-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 27

Ketvirtadienio horoskopas – lapkričio 27 d.

Siūlome paskaityti šios dienos horoskopus 12 Zodiako ženklų.
Imbieriniai sausainiai
Imbieriniai sausainiai / „Shuterstock“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ryte sunku bus rasti sau tinkamą vietą realybėje – mieliau rinksitės svajonių pasaulį ir dalį dienos mintyse klaidžiosite po vietas, kurias norite aplankyti. Vėliau patirsite tikrąjį draugystės ar komandinio darbo džiaugsmą. Vienintelė sąlyga, kurią išpildyti lengva: nestokoti originalumo. Na ir kas, jei kažkas kolektyve dėl to jus palaikytų balta varna.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Puoselėsite viltis, kad kažkas iš draugų ar bendražygių pasiūlys tai, dėl ko imtų linkti keliai. Jei kiekviename žodyje ar frazėje to ieškosite – tai būtinai rasite. Svarbu, kad nenusiviltumėte. Viską gerai patikrinę, orientuokitės šiandien į savo aukščiausius tikslus. O toje kelionėje vadovaukitės savo įžvalgomis, net jei jų kol kas paaiškinti nepavyksta.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jūsų lūkesčiai, susiję su darbu, gali nepateisinti jūsų partnerių poreikių, dėl ko jausitės, lyg kažko neatlikote, ar kažkur persistengėte. Jei galite, rinkitės pirmąjį variantą, kol suprasite, kad viską matote ne per spalvotus ar kitaip vaizdą iškreipiančius akinius. O jei popietę draugai jums gali pasiūlyti suplanuoti išvyką ar galimybę kartu patobulinti žinias – neatsisakykite.

VėžysVėžys

(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Dalį dienos gali būti sunku suderinti konkrečią veiklą su kažkuo įsivaizduojamu. Todėl, jei nežinote, kaip pasielgti, verčiau rinkitės delsimo, o ne veikimo taktiką. Vakarop jums bus pasiūlyti tokie patiekalai: permainos, švelniai sukrečiančios jūsų kasdienę rutiną ir maloni veikla darbe ar namuose, kuri užpildo šiluma, optimizmu ir grožiu jūsų aplinką.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Kūrybiškiems sprendimams šiandien gali trukdyti jūsų būkštavimai atskleisti kitiems kažkokius jums svarbius dalykus. Jei vengiate apsispręsti – verčiau susilaikykite arba pasitarkite su savo partneriais, kurie šiandien turėtų jums tapti neginčijamais autoritetais. Jei vis dėlto nenorite būti tik klausytojai, papildykite bendrą katilą savo požiūriu ir žiniomis.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Ignoruosite vertingus šeimos narių pasiūlymus, tikėdami nerealiais visuomenės jums įteigtais dalykais. Tačiau šioje neužtikrintoje būsenoje ilgai neužtruksite. Rinksitės konkrečią veiklą, kuriai tinkamai atlikti reikės jūsų noro atsisakyti pasenusių ir įgrisusių metodų. Kaip įdarbinti originalumą, patars jums jūsų bendražygiai, o kaip būti kūrybiškiems – žinote patys.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Dienai prasidėjus pamiršę tuos, kurie čia pat ar ignoruodami juos tyčia, sklandysite po savo kasdienę veiklą, nieko nenorėdami matyti. Svarbu, kad jums būtų gera, kad nepraleistumėte svarbių susitikimų ir nepamirštumėte susitarimų. O vakare netikėtų pažinčių ir susidūrimų su tais, dėl kurių gali suvirpėti širdelės, laikas.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Sunku tikėtis, kad šios dienos kūrybiški sumanymai atneš jums daug naudos. O jei visais būdais vaikysitės to, kas malonu, turbūt prarasite daugiau, nei galėtumėte ar norėtumėte. Bet kuriuo atveju, verčiau rinktis svajones nei realius veiksmus. Vakare galite atlikti ar įsigyti kažką tokio, kas atnaujintų jūsų namus ir paverstų juos jaukia užuovėja.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šeimos poreikiai ar jūsų įsivaizdavimai, ko reikia jos nariams, nesutaps su jūsų asmeniniais norais ir galimybėmis. Kažin, ar galima padaryti taip, kad visi liktų laimingi. Nebent pavyktų nuo šios situacijos nuimti netikrumo ir iliuzijų skraistę. Bendraudami vakare nestokokite originalumo ir savo asmeninės charizmos.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien būsite linkę sukurti tiek istorijų, kiek reikės tam, kad, atitraukdami kitų dėmesį, užmaskuotumėte dalykus, kurie jums svarbūs. O dienai baigiantis norėdami pasipildyti ištuštėjusias kišenes, būkite kitokie nei visi savo mintimis ir poelgiais. Už netikėtą sėkmę dar galėsite padėkoti kažkam iš šeimos narių ir savo vidiniams turtams.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Dienos pradžią gali aptemdyti jūsų bandymai su kažkuo iš draugų ar kolegų pasidalinti idėjomis – kiekvienas bus linkęs manyti, kad autorystė priklauso jiems. Tačiau tik atmetę netikrus dalykus jūs suprasite, kad būdami kartu ir dalindamiesi savo mintimis, esate stipresni. O kad jūsų vaidmuo šiandien vienas svarbiausių, jums ilgai įrodinėti nereikės.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jei prieš akis nematytumėte kalno susikaupusių darbų, šiandien mieliau rinktumėtės dieną skendint savo fantazijose ir svajonėse. Analizuotumėte sapnus, ieškotumėte juose atsakymų ir net juose rastumėte patarimų kitiems. Nepaisant jūsų gabumų šioje srityje, šiandien nesunku suklysti. Be to, ar tokiu būdu nepakenksite savo karjerai?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius