Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 18

Antradienio horoskopas – rugpjūčio 18 d.

„Knygos – minties laivai, plaukiojantys laiko bangomis ir rūpestingai gabenantys savo brangų krovinį iš kartos į kartą“, – teigė Francis Baconas.
Knyga.
Knyga. / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien dažniau atsižvelgę ne į savo, bet į kitų žmonių nuomonę, kur kas rečiau kryptį pamesite nei eidami vien savo pasirinktu keliu. Ir dirbančiųjų, ir atostogaujančiųjų motyvaciją stiprins poreikis patirti kuo daugiau įspūdžių, rizikuoti, būti kūrybiškiems ar save visaip pademonstruoti. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Būsite darbštūs it kokios bitelės, kurių rankose darbai darbeliai tirpte tirpsta. Bet ne tam, kad kuo daugiau atliktumėte, o tam, kad kolegoms ar namiškiams įtiktumėte. Iš tiesų, labiausiai stengtis norėsite dėl savo namų ir juose gyvenančiųjų, ir būtų labai keista, jei jūsų šios pastangos nueitų vėjais. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Mokėsite šia diena pasidžiaugti ir savo džiaugsmu su kitais pasidalyti. Tam rasite įvairių priemonių, kanalų ir įvairiausių žmonių, kuriuos sutiksite toli neišvykdami, tačiau vis judėdami ir kitaip nenustygdami vietoje. Aktyviai savo kalbos ar rašymo dovaną naudodami, sėkmingai įvairiausius tiltus tiesite. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jūsų žvilgsnis šiandien dažniau klaidžios po praeitį, o ne po ateitį, kaip ir po namus ir asmeninį gyvenimą, o ne po profesinius labirintus. Panašu, kad niekaip neišeis iš galvos pirkinių namams temos, kurias įgyvendinsite lengvai ir noriai. Be to, jūsų sprendimai šia tema gerins santykius su šeimos nariais. 

Taip pat skaitykite: Sportas gimus vaikui: nuo kada, kiek ir kaip sportuoti?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius