-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 27

Ketvirtadienio horoskopas – rugpjūčio 27 d.

Astrologinės šios dienos prognozės – jūsų dėmesiui.
Kriauklės
Kriauklės / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien būsite išsiilgę naujovių, laisvės ir noro palenkti iki savęs kitų žmonių, ypač draugų ir kolegų, simpatijas. Tame jums nepadės įsitikinimas, kad patys viską geriau žinote bei nenoras nuo kitų priklausyti. Pasiūlę inovatyvių idėjų savo komandai ir save išreikšite, ir komandos galias sužadinsite, ir daug kartų stipresni pasijusite.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Naujoves pritaikydami darbo vietoje šiandien pralenksite tuos, kurie rinksis jau patikrintus kelius ir būdus jais eiti. Nors tokiu būdu kartais eisite prieš savo prigimtį, rezultatai ir įvertinimas netruks jūsų įtikinti, kad toks elgesys – jūsų bilietas į sėkmę. Tačiau kartą pasirinkę jums tinkančią priemonę, toliau nesiblaškykite.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien plačiai užsimosite. Labiausiai už viską norėsite būti laisvi lyg vėjas, tačiau tos laisvės ir kitiems nepagailėsite. Kita vertus, visaip stengsitės įtikinti kitus dėl to, kuo tikite jūs ir ką žinote. Tokiu būdu jiems parodysite, kas yra vertinga, kas padeda daugiau išmokti, padidinti galimybes ir visaip praplėsti horizontus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jums šiandien bus lengva bendradarbiauti, nors ne visuomet teisingai pasielgsite vildamiesi būti suprasti ir išgirsti. Norėdami prie ko nors pernelyg arti prisiartinti – būsite nedelsiant atstumti, o kai kam nors suteiksite daug laisvės – jus apkaltins abejingumu. Ieškodami aukso vidurio nepersistenkite. Visi, kuriems esate reikalingi, patys jus susiras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius