Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 24

Ketvirtadienio horoskopas – lapkričio 24 d.

„Juokas – visai nebloga draugystės pradžia ir pati geriausia jos pabaiga“. (Oscaras Wilde'as)
Nuotaikingas puodelis.
Nuotaikingas puodelis. / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien laimėsite negalvodami apie save ir savo asmeninius poreikius, o atsižvelgę į kitų asmenų norus ir reakcijas. Dėl šios priežasties teks atmesti kai kurias nuostatas, kitų veiduose ieškoti ne priešiškumo, o pasistengti juos suprasti. Vakare draugų paskatinti, nenustygsite vietoje ir būsite nesustabdomi.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien noro bendrauti bus į valias, o tokioms energijoms tvyrant ore, jums svarbu jas panaudoti, kuriant geresnius santykius su kolegomis ir savo kasdienėje aplinkoje paskleidžiant daugiau harmonijos. Vakare matydami tikslą, būsite neįtikėtinai motyvuoti ir ypač darbštūs.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandiena vertėtų savo širdyje išsaugoti lengvumo dvasią, pasistengti elgtis diplomatiškai ir būti maksimaliai kūrybiškiems. Tiesa, už dienos sėkmes nesusižerkite prizų vien sau – padėkokite tiems, kurie dėl jūsų pasistengė. Vakare būsite kupini azarto laimėti, siekiant kitus pamokyti ar įtikinti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Filmukas, kuriuo norisi dalintis: naujagimės emocijos, kai jai plaunama galva, užbūrė milijonus internautų

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien mieliau apsiribosite privačia erdve, kurioje tik jums žinomu būdu kursite taiką ir harmoniją. Arba elgsitės priešingai. Regis, neišvengsite klajonių po prisiminimus, vidinių įžvalgų ir būtinybės ištraukti į dienos šviesą dulkėmis aptrauktus dalykus. Vakare jūsų viduje ir aplinkoje kunkuliuos aistros.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien nuolatinis judesys ir šurmulys bus ir būdas prasiblaškyti, ir visus mažumėlę vargins. Jūsų ir aplinkinių savijauta priklauso nuo to, kiek būsite pasiruošę pasistengti dėl sklandžios įvykių eigos. Vakare bus dar daugiau noro užmegzti ryšius, išsiaiškinti santykius ir už juos pakovoti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien ieškodami būdų įrodyti savo vertę, nepamirškite ir žmonių, su kurias dirbate ar kitaip leidžiate laiką. Kuo daugiau takelių link kitų žmonių praminsite, tiek vertingi būsite. Dienai baigiantis aktyviai ieškosite informacijos, kalbėsitės ar kitaip spręsite sveikatos, mitybos ar buities problemas.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien visaip stengsitės pagerinti ar pagražinti aplinką, kurioje gyvenate. Ir net jei pramogauti negalėsite nei akimirkos, darbą paverskite malonia laiko praleidimo forma tarp malonių žmonių. Vakare aktyvų protą ir per kraštus lipančią energiją išliekite užsiimdami mėgstama veikla ar judriomis pramogomis su savo atžalomis.

TAIP PAT SKAITYKITE: 6 dalykai, kuriuos moterys visada įvertina kitose moteryse

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien jums labiau nei kitiems reikės atokesnio kampelio ir jus, neilgai trukę, jį surasite. O jame kuo tyliausiai užsiimsite tuo, kas jums teiks atgaivą. Priversti ar patys nusprendę dalyvauti įvykių sūkuryje, apsiginkluokite priemonėmis, kurios kuria grožį ir harmoniją. Vakare nenuleisite rankų, norėdami kažką atlikti dėl šeimos.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandienos nuotaikos leis jums patikėti, kad jūs esate ne vieni. Pasikalbėkite su komandos nariais ir imkitės bendros veiklos. Klausykitės ir išklausykite. Taisykite įvairius santykių įtrūkimus taip nuoširdžiai, kad niekas nedrįstų abejoti jūsų gerais norais. Vakare pavyks pasidalinti informacija su draugais ir juos sudominti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien ketinsite kuo daugiau atlikti, ir jūsų pastangos nenueis vėjais, jei darbo užduočių ir savo karjeros tikslų neiškelsite aukščiau santykių su kolegomis ar kitais asmenimis. Juos įrašykite prie svarbių šios dienos darbų. Vakare jūsų gebėjimai gali padėti pasiekti kažkokį jūsų tikslą, jei nenuleisite rankų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien noriai žvalgysitės kuo toliau, kurdami didelius planus, pavyzdžiui, susijusius su atostogomis ar dalykinėmis kelionėmis. Net jei ne visada būsite teisingai suprasti, optimizmo neprarasite. Vakare jus sustabdyti ar bandyti aplenkti bus nelengva ir kažin ar įmanoma. O jums bus gera eiti pirmiems.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien manydami, kad visi nesklandumai lengvai įveikiami, išsiruoškite į dienos nuotykius. Jų metu gali tekti išmokti ne vieną pamoką, ypač susijusią su bendromis patirtimis, bendrais finansais ir pan. Vakare tyliai planuosite reformas, kurias reikia žūtbūt įgyvendinti, ar net imsitės tam reikalingų veiksmų.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius