-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 24

Pirmadienio horoskopas – spalio 24 d.

„Laikas nuo 14.20 iki 16.20 val. gali atnešti staigių įžvalgų, nuostabių idėjų bei suvokimų apie savo perspektyviausias veiklos sferas. Įsiklausykite į savo paties idėjas ir neignoruokite ateisiančių pasiūlymų, jie gali būti itin vaisingi. Diena ypač tinkama meilei bei antrosios pusės paieškoms“, – tikina astrologė Lana Kutkytė.
Žvakė ir gėlės žiedas
Žvakė ir gėlės žiedas / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien jūs, norėdami ne vien daug ir sunkiai dirbti, bet smagiai pramogauti, nenuleisite rankų, kol šio tikslo nepasieksite. Panašu, kad ir pačias nuobodžiausias pareigas paverskite smagiu žaidimu, įtraukiančiu jums palankius žmones. Regis, gavę pagyrimų iš kailio nersitės, kad gautumėte jų dar daugiau.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien turėsite norų, susijusių su asmeniniu gyvenimu, tačiau savo ambicijas šioje srityje ir namiškių užgaidas bus nelengva išpildyti. Visiems jums kils noras konkuruoti, nesąmoningai viliantis parodyti savo išskirtinumą. Panašu, kad tapsite pranašesni kitiems padėdami ir jiems rodydami dėmesį, nei patys jo gavę.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien besimėgaudami pokalbiais ir susitikimais, suprasite, kad jūsų iškalba – tai būdas daryti įtaką žmonėms tokiu būdu pasiekiant to, ko jums reikia. Tai pastebėję, užsigeisite dar daugiau, gal net rizikuodami prarasti ankstesnį įdirbį. Gal daugiau pasiektumėte žaismingai ir plačiai besišypsodami?

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiandien norėsite mėgautis įvairiausiais gyvenimo malonumais, tačiau niekaip nepavyks sėdėti suėjus rankas ir laukti, kol trokštamos gėrybės atkeliaus iki jūsų ant paauksuoto padėklo. Labiau pasistengti motyvuos kokios nors materialios ar nematerialios paskatos, pavyzdžiui, dovanos ar dėmesys.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien pagarbos ir dėmesio gausite su kaupu. O tai ne tik džiugins, bet ir teiks jums dar daugiau entuziazmo, skatinančio jus žavėti kitus, įrodyti savo unikalumą ir skleisti aplink save giedrą nuotaiką. Tokia jūsų savijauta padės tapti išskirtiniais, tačiau trukdys atlikti nuobodžius rutininius darbus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien, matydami aplink save visokių jums nesuprantamų pagražinimų ir pasigyrimų, veikiau pasitrauksite į nuošalę, nei įsitrauksite į šį jums sudėtingą žaidimą. Kam nors tyliai atlikę gerą darbą, sakysite, kad nesitikite dėkingumo, kad darote tai vien iš geros širdies, bet ar širdies kampelyje nesitikėsite daugiau?

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien leiskite sau pakilti virš kasdienybės, nuspalvindami dieną ryškiomis spalvomis. Geriausiai ši misija pavyks darbo kolektyve ar tarp bičiulių. Kad ir kokią grupę pasirinksite, kartu su ja kūrybiškai ir entuziastingai atliksite netgi tas užduotis, kurios kitomis dienomis atrodytų nuobodžios.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien užsidarę darbe ir visas jėgas atidavę profesijai, padarysite paslaugą visiems. Tačiau dirbdami pasirinkite kūrybiškus, savitus ir žaismingus būdus pasiekti tai, ko jums reikia. Tiesa, dar nevalia ignoruoti atmosferos darbo vietoje ir tų, kurie darbuojasi su jumis – pagirkite juos, net jei nėra rimtos priežasties.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien jūsų optimizmas bus ir jūsų pagalbininkas, ir jūsų priešas. Laimėsite jį barstydami aplink ir juo užkaišiodami visas skyles, tačiau pralaimėsite, tikėdamiesi, kad jis galų gale apims visus. Nesitikėdami, kad visi paskui jus leisis į nuotykius, nepraleiskite progos savo žiniomis ir požiūriu užsitarnauti pagarbos.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šiandien būsite kupini azarto, tačiau nenorėsite išsiduoti. Norėdami patirti sėkmės skonį, tenkinkitės nedidelėmis pergalėmis ir puoselėkite ryšius tarp žmonių. Laimei, nusipelnyti kitų pasitikėjimą bus lengva, ypač paieškokite priemonių, kurios juos sušildytų ir paskatintų jaustis vertingiems ir svarbiems.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šiandien neprašausite būdami atidūs kitam žmogui, ištardami jam ar jai šiltų žodžių, kaip nors paskatindami, pagirdami ir užleisdami pirmąsias pozicijas. Panašu, jog sustiprindami kitiems pasitikėjimą, patys tvirtesni pasijusite ir įgysite patikimą atramą, praversiančią jums ateityje.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien jums bus gera darbo vietoje įrodyti kitiems, kad sugebate ne tik būti puikiais darbuotojais, kūrybiškai susidorojančiais su užduotimis, bet ir smagiais kolegomis, neabejingais tam, kas vyksta aplink jus. Ir nors visa tai padės jums sustiprinti savo vertę, jums nevalia peržengti ribų, stengiantis žūtbūt įtikti kolegoms.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius