Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 12 02

Penktadienio horoskopas – gruodžio 2 d.

„Tai išties darbinga diena, tai jei tik panorėsite, galėsite nuveikti tiek, kiek paprastai nuveikiate per kelias dienas. Svarbiausia – nesiblaškyti dėl smulkmenų ir disciplinuotai laikytis dienotvarkės. Puiki diena rimtų dokumentų tvarkymui, svarbių sutarčių sudarymui“, – sako astrologė Lana Kutkytė.
Pienės pūkas
Pienės pūkas / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien jūs stiprūs būsite tiek, kiek jums pavyks susikoncentruoti į savo profesinius tikslus. Kiek bus įmanoma nesiblaškyti į smulkmenas, tačiau ir neatstumti kitų, būnant pernelyg motyvuotiems ir susitelkusiems į tai, kas galbūt svarbu vien jums. Jei vakare manysite, kad be pastangų gausite partnerių palaikymą, mažumėlę klysite.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien būsite įsitikinę tuo, ką darote ir ką sakote, todėl tie, kurių darbas kitus mokyti ar burti aplink save, neturės sau lygių. Tiesa, jei dienai baigiantis bandydami kitiems ką nors įrodyti, tikėsitės pakeisti kitų nuomonę, veikiau pakeisite savąją. Galiausiai jūsų žvilgsnis nuo didelių dalykų nukryps prie mažų kasdienių smulkmenų.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien jums gali būti sunku išsivaduoti nuo kitų žmonių jums daromų įtakų. Popietę žvelgdami giliau nei įprastai, atrasite būdų išspręsti visokias jums aktualias finansines problemas. Vakare jus tiesiog užvaldys poreikis iš širdies papramogauti, išpildyti vaikų norus ar patenkinti savo mylimųjų užgaidas.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien jums reikės pripažinti, kad kiti žmonės jums reikalingi. Negana to, jie darys jums didesnę įtaką, nei patys to norėtumėte. Todėl kažin ar jums pavyks dėl ko nors lengvai įtikinti savo darbo partnerius ar antrąją pusę. Veikiau, ką nors sumanę, privalėsite su kitais pasitarti. Vakare visas jūsų kuklumas namuose išgaruos.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien įnikę į darbus, jausitės saugūs ir ignoruojantys dalykus, kurie nesusiję su jums pavestomis užduotimis ar jūsų įprastomis užduotimis. Tiesa, vos panorėję ar pabandę, darbo vietoje galėsite ne tik atlikti įprastus darbus, bet ką nors pakeisti ar patobulinti. Vakare visam tam trukdys pokalbiai ar pakvietimai susitikti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien jums bus lengviau nei kitiems rasti mėgstamą užsiėmimą ar tame, ką darote, atrasti šį tą jums patinkančio. Ne tik turėsite sumanymų ir rasite priemonių, kaip tai kūrybiškai įgyvendinti, bet savo kūrybiškumu, darbštumu ar įžvalgumu pasiūlysite kitiems įsimenančių veiklų. Vakarop pramogos nepigiai atsieis, tačiau mažai to paisysite.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien rinksitės veiklas, kurių nemato daug akių ar bent jums pavyksta išlikti mažiau matomiems. Tiesa, visų geriausia būtų likti namie ir juose ką nors pagal savo norus ar namiškių rekomendacijas pertvarkyti. Vakare jums reikės aplodismentų ar kokio kito akivaizdaus jūsų indėlio į šeimą įvertinimo, ko gali nesuprasti jūsų šeimos nariai.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandieninis bendravimas, regis, užimantis didžiąją dalį jūsų laiko, bus tikslus, šaltokas ir dalykiškas. Jokio blaškymosi ar abejonių, galbūt dėl to nemažai sužinosite, išmoksite ar suprasite, o pakviesti į susitikimus, šiukštu, nevėluosite ir vadovausitės instrukcijomis. Vakaro laiką aukosite kitiems, nieko neprašydami mainais.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien racionalus požiūris bus patikimas jūsų kelrodis tiek renkantis prekes, tiek uždirbant, tiek derantis dėl atlygio. Prasminga išlikti ramiems, nuosekliems ir nereaguojantiems į jūsų planus keičiančius įvykius. Vakare jūsų draugai iš jūsų paprašys daugiau, nei norėsite duoti, bet atsisakyti, turbūt neišdrįsite.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien jūsų buvimas bet kurioje aplinkoje gali įnešti arba rimtumo ir aiškumo, arba sumaišties, nelygu, kaip pasirinksite elgtis. Praturtinsite kitų dieną, neišduodami savo principų, vadovaudamiesi savo galva ir savo nuostatomis, net jei tokiu būdu reikėtų kam nors pasipriešinti. Vakare niekaip neišmesite iš galvos minčių apie darbą, taip trikdydami savo ir kitų poilsį.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien jums būtų prasminga ir naudinga pailsėti. Vis dėlto, jei tai neįmanoma, darbuokitės nekaišiodami nosies ne į savo reikalus ir jokiu būdu nedemonstruodami aplinkiniams savo pranašumo. Tiesa, užsidarę vien savajame pasaulyje, rizikuosite paskęsti nemaloniausiuose prisiminimuose, o galiausiai prarasti galimybę kažką įtikinti ar išmokyti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandieną įprasminsite, leisdami laiką komandoje ir joje atrasdami savo vienintelę svarbią vietą. Bet kokią nesėkmę pavyks apeiti turint planą ir pasirenkant aiškias priemones. Negana to, turėsite galimybę bent iš dalies koreguoti grupės veiklą. Vakare jūsų vilčių gali nepateisinti tie, kurie kažką anksčiau buvo pažadėję.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius