-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 01

Ketvirtadienio horoskopas – gruodžio 1 d.

„Ryte gali būti sunkiau išsijudinti, veikti konkrečiai, tad svarbiausius dienos darbus patartina pradėti nuo 10.50 val. Atidėkite į šalį visus mažiau reikšmingus reikalus bei asmeninio gyvenimo problemas ir užsiimkite tuo, kas dabar yra aktualiausia ir naudingiausia“, – pataria astrologė Lana Kutkytė.
Žiemos kvapas
Žiemos kvapas / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien būsite išties rimti ir iš kitų to reikalausite, o nepriekaištingas įvaizdis darbe bus tai, prie ko visą dieną eisite. Negana to, nusiskinsite ir socialinio pasisekimo vaisių, ypač, jei su ugnele akyse vykdysite kokią nors jūsų komandos įkvėptą idėją. Taigi, darbštiesiems ištirpti minioje nebus nė menkiausios galimybės.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien mokydami kitus ir patys mokydamiesi, žinosite, kad einate savo keliu ir niekam jo neužleisite. Veikiau sieksite įgyti tokias pozicijas, kad jus norėtų kopijuoti ir jus sekti. Negana to, puikiai išnaudosite gausybę darbų kaip privalumą, padedantį jums pademonstruoti visiems, ką naudingo galite nuveikti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien mokysitės bendradarbiauti, išbandysite kažkokius tik jums žinomus dalykus, kuriems iki šiol nekilo rankos ir atrasite priežastį įgyti daugiau, dėl tų, kurie šalia. Beje, turėdami kūrybinių sumanymų ar planuodami laisvalaikį, tapsite nepralenkiami ir nesustabdomi, ypač, kai ieškosite žinių ar megsite reikalingus ryšius.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ryte su entuziazmu darbuositės, o vėliau vien jūsų pastangų neužteks – reikės patikimų bendražygių. Kuo geriau pavyks su jais susitarti ir jais patikėti, tuo daugiau bendrų veiklų kartu nuveiksite. Entuziastingai spręsite šeimos finansų reikalus ar priimsite sprendimus, gavę šeimos narių pritarimą ir pagalbą.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Dienos pradžioje mieliau pramogausite ar ieškosite priežasčių išsisukti nuo rimtų užduočių, turbūt tam, kad priešpiet visu pajėgumu kibtumėte į dienos darbus. Tinkamu metu pasipainioję žmonės ar laiku gauta informacija paskatins jus būti aktyviems santykiuose su antrąja puse, darbo partneriais ar plėsti savo socialinius ryšius.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien tai tobulinsite savo namines užduotis, tai griebsitės mėgstamos veiklos. Tokios neradę, ja paversite netgi tą, kuri paprastai kelia nuobodulį. Be to, galimas atlygis už jūsų didžiules pastangas darbo vietoje arba – priežastis kasdienėse situacijose darbe ar namuose pritaikyti savo gebėjimus bei įgūdžius.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nors ryte būsite pasiruošę į save sugerti visą aplink sklandančią informaciją ir visa turima pasidalinti, vėliau mieliau užsidarysite jaukioje asmeniškoje erdvėje. Beje, pasitaikys tinkamos aplinkybės užsitarnauti žmonių pagarbą. Būti kūrybiškiems, entuziastingiems ir pasielgti netradiciškai gali būti pravartu.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien jums neužteks vien skambių žodžių – reikės faktų ir tikslaus plano, apie ką kalbėsite ir kokia iš to nauda. Regis, derybose būsite tvirti ir žinantys savo siekius. Norintiems atlikti kokį neatlygintiną darbą, bus visos galimybės ir tam jus įkvėps ar kitaip paskatins jūsų šeimos nariai ar asmeninio gyvenimo įvykiai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Dienos pradžioje nesąmoningai reikalausite dėmesio, o vėliau tinkamai atskirsite pelus nuo grūdų, kai reikės siekti ko nors materialaus. Kuo geriau žinosite kryptį, tuo daugiau įgysite. Beje, komandos narių, bičiulių ar bendraminčių dėka gausite informacijos ar galimybę su kažkuo susipažinti ar šio to svarbaus išmokti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Ryte kiek ilgiau pasirąžę, vėliau kitiems diktuosite dienos toną. Įvykiams pakrypus ne taip, kaip jums norisi, jausite būtinybę pakoreguoti situaciją. Savo tikslų darbe sieksite išties entuziastingai. Regis, rasite tinkamų būdų veikloje panaudoti savo sugebėjimus ne tik dėl atlygio, bet ir dėl pripažinimo.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien toli gražu ne viskas, apie ką svajosite, dėl ko nuogąstausite ir kokias viltis puoselėsite, bus matoma jūsų veide ar elgesyje. Kiek įmanydami visa tai maskuosite, svarbiausia pasilikdami sau. Kita vertus, dalydamiesi savo žiniomis sudominsite ne vieną ir dėl savo aktyvumo įgysite ne vieną pasekėją.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ryte turbūt turėsite pasiekti vieną svarbų tikslą, o vėliau ambicijas pasidėsite į šalį, prisijungdami prie komandos. Joje be didelių pastangų atrasite savo vietą ir tinkamai pasistengsite dėl jūsų bendrų siekių. Tiesa, pasitaikys galimybė kažką išsiaiškinti, gauti atsakymą, paramą, patvirtinimą ar netgi atleidimą.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius