Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 30

Penktadienio horoskopas – rugsėjo 30 d.

„Svarbu nepradėti jokių naujų procesų ir nepriimti naujų pasiūlymų, kadangi diena neturi savyje augimo ir plėtros jėgos, tad pradėti veiksmai nebus sėkmingi ir ilgalaikiai. Puiki diena pasninkui bei tvarkymuisi namuose. Išmeskite nereikalingus daiktus ir atlaisvinkite vietos naujovėms“, – pataria astrologė Lana Kutkytė.
Klevas
Klevas / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien patirsite tikrą partnerystės džiaugsmą, žinoma, jei nenusigręšite nuo to, ką jums pasiūlys jūsų partneriai. Tuo daugiau gausite, kuo geriau išmoksite jų pasiūlytas diplomatiškumo taisykles. Naktį įvyks jaunatis jūsų santykių srityje, todėl nevaržydami optimizmo kartu su antrąja puse kurkite sėkmingų santykių planą. O jei vieniši – pasvajokite apie naujus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien jums svarbu, bet ne mažiau smagu pasidarbuoti dėl gerų santykių kolektyve. Regis, bus nemažai gero, ką jūsų kolegos jums norės įteikti ir nemažai pajautimo, kad esate ne vieni, o su tuo susijusių norų dar daugiau. Dienai pasibaigus įvyks jaunatis Svarstyklių ženkle, todėl planuokite sveikesnę kasdienybę.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Ši diena gali būti panaši į kelionę iki to, kas jums teikia džiaugsmo ir padeda save išreikšti. Puiku, jei per dieną kažką užbaigsite ir po to apie šį tą smagaus svajosite, planuosite savo būsimus projektus ar pramogas, kažką, kas netrukus išvys dienos šviesą. Ir, žinoma, į tai įtrauksite ir tuos, kurie jums brangūs.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien jūsų rūpestis ir paguoda namuose ir tarp artimųjų. Verta kažkur padėti tašką tam, kad atsivertų kitos durys, o vilties, kad visko bus daug ir viskas eisis kuo puikiausiai, bus į valias. Dienai pasibaigus įvyks jaunatis jūsų šeimos srityje, kuri jus dosniai padovanos, jei bent kiek pasistengsite dėl laimės po savo namų stogu.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien jums bus sunku išsėdėti vienoje vietoje ir bus lengva atrasti žodžių, padedančių užmegzti vertingų pažinčių, gauti reikalingą informaciją, kažko išmokti ar patekti ten, kur jums reikia. Regis, įsitikinsite, kad esate ne vieni. Ir jei norite, kad jūsų pažinčių ir žinių traukinys nesustotų, dienos pabaigoje atsakykite sau, kas jį stabdo.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien norėsite kažką turėti ir būtinai gausite, netgi gerokai daugiau nei galėjote tikėtis. Norėdami įvertinimo, jo taip pat sulauksite ne mažiau nei įsivaizdavote. O pasikuklinę, tuoj suprasite, kad veltui nuleidote savo kartelę. Gavę dovanų ar dosnų atlygį, dienai pasibaigus dar pasvajokite apie savo būsimus turtus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien be jūsų visi bus kaip be kelrodžių ir jūs tai matydami, visa širdimi tikėsite, jog esate nepakartojami. Ir net jei vienos durys užsitrenktų, galite būti tikri, kad atsitvers naujos, platesnes, už kurių - pagarba jūsų asmenybei ir jūsų galių sustiprėjimas. Naktį jaunatis jūsų ženkle, todėl prieš miegą pažvelgę į veidrodį, pasakykite sau, kad įmanoma viskas.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien mažiau rūpinkitės išoriniu spindesiu, o daugiau savo vidinėmis galiomis. Kad ir kokias priemones tam pasirinksite, būkite pasiruošę visų pirma išsivalyti nuo visko, kas jums trukdo gyventi taikoje su savimi. O jau tuomet galite skubėti į gerų darbų traukinį, kurie galbūt nebus matomi, bet suteiks jums vidinę palaimą.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien bus visokių komandinių reikalų reikaliukų. Galimas daiktas, neapsieisite ir be santykių aiškinimosi su savo bendražygiais, kas šįkart ves jus iki vieningos komandos ir padės atlikti ką nors gero dėl visų jūsų ateities. Ignoruoti geranoriškus bendražygių pasiūlymus ar atsisakyti vakaro su draugais būtų lygu atsisakyti likimo dovanų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien jūsų laikas skirtas jūsų profesijai nepraeis veltui. Išnaudokite progas, kurios tiesiog painiosis jums po kojomis. Ir net jei pakankamai pagyrimų sulauksite, neužmikite ant laurų. Dienai pasibaigus įvyks jaunatis jūsų karjeros ir socialinio statuso srityje, todėl bet koks jūsų ketinimas ar sprendimas pakels jus aukštėliau.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien jums kaip niekad seksis mokyti kitus, juos įtikinti, užmegzti ryšius su toli gyvenančiais ar toli paskleisti jums rūpimą žinią. Optimizmas bus taip arti jūsų, kad jūs pamiršę apie jo egzistavimą, natūraliai naudositės jo dovanomis. Naktį įvyks jaunatis, kuri padės jums dar uoliau stiprinti pasekėjų gretas ir plėsti savo įtakas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien norėdami kažką išmesti iš savo gyvenimo, lengviau tai įgyvendinsite nei kitomis dienomis. Tai sukurs laisvos vietos, kurią žūtbūt norėsite užpildyti. Laimei, atsiras norinčių jums padėti ir prie jūsų sumanymų kaip nors prisidėti. Dienai baigiantis ne statykite sienas, jus skirsiančias nuo kitų žmonių, o griaukite, stiprindami pasitikėjimą jais.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius