-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 13

Ketvirtadienio horoskopas – rugpjūčio 13 d.

Sveiki! Ką žada mažojo savaitgalio pradžia?
Paplūdimys
Paplūdimys / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien norėsite išsivaduoti iš kokių nors jūsų saviraišką varžančių pančių ir net jei jų iš tiesų nebus, juos sugalvosite. Laimei, tokiu būdu nieko negriausite, o vien savo originalumu aplinkinius stebinsite. Ir nestokodami azarto bei noro rizikuoti, ką nors sukursite ar kokią pramogą kam nors suorganizuosite. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Būsite susitelkę į savo vidų ar savo asmeninį gyvenimą ir net darbo ar kitoje viešoje vietoje kursite sau jaukią aplinką, kurioje jums už viską svarbiau save išreikšti neįprastomis priemonėmis. Šių priemonių rasite gerai pasiknaisioję savo atmintyje, sapnuose, svajonėse ar kitose tik jums pasiekiamose vietose. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien jums bus išties smagu pasikalbėti ir pasistengsite savo oratorinius gebėjimus aukštėliau kilstelėti. O jei atsiras proga savo originalių idėjų pribarstyti draugų būryje, bendražygių grupėje ar komandoje, jūs pamanysite, kad jums išdygo sparnai. Jei greta jūsų yra pasekėjų, vadinasi, jūs teisingame kelyje. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien sugalvosite būdų, kaip pasijusti turtingesniems ar šio to vertesniems. Ore išties sklando pulkai idėjų, kurios jums padėtų geriau uždirbti ar daugiau pasitikėjimo savimi įgyti. Ir būtų nuostabu, jei ne tik apie tai svarstytumėte ar svajotumėte, o ką nors konkretaus ta linkme atliktumėte. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius