-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 25

Ketvirtadienio horoskopas – rugpjūčio 25 d.

Saulėtos dienos su Ji24 horoskopu!
Kraštovaizdis
Kraštovaizdis / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien gavę pastabą, kad daugiau kalbate nei dirbate, neprieštaraukite, nes tai gryna tiesa. Kita vertus, panašūs priekaištai bus beverčiai, nes kada savo mintis išsakyti ir ką nors naujo sužinoti, jei ne tokią dieną? Nepaisant to, vakare prikąskite liežuvį, jei nenorite būti nuginkluoti skeptikų ar įsivelti į tuščias diskusijas pažiūrų tematika.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien nejučiomis viską darysite tam, kad pasijustumėte saugūs ir vertinami. Norėdami sau ir kitiems įrodyti, ko esate verti, naudosite žodžio galią. O prieš ką nors įsigydami, susirinksite visą įmanomą informaciją. Deja, vakare jūsų norams kažin ar pritars kiti žmonės, o norėdami gauti reikalingų lėšų, turėsite pasistengti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien jums bus vieni juokai įrodyti savo stiprybes. Tiesa, per neapdairumą ir savo ilgą liežuvį, kartais sau prisivirsite kalną neskanios košės, iš ko mikliai išsisuksite, pasitelkę savo lankstumą. Vakare jūsų antroji pusė ne tik abejingai, bet ir kiek priešiškai reaguos į jūsų elgesį, pavyzdžiui, pavadindami tai nebrandumu ar pan.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien būsite išsiblaškę ir neiniciatyvūs. Jei ko nors imsitės, suprasite, kad tai mažai kam rūpi ir, nenuostabu, jei lengvai nuleisite rankas. Geriausia, ką galite padaryti dėl savęs ir kitų, tai pasirinkti mažiau į akis krentančias veiklas. Vakarop rūpestėlių daugės ir noro veikti pakaks, kad tik jūsų savijauta tai leistų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien įsitrauksite į kolektyve vykstančius pokalbius ir noriai gaudysite jame sklandančią informaciją. Regis, daugiausiai laiko skirsite susirankioti visokiausias bendražygių pranešamas naujienas. Vakare būsite grąžinti į realybę, kur čia ir dabar reikia reaguoti į pačių artimiausių ir mylimiausių poreikius.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien jūsų ambicija kuo daugiau atlikti bus patenkinta, bet tik iš dalies. Nepaisant jūsų užsidegimo siekti savųjų tikslų, neišvengsite būtinybės bendrauti. Tiesą sakant, tai bus vienas iš būdų pasiekti daugiau. Vakare jums teks sau pripažinti, kad pareigos šeimai nepalauks, kol jūs save realizuosite už savo namų sienų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tikra draugystė? Mokslininkai įspėja – iš tiesų jus mėgsta tik pusė draugų

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien lengvai pastebėsite jums atsiveriančias galimybes ir laiku jas pagriebsite. Išsaugoti tikėjimą savimi ir savo žiniomis bus nemažiau svarbu, nei papildyti savo žinių ir įsitikinimų bagažą. Vakare visokiausios naujienos ar, priešingai, trukdžiai gauti reikiamos informacijos, sujauks jūsų tobulą pasaulį.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien atsidursite tokioje aplinkoje, kurioje per daugybę šnekų neįmanoma išgirsti savo pačių minčių. Laimėsite visuose žaidimuose, jei matysite ir tai, kas slepiasi už jums išsakomų žodžių. Vakare reikės žaisti atviromis kortomis, kas jus kiek trikdys, kaip ir būtinybė imtis atsakomybės už savo asmeninę gerovę, neieškant kaltų ar kitų pasiteisinimų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandiena judri ir kiek nerūpestinga, kai reikia užleisti sceną kitiems, sau pasirenkant antraeilį vaidmenį. Per dieną jums beveik pavyks šitą misiją įgyvendinti, klausantis, ką jie plepa, ką nori jums pasakyti ir suprantant, kad tai jums daro teigiamą įtaką. Dienos pabaigoje griebsite atsakomybę į savo rankas.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien būtų šaunu nesiblaškyti, kad ir kas nutiktų. Tačiau kuo daugiau norėsite nuveikti, atmesdami tam trukdančias kalbas, tuo labiau įsitikinsite, kad pašnekesiai gerina darbo atmosferą, rezultatus ir santykius su kolegomis. Vakare gali būti nepaprasta nuginti tolyn visokius nykius praeities vaiduoklius.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien mieliau pramogausite nei dirbsite. O ir bet kokį darbą veikiau paversite smagia pramoga. Regis, dienos žaidimus laimėsite, vadovaudamiesi sveiku protu, o ne bėgdami ten, kur jus šaukia jūsų norai ir troškimai. Vakare įsivyraus konkurencijos komandoje dvasia, kuri gesins džiugias besibaigiančios vasariškas nuotaikas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien atidžiau rinkdami žodžius apsaugosite savo asmeninę erdvę nuo galinčių ją sutrikdyti. Išsamus pokalbis su šeimos nariais ar apie šeimą pravers, jei jo neatidėsite vakarui. Priežastis ta, kad vakare tam gali sutrukdyti iki galo neįvykdyti profesiniai planai arba namiškių nenoras suprasti darbui skiriamo jūsų laiko.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius