-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 02

Ketvirtadienio horoskopas – birželio 2 d.

Saulė, vasara ir dienos horoskopas. Kaip jums seksis šiandien?
Bijūnai
Bijūnai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien sieksite kurti saugią ir stabilią aplinką aplink save pasitelkdami konkrečias priemones. Nepaisant to, visokių istorijų prisikursite iš nugirstų žodžių. Be to, norėdami pasidalinti savo mintimis ar žiniomis, gausite priminimą, kad mokate nepakankamai, o jūsų turima informacija nepasieks adresato.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien turėsite vidinį jausmą, kaip viskas turi būti. Nepaisant to, niekur nepaspruksite nuo iliuzijų dėl savo pajamų ar pirkinių, kuriuos jumyse žadins bičiuliai. Ir čia pat jūsų viltis žlugdys (o tiksliau, į realybę grąžins) tie, kurie nenorės laiku ištiesti rankos, pasidalinti ar prisijungti prie jūsų sumanymų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien mieliau pasirinktumėte atokesnes vietas savo dienos darbams ar poilsiui, tačiau visokiausi įvykiai skatins jus būti matomiems ir kitų vertinamiems. Tie vertinimai gali mažinti jūsų savigarbą, tačiau gali padėti pamatyti, jog jums skirti karjeros pažadai nėra tokie gražūs, kokius matote.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien užtikrinti gerus komandinius ryšius jums bus svarbiausia, tačiau bus ir keletas nuo to atitrauksiančių dalykų. Kaip antai, poreikis susikurti pasaulį, kuriame viskas tobula ir jame pasislėpti. Deja, laiko tūnoti svajonėse ar tinginiauti jums nebus atseikėta. Priešingai, paruošta keletas ne pačių maloniausių užduočių.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien jums rūpės padaryti įspūdį, kad ir kuo užsiimsite. Be to, turėsite aibę idėjų, kurias pasiūlysite komandai ir net lėšų ar rėmėjų numatysite. Deja, toji auksinė žuvelė taip ir nuplauks, neišpildžiusi savo pažadų. Užuot kūrę planus, kaip ją sugauti, džiaugsmą atraskite tame, kas pasiekiama ranka ir ką privalu atlikti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien gebėsite į viską žvelgti plačiai, tinkamai išreikšdami savo požiūrį ar pritaikydami žinias. Tačiau darbe netrūks klystkelių, kuriais pasuksite, įtikėdami tuo, ką jums siūlo jūsų partneriai ar klientai. Nepasiklysti ir atrasti kitų perspektyvų (gal mažiau viliojančių, bet ne mažiau reikšmingų) jums padės šeimos iškelti reikalavimai.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien tobuli būsite tuomet, kai reikės ką nors padalinti ar sustiprinti ryšius. Tačiau tobulumo siekimas tik tiek ir bus reikalingas. Verčiau iškelkite sau tokią užduotį: matyti viską taip, kaip yra, nei kiek nepagražinant. Tokiu būdu įžvelgsite daugiau reikšmingų detalių ir nenusivilsite, gavę nepalankios ar jūsų nuomonę paneigiančios informacijos.

TAIP PAT SKAITYKITE: Neigiamo kaloringumo produktai: įtraukite į meniu ir lieknėkite

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandiena pasinaudokite kaip proga atlikti nepriekaištingo partnerio vaidmenį. Ir net jei būsite toli nuo geidžiamo rezultato, neieškokite paguodos kokiame jaukiame glėbyje, intriguojančioje žavioje avantiūroje ar tikėdamiesi dovanų. Regis, teks sau pripažinti, kad už visa tai, ką turite ar norite turėti, esate atsakingi patys.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien jums lėtai, bet užtikrintai judėti kasdienių darbų keliu bus lengva ir gera, jei to neužtemdys jūsų atvėsę santykiai su partneriais. Kai pripažinsite, kad viską galite sugadinti ar pataisyti patys, nebereikės ieškoti kaltų už galimas nesėkmes ar nusivylimus. O iš antrosios pusės išgirdę pažadų dėl namų, nusiimkite rožinius akinius.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien mokėsite kurti džiaugsmą ir juo dalintis. Tiesa, keblumų gali sukelti jūsų besaikis darbštumas, kurio rezultatai bus ne tokie, kaip laukiate, ypač, jei tikėsite tomis pasakomis, kurias jums kažkas paseks ar klaidomis, kurias jums primins. Užuot leidę fantazijoms jus užvaldyti, ištaisykite senas klaidas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien asmeninės erdvės jums bus svarbesnės už visas kitas. Būsite dosnūs tuomet, kai pildysite savo atžalų poreikius, užsiimsite pramogomis ar sieksite padaryti įspūdį savo mylimiesiems. Nuo šių jums malonių rūpesčių jus atitrauks draugų prašymai, kurių ignoruoti bus nevalia. Ypač, jei to anksčiau tinkamai neatlikote.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien noriai žvalgysitės po apylinkes, bendrausite su sutiktais žmonėmis ir dalinsitės žiniomis. Deja, tai ką žadėsite savo šeimai, patys šventai tikėdami, bus ne visiška tiesa. Jums akis atvers ar jūsų polėkius dėl šeimos pakoreguos situacijos darbo vietoje, kaip antai, vadovybės raginimai kažką perdaryti.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius