-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 17

Antradienio horoskopas – sausio 17 d.

Nauja diena, nauja pradžia – nepraleiskite progos siekti savo tikslų.
Žvakės
Žvakės / 123RF.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Iki pietų susikoncentravę į konkrečius darbus nepralošite: ne tik tinkamai įvykdysite savo numatytas užduotis, bet ir atkreipsite kitų dėmesį į savo rezultatus. Popietę parūps ne tik prieš akis kėpsančios darbų krūvos, bet ir su tuo susiję žmonės. Deja, ne visos mintys bus išgirstos ir ne visos nuomonės priimtos.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Dienos pradžioje jums nebus sudėtinga derinti malonumus su pareigomis, kūrybiškai panaudoti savo turimas žinias ar ryšius, ypač su toli gyvenančiais. Popietę galėsite parodyti kolegoms, kaip mokate kurti sklandžius santykius ir kiek toli galite nueiti kompromiso keliu. Vakare buities įvykių tėkmę trikdys poreikis pareikšti savo požiūrį.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ryte turėsite pakankamai asmeninių planų, kuriuos tuo geriau įgyvendinsite, kuo geriau pasinaudoję jums ištiesta pagalbos ranka ar suteiktais resursais. Popietę dėmesys nukryps į įvairiausius bandymus save ar kitus pradžiuginti. Nors būsite pasiruošę kažką išsiaiškinti, jūsų smalsumas nebus suprastas.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Dienos pradžia jus gali apdovanoti turiningu bendravimu ir galimybe pajusti, kad esate ne vieni. Nesunkiai pateksite ten, kur reikia ir tinkamai panaudosite gautą informaciją. Popietę visus savo geruosius ketinimus nukreipsite į asmeninį pasaulį ar šeimos židinio kurstymą. Deja, vakare bus sunku suprasti savo antrąją pusę.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Ryte norėdami gauti naudos iš savo veiklos, įsitikinkite, kad nesivaikote trumpalaikės sėkmės ir kruopščiai įgyvendinate savo užsibrėžtus kasdienius tikslus. Popietę lengvai ir noriai megsite ryšius su žmonėmis. Regis, kartkartėmis teks nusileisti ir pamiršti save, siekiant geresnių ir artimesnių santykių su aplinkiniais.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šį rytą kiek per daug reikalausite iš savęs, nes manysite, kad be jūsų pastangų, dienos traukinys nepajudės iš vietos. Savo principų neišdavę, turėsite galimybių pasireikšti. Popietę nuo visų kitų reikalų atitrauks poreikis ką nors kitiems įrodyti. Ir jei dėl to, per daug išleisite, kažin ar tuo kokio nors tikslo pasieksite.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ryte gali kilti minčių užsidaryti nuo pareigų ir viso likusio pasaulio, tačiau įsipareigojimai dėl to niekur nedings. Regis, iki popietės jums bus neleista spręsti, kaip viskas turi vykti ir ką rinktis. Popietę jūsų reikės visur ir visiems, tačiau greit suprasite, kad toli gražu ne visi yra pasiryžę eiti į nuolatinius kompromisus.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Dienos pradžioje komandinės veiklos eisis nepriekaištingai, ypač tuomet, jei atsisakę spontaniškumo, įgyvendinsite konkrečius planus. Popietę apims noras kur nors pabėgti nuo pareigų, žmonių ir viso kito, kas tuo metu jūsų netenkins. O netenkinti gali daug kas. Labai panašu, kad vakare jūsų poilsį trikdys norintys su jumis pasišnekučiuoti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Ryte paaukoję savo laiką ir gebėjimus darbui, neturėsite dėl ko skųstis. Svarbu darbe ir save, ir kitus įtikinti, kad jūsų sprendimų reikia paisyti. Popietę jūsų dėmesį patrauks jūsų komandos narių poreikiai, o juos išgirdę, negalėsite likti abejingi. Vakare savo kalbomis užuot bičiulius įtikinę, juos nuvilsite.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Diena prasidės aiškiai žinant, ką ir kaip pateikti, kad jūsų žinios ir mintys būtų išgirstos. Todėl norėdami būti priimti, neslėpkite savo nuomonės. Popietę atsiras mažesnių ar didesnių tikslų ir bandymų jų dėka kitiems kažką įrodyti. Ambicijos vakare paskatins jus pasakyti gerokai daugiau nei iš pradžių ketinote.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien tikėdamiesi, kad viskas įvyks savaime, galite kiek apsirikti. Daugiausiai naudos ir realaus rezultato duos nuoširdus ir kruopštus darbas. Popietę žinosite daugiau už kitus ar bent taip manysite. Ir jei iki vakaro tai jums padės, dienai baigiantis viskas pasikeis, kai savo mintis ir svajones pasiliksite sau.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šį rytą, užuot kitus kritikavę, priimkite naudingus pasiūlymus bendradarbiauti ir kurti stabilius partnerystės ryšius. Popietę jums bus labai svarbu patirti bendrumo jausmą su jums svarbiais žmonėmis, tačiau šio kelio pradžia nebus lengva. Vakare bendravimas su draugais atves jus prie slenksčio, kurį nenoriai peržengsite.

Dienos horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius