Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 07 30

Ketvirtadienio horoskopas – liepos 30 d.

Lengvu žingsniu žengiame per savaitę ir skaitome dienos prognozes.
Mergina
Mergina / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ryte sunkiai derinsite savo saviraiškos polėkius su darbo pareigomis ar kitais profesiniais apribojimais. Galimybė būti geru darbuotoju dar labiau sumenks dėl įvykių namuose, namiškių poelgių ar jūsų vidinių nuostatų. Laimė, vakare kažkas jums padės susitelkti, suteikdamas ilgai lauktą pagalbą ar lėšas.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Dieną pradėsite manydami, kad viską žinote geriau už kitus. Tačiau neilgai trukus įsitikinsite, kad nežinote nieko. Bandymai iš naujo susiręsti savo tikėjimą ar įsitikinimus neišvengs karštų diskusijų ir prieštaringų nuomonių susidūrimo. Kai nežinosite, kuo pasitikėti, pasitikėkite savo antrąja puse ar darbo partneriu.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ryte iš draugų gautos žinios skatins jus kur nors pabėgti, bet, be abejo, to nepadarysite. Priešingai, teks imtis atsakomybės už savo ar net kitų žmonių veiksmus ir net pinigus. Čia bus manančių kitaip ir norinčių apsaugoti tai, kas jų. Pasitikėjimas ir tabu laužymas gali tapti prieskoniu, kuris paskanins tai, kas tikrai ne jūsų skonio.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ryto įvykiai darbo vietoje gali jums priminti, kad viskas kinta ir jums telieka rasti savo vietą, užuot bandžius išvengti to, kas neparanku. Savo nuomonę apginti dieną gali būti taip pat nepaprasta ir bet kokios diskusijos vers kitus abejoti jumis, o jus – savimi. Norimą stabilumą sukursite atlikdami atsargius, bet gerai apgalvotus veiksmus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius