-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 22

Pirmadienio horoskopas – birželio 22 d.

Kokia diena šiandien jūsų laukia – darbinga, kupina nuotykių, o galbūt žadanti daug naujovių? Tai sužinosite perskaitę dienos horoskopą.
Rožių žiedai.
Rožių žiedai. / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Saulė Vėžyje išaukštins emocijas ir prieraišumą, kas iš jūsų pareikalaus papildomų pastangų. Tačiau tai padės jums užmegzti gilesnį ryšį su šeima ir kvies pasirūpinti savo namais. Šiandien dar ne mažiau aktualu bus gerai atlikti visas užduotis. Nuo šio tikslo jus tolins tuščios kalbos, nereikšmingi susitikimai ir įsivaizdavimai.

JautisJautis

(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kol Saulė bus Vėžio ženkle, bendraukite su tais, kurie jus įkvepia, o užmezgę artimą ryšį su aplinka ir aplinkiniais, daugiau išmoksite ir sužinosite. Šiandien pramogaujantys bus pernelyg išlaidūs, o dirbantys kažko stokos, kad save išreikštų. Užuot puoselėję tuščias viltis, kad komandos nariai jums padės su tuo susidoroti, pasitikėkite savo jėgomis.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Saulė paliko jūsų ženklą, ir jūsų dėmesys persikels nuo poreikio save parodyti, prie būtinybės pajusti savo vertę ir įsitvirtinti. Jūsų laukia laikotarpis, kai atsiskleisite, integravę vertybes į savo gyvenimą. Šiandien įsitikinkite, kad išties pasirūpinate savo šeima, o ne vien apie tai kalbate. Darbas tebus iliuzinė užuovėja.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Saulė pradėjo keturių savaičių kelionę jūsų ženklu, ir jūs pagaliau galite būti savimi: žingsnelis po žingsnelio eiti ten, kur numatyta, nesislėpdami ir savo poreikio kitais pasirūpinti nevaržydami. Praeities įvykiai ir jūsų įsitikinimas, kad kažkur toli viskas gražiau ir nuostabiau, gali būti šiandienos vėlavimų ir nesusikalbėjimų priežastys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius