Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 10 12

Pirmadienio horoskopas – spalio 12 d.

Nauja savaitė, nauji ir iššūkiai bei lūkesčiai. Ko gi tikėtis?
Vaikai
Vaikai / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Siekiantiems harmonijos santykiuose su antrąja puse ar verslo partneriais bus atseikėta su kaupu, net jei šiandien tai pamatyti bus neįmanoma. Šią dieną, kai artėja jaunatis jūsų partnerystės srityje, gali tekti išvalyti savo gyvenimą nuo beprasmių santykių. Būdami atidūs kitų žmonių poreikiams, o ne savo norams, visiems padarysite paslaugą.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien jūs turite dieną, tinkamą permąstyti santykių su jūsų veikla ir jūsų kolegomis perspektyvas. Tie, kurie norėtų pakoreguoti šią savo sritį, pravartu apsispręsti, ką verta taisyti, ko atsisakyti ir kokius prioritetus rinktis ateityje. Laimėsite nelengvas kovas, išlikdami teisingi sau ir kitiems.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandienos  netikėti posūkiai santykiuose su mylimaisiais, atžalomis ar kitais jūsų kūriniais jums ženklas, kad pakliuvote artėjančios jaunaties įtakon. Užuot bandę iš to išsivaduoti ar protestavę, ieškokite būdų keisti tai, kas netenkina ir keistis patys kurdami, bendraudami su vaikais, mylėdami ar pramogaudami.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nenuostabu, jei jus jūsų privačiame gyvenime užklups pokyčiai. Tai dėl jaunaties, kuri įvyks ateinančią naktį. Šiandien jums gali tekti daryti sunkius pasirinkimus, kurie netrukus pagerins jūsų šeimos gyvenimą. Tačiau apsispręsdami neskubėkite ir  nekirskite šakos, ant kurios sėdite jūs ir jūsų artimieji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius