-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 20

Penktadienio horoskopas – kovo 20 d.

Kaip šią dieną nulems šiandien vyksiantis Saulės užtemimas? Siūlome paskaityti horoskopus.
Moteris
Moteris / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Iki pietų būtų tikslinga apsišvarinti savo vidiniame pasaulyje, antraip šį apsivalymą kels išoriniai įvykiai. Dėl šiandien vyksiančio Saulės užtemimo jums gali pasisekti atsikratyti žalingų įpročių, išmesti iš galvos žlugdančius prisiminimus, baimes, nuoskaudas ir visa kita, kas neleidžia jums jaustis laisviems ir laimingiems.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Dėl šiandien vyksiančio Saulės užtemimo draugystė ir komandinė veikla patirs pokyčių. Jums gali tekti nelengva dalia apsisprendžiant, kurių dalyvių jūsų aplinkoje nereikia, o be kurių – neišsiversite. Svarbu, kad tie, dėl kurių veltui aukojatės, nustotų naudotis jūsų geranoriškumu. O tam jūs privalėsite nustatyti reikalingas ribas.

DvyniaiDvyniai

(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Pasirinkimai, susiję su karjera, daugumai jūsų ženklo atstovų artimiausiu metu gali būti  neišvengiami dėl šiandien vyksiančio Saulės užtemimo. Stebėkite šios dienos įvykius: tegul jie jums tampa ženklais, paaiškinančiais tolimų veiksmų eigą ir patariančiais, kaip dera elgtis. Tinkamos gairės profesiniame kelyje: kūrybiškumas, atjauta, nuojauta.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Vieniems ši diena ir artėjantis laikotarpis gali tapti reikšmingas dėl pasikeitusios pasaulėžiūros ar įsitikinimų. Kitiems teks pergalvoti planuojamų išvykų ar atostogų planus. Treti bus priversti atidžiau pažvelgti į savo išsilavinimą. Regis, visiems bus ne pro šalį kitu žvilgsniu pažvelgti į tai, kas juos iki šiol tvirtai laikė.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Viltys, kurias dėjote į tuos, nuo kurių kokiais nors būdais esate priklausomi, šiandien gali sudužti ar pasirodyti tik iš dalies vertos dėmesio. Ką nors atlikę dėl kitų žmonių įsitikinkite, ar pernelyg nesiaukojate tik tam, jog jūsų sąjunga ar kitas ryšys klestėtų. Tokiu būdu nieko neprarasite, o turtingesni taps visi.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jūsų partnerystė taps sklandesnė, jei jūs nuo šios dienos sukursite saugias ribas kiekvienam jūsų santykių dalyviui. Ir jei kam nors, vos jūs pateiksite savo naujas įžvalgas, tai pasirodys nepriimtina – leiskite jai ar jam išeiti. Visi tie, kurie pasiliks, toliau bus jūsų gerbiami ir mylimi, tačiau žinos, jog jūs daugiau neleisite naudotis jūsų gera valia.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Turbūt netrukus jūsų kasdienybė ar darbo aplinka bent šiek tiek pasikeis. Ir jūs galite būti aktyvūs šių pokyčių dalyviai. Įrodykite visiems, kad nenorite daugiau būti marionete kolektyve ir žinote, kaip kūrybiškai ir su ugnele akyse atlikti savo pareigas. Be to, šiandien akylai stebėkite savo kūno pojūčius ir poreikius.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jūsų kūrybinės galios ar galimybės, susijusios su pramogomis ar vaikų auklėjimu, šiandien įgis pagreitį arba galiausiai visai įstrigs. Nelygu, kaip noriai jūs tame dalyvausite. Būkite pasiruošę kūrybiškai spręsti su šia sritimi susijusius galvosūkius. O jei dėl šviesesnio rytojaus reikės ko nors atsisakyti – nedvejokite.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Temos apie asmeninį gyvenimą, šeimą ir namus gali jums šiandien tapti aktualios ir paskatinti su tuo susijusius įvykius ateityje. Nenuostabu, jei privalėsite pasistengti atleisti patiems artimiausiems ir susitaikyti su neišvengiamais įvykiais. Tai atlikę, vėliau galėsite tikėtis norimos kortų kombinacijos įvairių privačių žaidimų metu.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Daug jūsų brangaus laiko šiandien pasiglemš judėjimas ir bendravimas. Vieniems teks susitarti su kaimynais, kitiems – su broliu ar sese, tretiems išklausyti komentarus internete. Tiesa, jums bus progų pakoreguoti esamą situaciją šioje srityje, randant tai, kas jus verčia jaustis nepatogiai ir nejaukiai, nesuprastiems ar neišgirstiems.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Saulės užtemimas, kuris vyks šiandien, skatins jus dažniau pažvelgti į savo dvasines ir materialines vertybes. Nenuostabu, jei keisis jūsų požiūris ar elgesys dėl turimų lėšų. Ar išdrįsite pripažinti sau, kad metas palikus užuovėją atlikti kelis ryžtingus pokyčius tam, kad vėliau daug patogiau įsikurtumėte?

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Atidžiau pažvelgti į save jums būtų ne pro šalį. Tam tiks ir veidrodis, ir jūsų dienoraštis. Bet kas, kas leistų jums pamatyti, kokie jūsų asmenybės bruožai dabar tampa kliūtimi gyventi laimingą ir pilnavertį gyvenimą. Išdrįsę sau pripažinti, kad kiekvienas jūsų poelgis keičia jūsų realybę, būsite jau padarę pusę darbo.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius