Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 09

Penktadienio horoskopas – gruodžio 9 d.

Štai ir išsvajotas penktadienis! Smagaus šuolio į savaitgalį.
Kalėdinis žaisliukas
Kalėdinis žaisliukas / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien žinios ir įtaiga stiprins jūsų visuomeninius ryšius. Regis, kuo daugiau patvirtinimo savo veiksmams sulauksite, tuo platesnę auditoriją sudominti norėsite. Tiesa, dėl kai ko įtikinti savo vadovybę bus nelengva. Optimizmas ir tikėjimas savimi jums padės labiau nei bandymai įrodyti savo išskirtinumą.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien nematysite savo darbams galo. Laimei, šiame užduočių lauke būsite ne vieni. Ir jei kartais nežinotumėte, kaip vieną kitą galvosūkį išgvildenti, ieškokite pagalbininkų. Juos būtinai surasite. Tiesa, vakare pasistengsite neafišuoti savo minčių, planų ar pažiūrų, nenorėdami, jog tai atsitrenktų į abejingumo sieną.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien patirsite tikrąjį santykių džiaugsmą, o vos pajutę, kad jumis domisi ar jums rodo dėmesį, nesitversite savam kailyje. Beje, gerą jūsų laiko riekę atsirieks komanda. Regis, kolektyvinio darbo eiga bus tiek sklandi, kiek paklusite partnerių taisyklėms ir kaip ryžtingai keisite kryptį, susidarant netikėtoms situacijoms.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien jūsų gėrio, gausos ar kitų gėrybių šaltinis bus namuose. To dėka kuo puikiausiai dėliosis jūsų kasdienių darbų sąrašas, nepraleidžiant nei vieno svarbaus punkto ir su entuziazmu visa tai atliekant. Turėsite pakankamai atkaklumo ir meilės darbui, tačiau kai kuriuos vakaro planus reikės pakeisti iš esmės.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien bus apstu teigiamų patirčių dėl bendravimo, susitikimų, pažinčių. Būdami kūrybiški, džiugūs ir azartiški, vis dėlto net ir pramogaudami ar gerai leisdami laiką, turėsite atlikti kokius nors jums ne itin patrauklius prašymus. Beje, būsite linkę į kraštutinumus: kai kam skirsite per daug pastangų, o kažkas liks be jūsų dėmesio.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien būdami veiklūs ir nenuilstantys, nestabdysite kaskart, namuose išgirdę kokį nors pageidavimą. Gali būti, jog su malonumu apdovanosite kai ką iš savo artimųjų ir gal net dienos pabaigoje įvykdysite ne vien malonius namiškių pageidavimus. Nepaisant to, jūsų entuziazmas neges nei akimirkai.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien bus dėl ko džiūgauti, nes jūsų veiksmai ir jūsų asmeninės pastangos bus išgirstos. Nepaisant to, bus dėl ko suabejoti ar priežasčių ieškoti aplinkkelių, ypač jei atsiras bandančių kaišioti nosį ten, kur jiems nevalia. Vakare rimtai atsižvelkite į išmintingas antrosios pusės rekomendacijas, tačiau nesileiskite išvedami iš pasirinkto kelio.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien gali pavykti gauti atlygį už tai, ką esate užsitarnavę, o jei tai vis dar nepasiekiama – kaupkite savo karmos taškus, užsiimdami savanoryste ar kažką paaukodami. Ir jei tam nebus laiko dėl darbų gausos, nevenkite visko suderinti. Regis, gerai seksis suskaičiuoti ką turite ir ką galite gauti už pastangas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kaip užmegzti pokalbį su nepažįstamuoju? Būdai, kurie pravers ir vakarėlyje

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien be komandos ar be draugų geriau nepradėkite ne vieno projekto ar menkučio sumanymo. Viskas skleisis greičiau, kai šalia bus bendražygiai. Dieną kiek per daug rizikuodami, pasieksite vakarą, kai jausitės tokie atsakingi už kitų žmonių gerą nuotaiką, kad net gerokai lazdą perlenksite ir save išvarginsite.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien įvertinimas to, ką darote darbe, gali būti pasiekiamas ranka, tačiau kažin ar apie tai, ko slapčia viliatės, prisipažinsite. Popietę būsite nesustabdomi, ką nors sumanę dėl savo šeimos, tačiau sunkiai įtikinantys namiškius, kad tai reikalinga. Vakare rasite tik jums žinomus, bet patikimus būdus kurstyti šeimos židinį.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien tapti autoritetu, mokytoju ir naujų žygių įkvėpėjais komandoje jums bus vieni niekai. Tiesa, dienos pradžioje susitelkę į veiksmą, judėjimą, bendravimą, taip tęsite iki vakaro. Pakeliui dar susitaikydami su kai kuo neišvengiamu. Vakare galite kai ką svarbaus susitarti su savo bičiuliais, tačiau būkite pasiruošę neplanuotai įvykių baigčiai.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien bus kas padeda jums pasiekti jūsų tikslus, o ar jūs juos priimsite su atvira širdimi – rinktis jums. Popietę nenoriai leisitės į kolektyvinių intrigų pasaulį, o vakare žinosite dėl ko stengiatės ir kaip geriausiai pasiekti tai, kas sumanyta. Net jei kelias nebus tiesus ir lengvas, kažin kodėl jums jis bus žavus ir viliojantis.

Dienos horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius