-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 08

Penktadienio horoskopas – liepos 8 d.

„Šiandien turite būti ypač atsakingi, punktualūs, ir disciplinuoti, nes kitaip galima susilaukti rimtos kritikos ir priekaištų iš viršininko arba kolegų. Stebėkite savo tariamus žodžius, niekam nieko nežadėkite ir susilaikykite nuo noro vadovauti, nurodinėti kitiems ar domėtis svetimais reikalais. Tiesiog ramiai dirbkite savo darbus“, – pataria astrotarologė Lana Kutkytė.
Braškės
Braškės / fotolia.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien bus daugiau noro pramogauti nei dirbti, tačiau netils pokalbiai su šeimos nariais apie namus, buitį, kasdienes užduotis, maistą ar sveikatą. Šių sričių klausimai spręsis be kliūčių. Tiesa, vakare jūsų džiaugsmas sumenks norinčių jūsų kūrybinius ar laisvalaikio planus paremti ar padėti juos realizuoti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien nesiliausite megzti visokiausius ryšius, pažintis ir visaip didinti savo pažįstamų ratą. Puiki diena parodyti pasauliui savo kūrybą ar pasikalbėti su vaikais – jie noriai atsivers ir priims jūsų sakomą informaciją. Tiesa, vakare galite susidurti su keblumais, kai su antrąja puse spręsite šeimos galvosūkius.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien jums nesiliaus galvoje suktis mintys apie tai, kaip galima būtų pradžiuginti savo šeimos narius ir nerims kalbos apie būtinus ar geidžiamus pirkinius namams. Ir nors įvairiausias bendravimas bus jūsų dienos ašis, vakare sunkiai susitarsite dėl įprastų kasdienių aktualijų ar kitų detalių.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien išsiskirsite iš minios žodžių gausa, kuriuos išsakysite apie save arba besikalbant su tais, kuriuos susitiksite. Nepaisant pašnekovų, jūsų mintys ir idėjos dominuos bet kokiame pokalbyje ir jūsų būsite išklausyti. Vakare gali trūkti vietos jūsų saviraiškai, o jūsų atžalos liks nepatenkintos dėl neįvykusios pramogos.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien jums gali būti svarbu ir lengva priminti skolininkams apie jų skolas ar net patiems prisiminti apie skolininkus ir jiems grąžinti savąsias. O jūsų pastangos atkreipti reikiamų žmonių dėmesį gali būti dalį dienos sėkmingos, tačiau vakare jūsų savigarba patirs pralaimėjimą dėl šeimos narių abejingumo ar griežtų namų taisyklių.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien jumis tikės draugai ar komandos nariai, jei savo nuomonę išsakysite, atidžiai pasiklausę savo minčių ir idėjų. Regis, savo patarimais patobulinsite tai, kas jau atrodė tobula. Galiausiai, dienai baigiantis, turbūt kiek nusivilsite, negavę jums reikalingos informacijos ar neįvykus planuotam susitikimui.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien pokalbis su vadovybe ar autoritetingu asmenimi gali ištaisyti praeityje paliktą klaidą, išjudinti iki šiol nepanaudotą idėją ir rasti jai pritaikymą darbe. Nors komandinis darbas ar pramogos su bičiuliais bus jums atgaiva, galiausiai teks susitaikyti su kai kuriais apribojimais ar dėl komandos kai ko atsisakyti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien jūsų kolektyve ar tarp bendražygių nebus jūsų mintimis ar žiniomis suabejojančių, kaip ir tų, su kuriais galėsite pasidalinti savo patirtimis ir įspūdžiais. Rūpės ne tik tai – reikės ir bent lašelio pripažinimo už pastangas. Nors per dieną ambicijos bus tepamos medumi, vakare patys sau statysite kliūtis.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien savo širdį išliesite ar paslaptis atskleisite tik tuomet, kai to reikės svarbiausiems jūsų tikslams pasiekti. Todėl taikydami, pataikysite į dešimtuką. Tvirtai žinodami, kur link judate ir kur norite atsidurti, didžiąją dalį dienos sutiksite vien palankius ženklus. Deja, vakare kelią pastos praeities klaidos ar nykūs prisiminimai.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandieną galite pasinaudoti palankia proga pranešti savo antrajai pusei ar darbo partneriams tą žinią arba savo nuomonę, kuri iki šiol likdavo nutylėta ar nesuprasta. Rezultatas pranoks lūkesčius. Siekdami sustiprinti pasitikėjimą galite nueiti toli, tačiau jo vakare ieškodami tarp draugų, regis, nesurasite.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien jums bus suteikta visa reikalinga informacija, padėsianti kuo geriausiai atlikti įprastus darbus, pasirūpinti sveikata ar atrasti iki šiol nepastebėtų ar neatskleistų kasdienybės perliukų. Be to, slėptis už nugaros kitiems turbūt užsinorėsite, kai vakare jums prieš akis išaugs kiek per didelės kliūtys.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien bus lengva išsakyti savo jausmus tiems, kuriuos mylite, o ir patiems ne mažiau galimybių tai išgirsti. Tai diena, kai žodis augina, stiprina ir padeda pajusti sparnus. Na, o jei darbų gausa prieš savaitgalį menkins optimizmą ir pasitikėjimą savo žiniomis, pamaitinkite save viltimi, kad už šio slenksčio – puikus savaitgalis.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius