Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 07 19

Antradienio horoskopas – liepos 19 d.

„Nėra palanku skirti laiką linksmybėms ar tuščioms kalboms. Tai rimtas metas, kuomet svarbu susikaupti tik tiek tais darbais, kurie yra jūsų pareiga. Dienos fonas gali būti griežtas ir įtemptas, todėl pasistenkite be reikalo nekritikuoti aplinkinių ir nepritraukti dar daugiau nemalonumų“, – perspėja astrologė Lana Kutkytė.
Moteris ant sūpynių
Moteris ant sūpynių / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien ieškokite patikimų šaltinių, padėsiančių jums išlikti kūrybiškiems ar atrasti raktą į savo atžalų širdis. Kai ant jūsų pečių užsiris didelė darbų našta, nešite ją kupini optimizmo. Ir jei dienos įvykiai jums parodys, kur darbe derėtų pasistengti labiau, dėl to neliūdinkite namiškių, o išklausykite jų rekomendacijas.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien neprošal aptarti šeimos finansinius reikalus, sužinant šį tą svarbaus ar dėl kai ko susitariant. Be to, gali tekti padiskutuoti ne tik šiomis temomis ir įrodyti kokias nors tiesas. Prieš pradėdami diskusiją įsitikinkite, kad žinote visus reikalingus faktus, antraip tik veltui laiką ir energiją iššvaistysite.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ryto susitikimai ar pokalbiai primins apie neišspręstas santykių problemas ir galbūt jų metu išgirsite racionalių pasiūlymų joms išspręsti. Be to, dienai baigiantis įvyks pilnatis. Ji mažins ramybės, o didins raginimus surizikuoti patikėti savimi, o tai padės sustiprinti tikėjimą kitais ir prisidėti prie reikalingų pokyčių.

TAIP PAT SKAITYKITE: Savaitės horoskopas – liepos 18–24 d.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Dieną pradėkite bandydami sužinoti, kas pagerintų jūsų darbo kokybę ir padidintų jūsų pajamas ar bent padėtų tapti labiau vertinamiems. Pilnaties įtakos atsispindės jūsų santykiuose. Kai ramybės ar pasitikėjimo vieniems kitais pritrūksite, atidžiai pasižiūrėkite į veidrodį, kad rastumėte atsakymą.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Ryte kiekvienas jūsų žodis net ne vien rimtomis temomis skambės rimtai. Pavyks gauti atsakymų ir būti išgirstiems kūrybinėmis, auklėjimo ar laisvalaikio organizavimo temomis. O jei ore sklandys abejonės – tai dėl pilnaties, kuri neaplenks jūsų dienotvarkės, buities ir darbo vietos. Jei manote, kad kažkurie ankstesni įpročiai netikę, keiskite juos.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandieną pradėsite gavę nelengvą užduotį iš šeimos narių, bet žinantys, ką su ja daryti. Be to, per dieną jausite pilnaties įtakas, kurios silpnins jūsų saviraiškos galimybes, skatindamos pasistengti dar labiau. Kaip ir ką daryti turbūt žinos jūsų draugai, jei, žinoma, ryšitės į jų rekomendacijas atsižvelgti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ką nosies forma sako apie patį žmogų?

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien gali būti lengviau pranešti nemalonius, bet svarbius dalykus savo draugams ar komandos nariams, siekiant, kad kokia nors jus netenkinanti situacija pagerėtų. O jei namuose nerasite sau saugios ir patogios vietos, neperlenkite lazdos, bandydami namiškiams įsiteikti, atidėję darbus. Verta rasti aukso viduriuką.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Ryte pravartu šnektelėti su vadovybe dėl atlygio ar kitaip kelti savo vertės kartelę. Galimas daiktas, jums bus atskleista, dėl ko tūpinėjate vietoje. Pilnatis Ožiaragio ženkle kvies gerinti santykius su giminaičiais ar bendravimą su kitais žmonėmis. Jei jūsų negirdi, gal tai ženklas, kad kalbate ne tai, kuo tikite?

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Dienos pradžioje kam nors parodydami tai, ką žinote, patys savimi susižavėsite. Tiesa, neskubėkite susirinkti visų laurų. Jūsų vertybių srityje vyks pilnatis, kuri gali jums trukdyti gauti tai, ko jaučiatės verti. Gal visų pirma nusileisti ir pasiimti tai, kas jums siūloma, o tik po to teikti siūlymus kitiems?

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Ryte gilinkitės į praeities klaidas, kad sužinotumėte tai, kas nuo jūsų iki šiol buvo paslėpta. Be to, jūsų ženkle vyks pilnatis, kuri gali parodyti, kiek ir ko nepadarėte dėl savo asmenybės įtvirtinimo. Ir jei šiandien kas nors suabejos jumis, nenusigręžkite, o išklausę ją ar jį, padarykite išvadas ir imkitės veiksmų.

TAIP PAT SKAITYKITE: 7 frazės, kurios padės pamiršti skaudų išsiskyrimą su mylimu žmogumi

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jei šiandieną pradėsite klausydamiesi rimtų komandos narių ar bičiulių pasiūlymų, pasikartosite sklandžių grupės santykių pradžiamokslį. Pilnaties paskatinti turėsite prisiminti savo neišsipildžiusias, o tiksliau, jūsų pačių neišpildytas svajones. Viskas jūsų rankose: imkitės darbo, nepamesdami savo vizijos iš akių.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien pakviesti aptarti jūsų nebaigtų darbų, atrasite būdų, kaip juos greičiau atlikti. O iš vyresnių žmonių gauti patarimai gali pagerinti ne tik jūsų veiklą, bet ir sveikatą. Pilnatis vyks jūsų draugų ar grupės srityje. Jei norite, kad jūsų komandos darbas eitųsi kaip iš pypkės, būkite kūrybiški ir nepamirštantys džiaugtis.

Dienos horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius