Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 12 03

Savaitgalio horoskopas – gruodžio 3–4 d.

„Šeštadienis turėtų būti skirtas rimtiems darbams, pareigoms bei ateities planavimui. Sekmadienį nusimato daug bendravimo tiek gyvai susitikus, tiek ir internetu. Bus sudėtinga ramiai būti vienumoje, norėsis susitikti su draugais, bendraminčiais bei pasidalyti savo idėjomis“, – tikina astrologė Lana Kutkytė.
Žiema
Žiema / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitgalį būsite tvirti ir žinantys, kaip padėti draugams ar pasitarnauti komandai, jei tam pasitelksite savo žinias ar įsitikinimus. Šeštadienį rūpinsitės savo pasiekimais, tuo užsitarnaudami ir kitų pagarbą. Sekmadienį ieškosite bendraminčių ar tų, su kurias gera susitikti, bendrauti, leisti laiką, dalytis idėjomis ar patirti įspūdžių.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitgalį turėsite tikslų, kuriems atsiras ir reikalinga pagalba ar lėšos. Šeštadienį žinosite, ko siekiate ir mokėsite kitus įtikinti, kad patektumėte ten, kur jums reikia. Viena, kas jus gali sustabdyti, tai nepasitikėjimas savimi. Sekmadienį norėsite to, ką gauti galėsite tik tuomet, kai pelnysite kitų pasitikėjimą.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitgalį bet kokia svajonė gali atsidurti jūsų rankose, jei panaudosite savo partnerių patarimus. Šeštadienį būsite geru bendrakeleiviu kiekvienam, su kuriuo leisitės į dienos nuotykius. O jums už tai bus dosniai atlyginta. Sekmadienį turėsite nemažų siekių, kuriems įvykdyti reikės jūsų antrosios pusės dalyvavimo.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitgalį bus daug darbo, tačiau ir ne mažiau atlygio už savo iniciatyvas ir, svarbiausia, gebėjimą į jas įtraukti kitus. Šeštadienį puiku sustiprinti ryšius su antrąja puse, todėl nieko nelaukdami kvieskite jį ar ją į pasimatymą. Sekmadienį turėdami sumanymų, būsite ne vieni ir tikrai neliksite tuščiomis rankomis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Savaitgalį galimas postūmis jūsų santykiuose, ypač, jei rimtai pažiūrėsite į jūsų santykius ar jūsų bendrus planus. Šeštadienį bet koks buities darbelis jums teiks malonumą. Svarbu sau pripažinti, kad kiti žmonės, užuot jums trukdę, iš tiesų padeda. Sekmadienį į savo planus būtinai įtraukite ir savo artimą žmogų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Savaitgalį galite nemažai nuveikti buityje ar dėl savo sveikatos, jei paisysite namiškių rekomendacijų. Šeštadienį labai rimtai pažiūrėję į įvairias poilsio formas ar laisvalaikį, išties gerai atsipalaiduosite ir kitiems pramogų pasiūlysite. Sekmadienį namiškių paraginti sėkmingai atliksite kažkokią buities užduotį.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savaitgalį bet koks kūrybinis sumanymas, laisvalaikis su vaikais ar pramogos eisis lyg iš pypkės, ypač gavus reikalingą informaciją. Šeštadienį nenorėsite kelti kojos iš namų. Jums patiks pasirūpinti savo namais ir žmonėmis, gyvenančiais juose ar į juos užsukančiais. Sekmadienį užpildys vaikų juokas ar mėgstama veikla.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Savaitgalį, paraginti šį tą atlikti namuose, turėsite ką pasiūlyti. O jei namuose atsidurs naujų daiktų, jie bus gerai apgalvoti ir suplanuoti. Šeštadienį jums svarbu šį tą sužinoti, su kuo nors pasimatyti ir suspėti keletą vietų aplankyti. Sekmadienį gali būti gera leisti namuose ar net įmanoma ką nors vertinga pasiūlyti namiškiams.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kad ir ką savaitgalį darysite, į viską žiūrėsite su ypatingu rimtumu, nevengdami atsakomybės. Šeštadienį išsiruošę įsigyti reikalingo daikto, atsižvelgsite ir į tai, kas gražu ir kas praktiška. Sekmadienį turbūt sugalvosite, kaip pradžiuginti tuos, kurie šalia ir kaip paįvairinti vietą, kurioje gyvenate ar leidžiate laiką.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Savaitgalį bus galima pataisyti vieną kitą anksčiau padarytą klaidą. Šeštadienį jūsų savijauta tiesiogiai priklausys nuo to, kokį įspūdį kitiems darysite. Tačiau norėdami kuo geriau atrodyti, nepersieikvokite. Sekmadienį pasidairę po parduotuvių vitrinas turbūt pagaliau atrasite šį tą, ką senokai norėjote įsigyti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savaitgalį niekaip nenurimsite, kol savo plano neįvykdysite, o tam jums ypač padės draugai. Ranką laiku išties ir kažkas iš draugų. Šeštadienį pageidausite pailsėti, todėl gavę nors menkiausią progą – nedelskite ir neabejokite. Sekmadienį jums dėmesio netrūks ir jūs žinosite, kaip jo dar daugiau susižerti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savaitgalį turėsite užsiėmimų, kurių kol kas nenorsite afišuoti, tačiau jūsų siekiai nuo to netaps menkesni. Šeštadienį gausite neabejotinų įrodymų, kad draugai jus myli, gerbia ir vertina. Tai matydami, jūs jiems taip pat nieko negailėsite. Sekmadienį tyliai užsiimsite kažkokių savo siekių įgyvendinimu.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius