Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 08 11

Antradienio horoskopas – rugpjūčio 11 d.

Sužinokite dienos prognozę savo Zodiako ženklui.
Vasara
Vasara / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ne kartą šiandien nustebinsite savo aplinką tuo, jog ne veikla ir ne pasiekimai jus motyvuoja, o paprasti dalykai, kuriuos jūs randate savo namuose ar būdami su šeimos nariais. Didysis metų astrologinis pokytis – Jupiteris, pereinantis jūsų kasdienės veiklos sritį, padės jums ne tik įgyti daugiau įgūdžių darbe, bet ir tapti dar labiau reikalingiems.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Daugiau galimybių save kūrybiškai ar vaikų dėka išreikšti jums atvers jūsų vaikų, kūrybos ir malonumų sritį metams aplankęs Jupiteris. Čia bus privalu laikytis tam tikros tvarkos. Dar šiandien jūsų tvarkingą gyvenimą sujauks jūsų noras kuo daugiau pamatyti, sužinoti ir su kuo daugiau žmonių susitikti, nepaisant norinčių jus sustabdyti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Galite pasvajoti apie erdvesnius namus, didesnę šeimą ar stipresnius ryšius su šeimos nariais dabar, kai Jupiteris įsikūrė metams jūsų namų ir šeimos srityje. Pasiruošę šildytis prie namų židinio nepamirškite pasirūpinti ir materialinėmis vertybėmis, nes būtent į jas šiandien kryps jūsų žvilgsnis. Kai kam, beje, rūpės tai, kiek ir kam išleidžiate.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nuo šiol dvylika mėnesių su džiaugsmu mokysitės naujų dalykų ir megsite ryšius su aplinka. Regis, padaugės netolimų išvykų, genialių minčių, vertingų žinių ir gerų pažįstamų. Na, o šiandien jūsų emocijos bus matomos visiems – ir tiems, kuriems norite jas rodyti, ir tiems, nuo kurių mieliau tai nuslėptumėte.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius