-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 16

Penktadienio horoskopas – rugsėjo 16 d.

Savaitgalio nuojauta jau ant nosies. Tegu žvaigždės žada tik gerus dalykus!
Moteris su balionais
Moteris su balionais / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien, kai gretimame Žuvų ženkle įvyks Mėnulio užtemimas, jums labiausiai reikės pasistengti dėl savo sielos ramybės. O tam visai ne pro šalį pasikuisti vidinio pasaulio gelmėse, užuot užsiėmus konkrečiais darbais. Tiesa, bus kviečiančių diskutuoti ar norinčių jus šio to išmokyti, tačiau tik išsilaižę žaizdas, gausite prizą: harmoningą kasdienybę.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Dienos pradžioje komandoje mažai kas girdės jūsų balsą ir patikės jūsų įžvalgomis. Regis, jei liausitės ieškoję saviraiškos būdų ir nekaišiosite nosies į kitų reikalus, diena įgis prasmę. Vakare įvyks užtemimas Žuvų ženkle, parodydamas, ko nepadarėte ir kur persistengėte dėl pilnavertės savo vietos komandoje.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandiena finišuos Mėnulio užtemimu jūsų profesinių srityje, dėl ko gali kilti abejonių dėl jūsų siekių, priežasčių perdėlioti prioritetus tame kelyje, kuriuo keliaujate ar net pakoreguoti savo galutinį tikslą. Iki to atvesti gali daugybė dalykų, pavyzdžiui, pokalbis su namiškiais ryte ar konfliktinė situacija artimuose ar darbo santykiuose.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandieną užbaigsiantis užtemimas Žuvų ženkle, jus paskatinantis pamatyti daugiau ir toliau, o jau dėl to užsimoti kuo plačiausiai. Žinoma, jei šių jūsų užmojų nesunaikins didžiulis abejonių ar net liūdesio debesis. O iki to atves jus gausybė kasdienių reikalų, rutininių susitikimų ir išties varginančių užduočių.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien greitai pasiklysite, leidęsi į visokiausių intriguojančių patirčių paieškas. Tačiau, nepaisant ore sklandančio netikrumo ir nežinojimo kuo tikėti, vis dėlto nebūsite vieni. Turėdami palaikymą, išspręsite kažkokį galvosūkį, įminsite mįslę, įžvelgsite vieną kitą savyje tūnančią stiprybę ar turėsite naujų atradimų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien, kai jūsų partnerystės srityje įvyks pilnatis ir Mėnulio užtemimas, jums reikės išdrįsti savo santykiuose pamatyti šį tą, ko iki šiol nematėte. O tai panaudojant, įvykdyti būtinus pakeitimus. Reikalinga žinia jus gali pasiekti keistais būdais, pavyzdžiui, patiems provokuojant jį ar ją pokalbiui ir išklausant šeimos narių nepasitenkinimą.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ryte jūsų įžvalgos sunkiai bus pritaikomos kasdienėje veikloje, o pokalbiai, susitikimai ar gautos žinios jus vers abejoti, ar tai, ką darote, yra gera jums ir kitiems žmonėms. Visa tai bus sunku ignoruoti, o gal ir nereikia. Regis, tai gali jums padėti suprasti, kaip galite pagerinti savo kasdienį gyvenimą ir sveikatą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kaip greitai išblizginti langus? Patarimai

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien jums gali kilti aibė prieštaringų jausmų ir emocijų, pavyzdžiui, dėl komandos narių ar bičiulių žodžių bei finansinių aplinkybių. Pabandę šitą debesį išvaikyti, galiausiai pamatysite, ką galima padaryti dėl atžalų laimingos vaikystės, turiningesnio jūsų laisvalaikio ir geresnės saviraiškos.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Žuvų ženkle, jūsų šeimos srityje, šį vakarą įvyks Mėnulio užtemimas. Regis, asmeninio gyvenimo aplinkybės jums kels ir liūdesį, ir baimę, ir nepasitenkinimą, ir norą viską padaryti, kad jame įsivyrautų harmonija. Tam ir trukdys, ir šį tą pasufleruos pokalbiai darbe. Daug įtakos turės jūsų apsisprendimai apie tai, kurlink kreipsite savo pajėgas.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandieną, prieš Mėnulio užtemimą gali būti nesmagu ir nemiela, bet būtina kai ką suvokti ir gal net nutraukti tuos ryšius, kurie veltui eikvoja jūsų energiją. Ir net jei tie saitai trūkinės ne išoriniame, o jūsų vidiniame pasaulyje, visa tai netruks persikelti į jūsų kasdienę aplinką, pakoreguodami jūsų komunikavimo įpročius ir aplinkybes.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien nesmagu gali būti jūsų asmeninių finansų, vertybių ir talentų fronte, kuriame bus ir noro aiškintis kas vertesnis, gabesnis, turtingesnis, noro pasiduoti, perleidžiant visas pozicijas tiems, kuriems jų reikia ir, galiausiai, priežasčių pakovoti. Išnaudokite tą aiškumą, kuris pasieks jūsų sąmonę, ir veikite ta kryptimi.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien dėl užtemimo jūsų ženkle būsite apdovanoti suvokimu dėl savo asmeninio tobulėjimo. Galimas daiktas, jog suvoksite, koks gyvenimo modelis jums labiausiai tinka. Kelias į tai nebus lengvas ir, net jei dalis jo jau nueita, nesustokite pusiaukelėje. Pokalbis su antrąja puse ar įvykiai darbe sukels tikrą chaosą, tačiau panaudokite tai stiprindami save.

Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius