Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 28

Antradienio horoskopas – liepos 28 d.

Linkime vitaminų ir gerų emocijų dienos. Kad niekas nesuerzintų ir išliktumėte ramūs.
Avietės.
Avietės. / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien optimizmas bus tai, kuo save maitinsite ir kitus vaišinsite. Jo nepaleisite iš rankų iki vakaro, būdami kupini gyvybės, kūrybiškų sprendimų, žaismingumo ir noro kuo plačiau paskleisti tai, kuo patys tikite. Net jei kaskart mažumėlę persistengsite, tokiu būdu tik dar daugiau žmonių sužavėję įtikinsite. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien jūs kur kas didesnius kalnus įveiksite, neturėdami plano visko išlaikyti taip, kaip buvo iki šiol, ir visko pasilikti ar susižerti sau. Tiesa ta, kad nukreipę dėmesį nuo savęs į kitus asmenis, nesiliausite stebėjęsi, kaip sparčiai ir lengvai link jūsų atskuba visokeriopa pagalba. Ypač iš tų, kurie yra jūsų šeima. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Kitų žmonių padedami ir užsidėję jums patinkančios spalvos akinius, su jais žygiuosite per šią dieną. Geroji žinia ta, kad jums pavyks ne tik patiems tikėti, kad pasaulis yra gražus, bet ir nemažai grupei žmonių tai įrodyti. Priežastis paprasta: žodžiai ir geros naujienos iš jūsų lūpų liesis upeliais tuomet, kai šalia jūsų nuolat rikiuosis gausios klausytojų gretos. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien darbuositės taip uoliai, lyg pusryčiams būtumėte suvalgę didžiulę darbštumo porciją. Kai darbų ne mažės, o daugės, žvelkite į visus savo užsiėmimus kaip į pramogą, kuri jums padeda daugiau uždirbti, geriau išreikšti savo sugebėjimus, pasijusti vertingesniems, gyvybiškesniems ar sveikesniems. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius