-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 26

Penktadienio horoskopas – gruodžio 26 d.

Štai ir antroji švenčių diena. Kuo ji mus nustebins? Kviečiame sužinoti astrologines prognozes.
Kalėdos
Kalėdos / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien būsite stiprūs tiek, kiek stiprybės semsitės savo viduje. Tiesos, kurias suprasite būdami ten, kur neklaidžioja kitų įkyrūs žvilgsniai (gal net sapnuose), bus neginčijamos. Ir, nepaisant švenčių, jums tai gali atnešti naudos, susijusios su profesija ar karjera. Tai ne raginimas skubėti prie darbų – kaupkite jėgas ir žinias, kurios ateityje jums pravers.

Taip pat skaitykite: Kai tragedija virsta viltimi: 6 įžymybių istorijos

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jokiu būdu neatsisakykite praleisti šios dienos su draugais ar bendraminčiais. Jie bus tie, kurie jums teikia stiprybės, parodo prasmingus veikimo būdus ir, svarbiausia, įkvepia tam, kam niekaip nesiryžote. Tačiau nesitikėkite, kad nieko nereikės duoti už tai mainais. Na, bet jūs tikrai nešiojatės pilnas kišenes vertingų dalykų, tiesa?

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Sunku bus susikaupti pramogoms – labiau rūpės darbas ar jame likusios problemos. Gal rasite būdų kažkaip save išreikšti čia ir dabar? O tai nelengva, nes reikia kažką paaukoti, atidžiai įsiklausyti į savo vidinį balsą ir į aplinkinių poreikius. Nevenkite atsakomybės ne tik už save bet ir už kitus, nes tai padėtų sulaukti trokštamo pripažinimo. 

Taip pat skaitykite: Gyvenimo prasmės beieškant: 30 Paulo Coelho įžvalgų

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien jūsų nepaliks tikėjimas tuo, kad viskas yra taip, kaip turi būti. Ir tai, nepaisant išorinių įvykių nepastovumo, jums padės jaustis užtikrintiems. Tiesa, vėliau norėdami tuo įsitikinti, galite kreiptis patarimo į savo antrąją pusę. Jis ar ji jums parodys kelią, kai abejosite. O jei norite suplanuoti kelionę, pakalbėkite apie ją su artimu žmogumi. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jums antrąją Kalėdų dieną bus nepagailėta džiaugsmų ir dovanų, jei rečiau klausinėsite ar svarstysite, kas ir dėl ko, o dažniau pasitikėsite ir paklusite tam, kas vyksta. Nesibaiminkite, kad plaukimas pasroviui užgesins jūsų ugningą prigimtį. Priešingai, tai jums suteiks naujų patirčių. O jei sumanysite kažką atlikti kartu su partneriu, rezultatai neišvengiami.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Būkite atidūs savo antrajai pusei, nes tai padės jums jausis saugiai ir tvirtai šios dienos kelyje. Nei akimirkai šiandien nepamirškite, kad jūsų žodžiai ir veiksmai, pasiryžimas atleisti nuoskaudas, kažką paaukoti, padaryti tai, ko anksčiau nesiryžote dėl artimo žmogaus, bus pati didžiausia dovana, kurią jūs per šventes jai ar jam galite įteikti. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien kliausitės šeštuoju jausmu, kai reikės išsiaiškinti sveikatos sutrikimo ar kokios buitinės problemos priežastį. O jau tada galėsite savo žinojimą derinti su patarimais ir pagalba, kurią jums siūlo jūsų šeimos nariai. Tokiu būdu visi kartu ar kiekvienas atskirai galėsite sukurti ar padaryti kažką gražaus ir mielo dėl savo šeimos. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Būsite tikrai pirmi tuomet, kai reikės ką nors dėl ko nors įtikinti ar susitarti, o gal net ir sužavėti. Tam tuščiomis frazėmis nesimėtysite. Žinosite konkrečius būdus, kelius ir žodžius, kurie veda tiesiai link reikalingų žmonių ausų. Todėl, jei turite konkretų sumanymą, kuo galite kitus pradžiuginti ar ką nors jiems pranešti, geresnių laikų laukti nederėtų. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Viskas labai paprasta šiandien: kas gera jums – gera ir jūsų šeimai. Kuo turtingesni jūs – tuo pilnesnės ir  jūsų kišenės, kuo laimingesni jūs – tuo platesnė ir namiškių šypsena. Tokia kertinė dienos nuostata leis jums nepasimesti ir išbristi sausiems iš vandens. Todėl, jei nežinote, kurį kelią sankryžoje pasirinkti, paklauskite savo šeimos narių. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien jums paruošta keletas įspūdingų pokalbių, naudingų susitikimų ar jaudinančių išvykų. Jų metu pasitikėkite savimi, bet neabejokite ir kitais, kurie galbūt šiek tiek abejoja savimi ar ne viską išreiškia aiškiai ir tiksliai. Jūsų asmeninis požiūris ir individualios nuostatos gali tapti ramsčiu žmonėms, su kurias per dieną bendrausite.

Taip pat skaitykite: 4 dalykai, ko iš tikrųjų vyrai trokšta iš moterų

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Pilni abejonių, ar esate ten, kur turite būti, ar užtenka to, ką atsinešėte ir ar jaučiatės laimingi dėl to, ką gavote, toli nenuvažiuosite. Tiksliau – pasėsite abejones aplink save ir jos intensyviai ims dygti ir didėti. Neklausinėkite. Ką nors praradę, prisiminkite, gal kam negrąžinote skolos? O ką nors gavę – tinkamai padėkokite.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Antroji Kalėdų diena jums primins, kad šitas pasaulis, kuriame šiandien atsidūrėte, yra tikrai jūsų ir tikrai pritaikytas jums. Argi vis dar norite jį patobulinti? Jei vis dėl to nuspręsite tai atlikti, pasitarkite su draugais, nes jie žinos racionalių sprendimų. Tokiu būdu užmiršite savo nerealias svajones ir tinkamai panaudosite šios dienos potencialą. 


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius