Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 06 19

Penktadienio horoskopas – birželio 19 d.

Susipažinkite su dienos horoskopu.
Mergina
Mergina / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien būsite geras informacijos šaltinis savo vaikams ir tiems, su kurias pramogaujate ar įgyvendinate kūrybinį projektą. Iš tiesų, šios dienos sėkmė priklausys nuo to, kiek kūrybiški, dėmesingi, išdidūs, bet draugiški ir žaismingi būsite. Dėl susitikimo ar pokalbio dienos pabaigoje, pajudės jums aktualus užstrigęs reikalas.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien atsigręžkite į tai, kas arčiausiai jūsų ir didžiuokitės tuo. Temų, susijusių su finansais, neišvengsite. Laimė, visos jos bus jums sklandžios ir naudingos. Ryte sėkmingai susitarsite dėl šeimos lėšų paskirstymo, o vakare su kai kuo šeimoje aptarsite namams reikalingų pirkinių temas. O gal net spėsite tai įgyvendinti.

DvyniaiDvyniai

(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ryte gavę kelias dienos gaires iš savo partnerių, vėliau būsite nepralenkiami, kai reikės kažką susitarti, aptarti, išdiskutuoti ar su kuo nors susitikti. Būsite judrūs ir nenustygstantys vietoje, norėdami atsiskleisti tarp arti jūsų esančių žmonių. Vakare į jūsų nuomonę bet kokia tema bus tinkamai sureaguota.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien jūsų pastangos bus nukreiptos į norą ką nors įgyti ir už tai būti įvertintiems. Ryte atlikę nedidelius veiksmus, pasieksite daugiau nei eidami dideliais žingsniais. Vakare pirmenybę teiksite ne kalboms, o apmąstymams. Ieškosite ne žmogaus, su kuriuo galite aptarti rūpimą temą, o galimybės priartinti savo sumanymą prie realybės. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius