraudami siekti to, ką esate numatę, tačiau į viską derėtų žiūrėti kūrybiškai ir lanksčiai. Galimas daiktas, šį tą sumanysite įsigyti savo namams ar bent apie tai su namiškiais padiskutuosite. Vakare būsite ramūs, galėdami visą savo laiką skirti artimiesiems ar savo namams.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien galite gauti naudos iš to, kas įvyks ar kas jums bus pasiūlyta namuose. Bet kuriuo atveju, geriausi sprendimai – neįprasti sprendimai, paveikti jūsų asmeninės patirties. Popietę norėdami kitiems ką nors apie save papasakoti, nelaikykite liežuvio už dantų. Vakare matysite ir girdėsite tik tai, kas jums malonu.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien būsite nesulaikomi, ypač jei gausite neįprastų naujienų porciją. Ir nors popietę turėsite kažkokių svarbių norų ir su tuo susijusių planų, kol kas nenorėsite apie tai pasidalinti. Vakare visi, kurie galės iš jūsų ką nors gauti, nesikuklindami taip ir padarys, nes jūs būsite dosnūs ir negalvojantys apie savo asmeninę naudą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien jums netrūks poreikio panaudoti savo neįprastus gebėjimus, tačiau nebus jokio noro apie tai kitiems pasigirti. Popietę jus tikrai išgirs jūsų komandos nariai, jei tik turėsite jiems kokią nors savitą žinią. Vakaras tegul tampa jums galimybe parodyti, kuo esate ypatingi. O kaip taip padaryti, pasirinkite patys.

Dienos horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius