Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 07 23

Ketvirtadienio horoskopas – liepos 23 d.

Atkopia ketvirtadienis – ką jis atneš? Sužinokite, ką žada žvaigždės.
Levandos ir drugelis
Levandos ir drugelis / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien noriai tiesite tiltus, kurie jus jungs su jums svarbiais žmonėmis ir tikėsite teigiama jūsų avantiūrų ir romantiškų žygių baigtimi. Be to, ši diena ryški tuo, kad Saulė ir Merkurijus pradeda kelionę Liūto ženklu, tuo sustiprindami jumyse kūrybinių polėkių ir romantinių nuotykių poreikį, o taip pat norą apie tai kuo gražiau papasakoti. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien būsite geri darbuotojai, uoliai atliekantys savo pareigas ir dar uoliau besistengiantys, kad darbo vietoje visi jaustųsi patogiai. Saulės ir Merkurijaus vizitas į Liūto ženklą jums priežastis pasidžiaugti ir pasididžiuoti savo namais ir šeima, juose rasti saviraiškos šaltinį ir vietą, kur netyla džiugūs pokalbiai.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien jums lengva atrasti kelią į jūsų vaikų širdeles, nes jumyse trumpam prabus mažas vaikas, kuris moka nevaržomai kurti, džiaugtis ir šėlioti. Be to, tapsite nepralenkiami oratoriai, nes Saulė ir Merkurijus susitinka jūsų bendravimo srityje. Siekdami papasakoti intriguojančią istoriją įsitikinkite, kad jūsų auditorijai aktuali jūsų pasakojama tema.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien jums pavyks pamaloninti savo šeimos narius dovanomis ar papuošti namus prabangiu pirkiniu. Ties materialinėmis vertybėmis ir finansiniu saugumu stabtels jūsų žvilgsnis kiek ilgėliau dėl Saulės ir Merkurijaus vizito į Liūto ženklą. Todėl nieko nuostabaus, jei ne tik mąstysite ir kalbėsite apie pinigus, bet ir savo vertę matuosite tuo, ką turite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius