-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 26

Penktadienio horoskopas – rugpjūčio 26 d.

Penktadienis!
Šuo
Šuo / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien būsite smalsūs, šnekūs ir aktyviai bendraujantys, sutinkantys įdomių žmonių ir išgirstantys intriguojančių naujienų. Tiesą sakant, ryšių užmezgimo ir palaikymo srityje pirmausite. Už savo pastangas save išreikšti tuo nustebinant kitus, sulauksite aplinkinių susidomėjimo.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien rasite priemonių, kurios tinkamai pakurstytų jūsų savivertę. Tai gali būti netgi pirkiniai, kurie jums ne itin reikalingi. Iš tiesų, ar uždirbsite, ar išlaidausite, tam bet kuriuo atveju naudosite savo oratorinius gebėjimus. Atraskite ir kitų talentų, kurie bus nemažiau vertingi, siekiant sugauti lūkuriuojamą laimikį.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien net nedėdami daug pastangų, sukelsite aplinkinių susidomėjimą. Galimas daiktas, kad dažnai patys nežinosite, kokiu tikslu darote vieną ar kitą veiksmą. Jei nesiliausite blaškytis ir niekaip neatsakysite į klausimą, ko jums reikia ir kur norite būti, vakare keistoką dienos finalą jums pademonstruos draugai.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien jausitės labiau užtikrinti dėl savo poelgių ar žodžių, jei sukiositės ne scenoje, o jos užkulisiuose. Dar geriau seksis, o ir pasijusite veltui nešvaistantys laiko, jei pasieksite, kad jūsų poelgiai būtų nesavanaudiški. Vakare turbūt persigalvosite dėl savo pasirinktos krypties, tuo nustebindami visus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien jums nebus geresnės vietos už žmonių grupę, kad ir kas ją sudarytų. Savo vietą bet kurioje komandoje greitai rasite ir kitiems įsitvirtinti joje padėsite, pasitelkę savo iškalbą. Vakare jūsų buvimas minioje bus įprasmintas keistų žinių ir optimizmo, kuo nepraleisite progos užkrėsti greta esančių.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien nieko svarbiau už darbą ir su juo susijusius tikslus aplink save ar virš savęs nematysite. Tiesa, verčiau neieškoti tų, kurie sukurtų tinkamas sąlygas veiklai, nes liksite it musę kandę. Pagalbininkai gali atskubėti vakarop, tačiau jie pasiūlys savų planų, mažai kreipdami dėmesio į jūsiškius.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien aktyviai bendraudami turėsite vieną išskirtinumą – žinosite kaip kitus įtikinti. O tai jums gali padėti pasiekti tų žmonių ausis, kurie paprastai jūsų negirdi. Beje, tam nereikės net ypatingų pastangų. Vakaro planas visiškai priklausys nuo to, ką jums pasiūlys antroji pusė. Liaukitės stebėtis ir įsitraukite į žaidimą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kokie požymiai išduoda, kad jums trūksta vitamino B12?

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien būsite labiau vertinami ne už tai, ką kalbate, o už tai, ką savo kalbomis pasiekiate. O pasiekti reikės daug, pavyzdžiui, užkariauti žmonių pasitikėjimą ir gauti jų palankumą, tikintis, kad atvers savo širdis ar net piniginę. Jūsų vakaro dienotvarkė, regis, bus kitokia nei ryte buvo numatyta.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien jums bus ko iš kitų pasimokyti, todėl nepersistenkite ieškodami pasekėjų, o verčiau sekite kitus patys. Dar labai svarbu išklausyti girdint ne tik žodžius, bet ir tai, ko jais siekiama. Vakaro nuotykiai lai jus įtraukia, leisdami patirti tiek bendravimo galią, tiek konkurencijos ir rizikos žavesį.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien vietoj nenustygsite, ypač, jei jausitės galintys nemažai atlikti kasdienybėje. Tiesa, tikintis pranokti ir pralenkti kitus, reikės kuo geriau įvaldyti bendravimo meną. Vakare ramybės nebus namuose, bet kažin ar jos norėsite. Labai tikėtina, kad patys ką nors juose pertvarkysite ar panašius kitų prašymus noriai įvykdysite.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien eilėje stovėsite pirmi, kai prireiks atlikti ką nors malonaus dėl kitų, kai bus galimybė išsiskirti iš minios ar kai bus įmanoma užsiimti tuo, kas jus džiugina. Ir lai niekas nesiūlo jums nuobodžių pramogų ir juo labiau darbų. Vakaro nuotaikos permainingos kaip ir naujienos, kurios pasieks jūsų ausis.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien daugiausiai žygių atliksite dėl savo asmeninio gyvenimo. Ir nors skubėdami įtikti namiškiams kur nors nuklysite, galų gale atsidursite ten, kur jums reikia, laiku pasiklausę kelio ir vertingų patarimų. Vakaro bandymai apdovanoti namiškius galbūt juos kiek stebins, bet nemažiau ir džiugins.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius