-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 10

Penktadienio horoskopas – liepos 10 d.

Jau turite sukaupę vasaros prisiminimų? Puiku. Linkime, kad ir ši diena atneštų kažką tokio stebuklingo, ką būtų verta įamžinti.
Akimirkos.
Akimirkos. / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Dienos pradžioje atsitraukę į vietą, kurioje gyvena svajonės, galite rasti sprendimą kaip jas realizuoti. Vėliau jus motyvuos įvykiai namuose, ir jūs negalėsite sėdėti rankų sudėję – norėsite kai ką dėl šeimos ar namams nupirkti. Vakare į galvą atsėlinusios mintys, susijusios su darbu, regis, atneš naudos. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Apsiginklavę kantrybe ir geranoriškumu savo komandos narių atžvilgiu, šiandien lėtai, bet užtikrintai eisite savo keliu. Pokalbio, į kurį pavakarę įsivelsite, ar susitikimo, į kurį būsite pakviesti metu savo nuomonę reikškite drąsiai ir užtikrintai. Jus ne tik išklausys, bet ne,trukus patvirtins, jog buvote visiškai teisūs. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Dienos pradžioje būsite susitelkę į save ir vidinį pasaulį. Tobulinkite tai, ką anksčiau pradėjote darbe, pasitelkdami savo nuojautą, kūrybiškumą ir įvairiausias įžvalgas. Popietę jus motyvuos ne kas kita, o proga ką nors įsigyti ar įgyti. Vakare neakivaizdžiais būdais galėsite naudoti paslėptas galias savo tikslams pasiekti ar kitiems padėti. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Iki popietės įsilieję į  kolektyvą ar draugų grupę, dosniai dalinsite patarimus, kurie galbūt nepajėgūs išgelbėti pasaulio, bet lengvai keičiantys nuotaikas grupėje ir aplinkinių nuomonę apie jus. Vėliau geriau jausitės ne eilinių, bet lyderių vaidmenyje. O vakare lengvai ir noriai paklusite savo artimo žmogaus valiai.

Taip pat skaitykite: 20 dalykų, kurie gali išgelbėti jūsų santuoką

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius