-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 29

Penktadienio horoskopas – liepos 29 d.

Štai ir paskutinis liepos penktadienis. Koks jis mūsų laukia?
Pyragaitis
Pyragaitis / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien įvairiausioms ir niekaip nesibaigiančioms kalboms ar išvykoms laiko ir energijos tikrai atrasite. Ir nors dienos startas žadės tobulą dieną, vėliau skeptikai ar kitaip manantys nuleis jus ant žemės. Vakare beprasmiška taikyti savo išsvajotas metodikas kasdienybėje ir juo labiau kliautis savo šeštuoju jausmu.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien lengvai apsikrausite nereikalingais daiktais manydami, kad be to nei iš vietos. Vakarop vildamiesi gauti iš kitų tai, ko jums trūksta, suklysite, nes jie bus kitokios nuomonės, o ką nors žadėdami draugams, rizikuosite šio to netekti. Be to, namuose vyksiančios diskusijos bus alinančios ir beprasmės.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien visi, ir maži, ir dideli bus alkani naujienų ir bendravimo, o jūs – ypač. Deja, informacija nepasieks reikalingų ausų dėl daugybės priežasčių. Pavyzdžiui, dėl to ar tų, kurie bus abejingi, arba dėl tų, kurie daugiau svajos nei darys, arba dėl tų, kurie provokuos diskusijoms visai kitomis temomis.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien jums gali atrodyti, kad galite elgtis nerūpestingai, tačiau įdienojus suprasite, kad viskas priešingai. Kasdienių rūpestėlių popietę išvaikyti lengvai nepavyks, o pasiūlymai iš toli – tai tik dar vienas muilo burbulas. Galiausiai visai pavargsite vaikydamiesi įspūdžių ar visiems girdamiesi apie savo turtus ar talentus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien rinksitės komandines veiklas, bet tam skirti dieną trukdys atžalų reikalavimai arba visą eigą sutrikdžiusios kūrybinės kančios. Vėliau malonumą siekti asmeninių ir bendrų tikslų mažins nepatikimi bendražygiai ir jūsų perdėtas pasitikėjimas jais. Galiausiai jūsų žodžiai šeimoje įžiebs karštai liepsnojančius laužus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien jūsų profesiniai norai eis sau, o gyvenimas – sau. Ką jūs tuo metu darysite, spręsti jums, tačiau prireiks prisitaikyti, atremti (arba įvykdyti) namiškių prašymus, pabandyti išpildyti keisčiausius antrosios pusės troškimus (regis, nesėkmingai) ir galų gale neįsivelti į nieko nevertas visokiausio plauko diskusijas.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien galite ir patys daug sužinoti, ir kitus šio to išmokyti, jei nepasiklysite įvairiausiuose dienos vingiuose. O juose bus netikinčių jūsų nuomone, vėluojančių, neatskleidžiančių informacijos, žlugusių vilčių vykdant sumanytus darbus ir akistatos su tais, kurie nenori pereiti į jūsų barikadų pusę.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien norėdami rasti pamestą siūlo galą bandykite susitarti, panaudodami savo gebėjimą laiku ir vietoje išpešti reikiamą informaciją ar ką nors taikliai pasakyti. Tiesa, ruoškitės, kad trūks lėšų, gabumų, palaikančiųjų gretos išretės, o tų, kurie dėl savo garbės nepasiruošę nusileisti, nuginčyti irgi nepavyks.

TAIP PAT SKAITYKITE: 5 problemos, apkartinančios gyvenimą protingiems žmonėms

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien jums būtų pravartu klausytis, nes jūsų partneriai ar šiaip kiti per dieną sutikti žmonės, turės vertingos informacijos. Deja, jūs vargiai kuo nors pasitikėsite ir neleisite kitiems teikti pasiūlymų. Tiesa, visai ne pro šalį namiškių pažadus pastumti į šalį, kol laikas įrodys, kiek jie patikimi ir realūs.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien turėdami veiklos, nekvaršinsite sau galvos dėl įvairiausių jus per dieną tykančių nesusipratimų – kitaip nepavadinsi visokiausių nykių praeities prisiminimų, įsižeidimų, nusivylimų, išgalvotų istorijų ir panašaus balasto. O jei dienos pabaigoje velsitės į diskusijas su draugais, turbūt išplepėsite visas paslaptis.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jūs šiandien nestokosite noro kam nors savo žodžiais ar darbais paglostyti širdį. Labai gaila, bet jums iš to nebus naudos ar galimybių užsitarnauti komandos palankumo. Vienintelė paguoda, kad taip elgsitės nieko nesitikėdami, taip sakant, iš širdies. Dar pasistenkite išsaugoti darnius santykius, išgirdę nemalonių įsakymų virtinę.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien turėsite planų dėl šeimos ar namų, tačiau jūsų nuotaikas drums vyresnio ar aukštesnes pareigas užimančių asmenų elgesys ar net reiklumas. Popietę, norėdami susidoroti su šeimos rūpestėliais, pernelyg save aukosite. O įsivėlę į diskusijas tikėjimo ar žinių tematika, veltui nosį nukabinsite.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius